پیش بینی تداوم کاهش بارندگی در حوزه های آبخیز درجه یک و دو کشور طی 12 روز پایانی سال آبی جاری را نشان می دهد و حوضه های شمالی بیشترین بارش را تجربه می کنند.
به گزارش ای بی اس نیوز، تداوم کاهش بارندگی و عدم تعادل در حوضه های اصلی و فرعی وجود دارد و برای هفته جاری در مناطق شمالی به ویژه سواحل دریای خزر بارش پیش بینی می شود.
همچنین با توجه به پیش بینی بارندگی در هفته آینده در برخی مناطق شمالی کشور به ویژه سواحل دریای خزر بارش پیش بینی می شود. حوضه آبخیز دریای خزر با حداکثر 98 میلیمتر و میانگین 2.7 میلیمتر بیشترین بارندگی را در هفته جاری در میان حوزههای آبخیز اصلی کشور تجربه میکند.
حوضه آبریز دریاچه ارومیه در هفته جاری حداکثر 3.6 میلی متر با میانگین بارندگی 13 میلی متر بارندگی دارد. حوضه آبریز فلات مرکزی در این هفته حداکثر 2.2 میلی متر و میانگین 0 میلی متر بارندگی را تجربه خواهد کرد.
حوزه آبخیز خلیج فارس و دریای عرب حداکثر بارندگی دو دهم میلی متر و میانگین صفر میلی متر را تجربه می کند. حوضه آبریز قراقم و مرزی شرق نیز در این هفته بدون بارش است.
در این هفته 16 حوزه از 30 حوزه آبخیز کشور بارندگی نداشتند. در هفته منتهی به 31 شهریور ماه همه 6 حوضه آبریز عمده کشور با بارش باران مواجه خواهند شد. در عین حال، حوضه آبریز دریای خزر حداکثر 76.6 میلی متر و میانگین دامنه 5.7 میلی متر را تجربه خواهد کرد.
حوضه آبریز دریاچه ارومیه حداکثر 6.1 میلی متر با میانگین بارندگی 1.1 میلی متر برای هفته آینده است. در این مدت حوضه آبریز فلات مرکزی حداکثر 3.8 میلی متر و میانگین 0 میلی متر بارندگی را تجربه خواهد کرد.
حوضه آبریز خلیج فارس و دریای عرب حداکثر 2.8 میلی متر و میانگین 0 میلی متر بارندگی را تجربه می کند. حوضه آبخیز قره قم در هفته منتهی به 10 شهریور ماه حداکثر 6 دهم میلیمتر با میانگین 0 میلیمتر بارندگی را تجربه خواهد کرد.
حوضه آبخیز مرز شرقی حداکثر بارندگی یک دهم میلی متری را بدون میانگین بارندگی خواهد داشت. علاوه بر این، 12 حوضه آبخیز سطح 2 بدون باران مواجه خواهند شد.
انتهای پیام