اخبار اقتصادی روز

پیش بینی تحلیلگران برای تولید نفت روسیه در سال 2024

تحلیلگران پیش بینی می کنند که با توجه به اینکه مسکو تا حد زیادی بر تحریم های غرب غلبه کرده است، تولید این کشور در سال آینده پایدار یا حتی افزایش خواهد یافت.

به گزارش ای بی اس نیوز، دولت روسیه اعلام کرد که تولید نفت و میعانات گازی این کشور از 535 میلیون تن در سال 2022 به 527 میلیون تن (10.54 میلیون بشکه در روز) در سال جاری به دلیل محدودیت های سوخت کاهش می یابد. با گروه اوپک پلاس

بر اساس این نظرسنجی، روسیه می تواند بین 515 میلیون تن و 530 یا 538 میلیون تن نفت در سال 2024 تولید کند، در حالی که کل صادرات آن بدون تغییر در 250 میلیون تن باقی می ماند.

رونالد اسمیت، تحلیلگر BC World of Investments در مسکو، به رویترز گفت: از سطوح فعلی هیچ تغییر عمده ای در تولید روسیه انتظار نمی رود. افزایش تقاضای جهانی احتمالاً با افزایش تولید ایالات متحده، ونزوئلا، ایران و سایر کشورها جبران می‌شود و سهمیه اوپک پلاس را تا حد زیادی ثابت نگه می‌دارد.

پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین در فوریه 2022، غرب تحریم های گسترده ای را علیه مسکو اعمال کرد، از جمله ممنوعیت واردات نفت روسیه از طریق دریا و سقف قیمت 60 دلار در هر بشکه برای فروش نفت روسیه به کشورهای ثالث.

در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی در مارس 2022 اعلام کرد که روزانه سه میلیون بشکه نفت روسیه می‌تواند از بازارها خارج شود، روسیه پیش‌بینی‌ها مبنی بر کاهش شدید عرضه نفت این کشور را رد کرد و موفق شد تمام نفت خود را صادر کند. نفتی که تحت تأثیر تحریم های غرب قرار گرفته است، آن را به سمت کشورهای «دوست» هدایت کند. به گفته الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه، تقریباً تمام صادرات نفت روسیه در سال جاری به مقصد چین و هند بوده است.

بر اساس توافق اوپک پلاس، روسیه تا پایان سال 2024 تولید نفت خود را 500 هزار بشکه در روز کاهش خواهد داد و به طور جداگانه نیز متعهد شده است که صادرات نفت و سوخت خود را تا سه ماهه اول به همین میزان کاهش دهد.

اوپک در آخرین گزارش ماهانه خود پیش بینی کرده است که تولید مایعات نفتی روسیه در سال 2024 نسبت به سال جاری ثابت خواهد ماند و به طور متوسط ​​10.6 میلیون بشکه در روز خواهد بود.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران به چندین خطر عمده برای تولید نفت روسیه اشاره می کنند، از جمله کاهش قیمت نفت، تقویت تحریم های بین المللی و تمدید احتمالی محدودیت های عرضه توسط اوپک پلاس.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *