ای بی اس نیوز/خوزستان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان از رتبه اول استان در زمینه تولید خبر داد و گفت: در حوزه تولید دارایی های منجمد شناسایی و برای رونق بخش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و خوزستان رشد 580 درصدی داشته است. در این حوزه نسبت به سه سال گذشته.
امید احمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه در اهواز، سرمایه گذاری خارجی در استان را حلقه مفقوده خواند و گفت: در 10 ماهه امسال 9 سرمایه گذار جذب کرده ایم که ارزش پروژه های تعریف شده 38 هزار میلیارد تومان بوده است. . .
به گزارش ای بی اس نیوز، وی با بیان اینکه این سرمایه گذاری ها مربوط به بخش های مختلف از جمله صنعت، پتروشیمی، پالایشگاه و … خواهد بود، افزود: بر اساس مصوبات تا یک ماه آینده 50 درصد از میزان این سرمایه گذاری ها جذب می شود. حدود 1000 و 700 شغل ایجاد خواهد شد.
کسب رتبه اول خوزستان در زمینه تولید
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان از رسیدن خوزستان به رتبه اول در حوزه تولید خبر داد و گفت: در حوزه تولید دارایی های منجمد شناسایی و برای رونق بخش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و خوزستان با 580 درصد در این حوزه نسبت به سه سال گذشته.
احمدی ادامه داد: به همین منظور تاکنون 700 ملک مازاد در استان شناسایی و تصویب شده است که منتظر طرح توسعه برای آنها هستیم.
وی گفت: از پروژه هایی که به دلیل تولید در دستور کار قرار گرفت می توان به بیمارستان 600 تختخوابی گلستان، پروژه آبرسانی فدک و تامین خوابگاه برای دانشجویان متاهل اشاره کرد.
وصول 105 درصد درآمد مالیاتی در 10 ماه
احمدی از جمع آوری 105 درصد درآمدهای مالیاتی در 10 ماهه امسال خبر داد و گفت: از 286 هزار میلیارد ریالی که برای درآمدهای مالیاتی خوزستان در سال 1402 تعیین شده بود، حدود 250 هزار میلیارد ریال طی دهمین ماه امسال وصول شده است. . این نشان می دهد که 105٪ مالیات بر درآمد مالیاتی از 2 ماه آخر سال جمع آوری شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان ادامه داد: در سال 1402 حساب پیشرفت دادگستری در استان تشکیل شد و مازاد درآمدهای مالیاتی استان و اقساط تبصره 18 مجموعه سنوات گذشته باید تشکیل شود. با این حساب و با نظارت هیات برنامه ریزی خوزستان به استان های مختلف اختصاص یابد.
وی گفت: این حساب مربوط به صندوق توسعه ملی است و منابع این حساب متناسب با رونق اشتغال و تولید است و ماهانه یک دوازدهم درآمد باید به این حساب واریز شود.
حذف مجوزهای کاغذی و امضاهای طلایی از اوایل سال 1403
وی با اشاره به کامپیوتری شدن تمامی مجوزها از سال آینده و کوتاه شدن مراحل اخذ آنها در پرتال ملی مجوزها، گفت: طبق قانون برای اخذ مجوز، مجوزهای تجاری و غیره و برای به همین منظور پورتال ملی مجوز فعال است و تا سال آینده کلیه سازمان های ذیربط موظف به صدور مجوز الکترونیکی حداکثر ظرف مدت 20 روز خواهند بود.
احمدی با بیان اینکه 80 درصد مجوزها باید ظرف 20 روز و مابقی ظرف 6 ماه صادر شود، افزود: از ابتدای سال 1403 کلیه مجوزهای کاغذی جمع آوری و مجوزهای الکترونیکی با شناسه منحصر به فرد صادر می شود.
وی همچنین از راه اندازی طرح پایلوت صدا نوین در خوزستان به عنوان اولین استان کشور برای شناسایی املاک دولتی و سازمانی و ثبت آنها در سامانه خبر داد.
شناسایی 100 فرصت سرمایه گذاری در خوزستان
مدیرکل اقتصاد و دارایی خوزستان گفت: بر اساس بخشنامه بانک مرکزی باید 80 درصد منابع بانک ها صرف تسهیلات از جمله 67 درصد در استان و عملکرد بانک های استان شود. راضی کننده نیست
وی با تاکید بر شناسایی 100 فرصت سرمایه گذاری در خوزستان گفت: امسال حدود 80 هزار میلیارد ریال از طریق اعتبارات مالیاتی آلایندگی صنعتی به شهرداری ها و دهیاری ها اعطا شد که در ماه های آینده افزایش می یابد.
انتهای پیام