سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی افزود: تاکنون برای 86 درصد از اهداف عملیاتی شبکه ملی اطلاعات بیش از یکصد شاخص ارزیابی تدوین و موافقت شده است که این شاخص ها و ارزیابی شبکه بر اساس با همکاری و مشارکت همه جانبه مدیران و کارشناسان بخشهای مختلف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی بیش از 500 ساعت نشست متمرکز و علاوه بر خدمات فنی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به طور مستقل و مستقیم در مورد اپراتورها، مراکز داده، خدمات ابری و پیام رسان ها انجام می شود.
وی در پایان می گوید: به موازات این عیب یابی، سرمایه گذاری خوبی برای سال 1402 در حوزه فیبر، خدمات TD-LTE در حوزه شبکه نسل پنجم موبایل انجام شد. این سرمایه گذاری ها و اقدامات، وضعیت شبکه و همچنین کیفیت و سرعت خدمات 1402 را به شدت تغییر می دهد و ما در وضعیت بسیار بهتری خواهیم بود.
سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی از پیشرفت 57 درصدی شبکه ملی اطلاعات بر اساس شاخص های ارزیابی شده خبر داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، امیر خدریان – سخنگوی و معاون حقوقی و امور مجلس مرکز ملی فضای مجازی – با اعلام این خبر افزود: با توجه به بررسی های انجام شده بر اساس شاخص های مورد نظر برای شبکه ملی اطلاعات در کشور، تاکنون در اجرای این المان 57 درصد پیشرفت داشته است که به تایید مرکز ملی فضای مجازی رسیده است.
شبکه ملی اطلاعات با منبع خارجی در ماههای اخیر قربانی حملات گسترده قطعی سرویسها شده است و این شبکه توانسته خدمات مناسبی را با ثبات نسبتاً ارائه کند.
وی با اشاره به وظیفه ذاتی مرکز ملی فضای مجازی برای پیگیری مصوبات شورای عالی و کنترل اجرای آن، خاطرنشان کرد: در خصوص شبکه ملی اطلاعات علاوه بر این وظیفه ذاتی، مسئولیت مرکز ملی در خصوص نظارت و مدیریت این شبکه در اطلاعیه های معظم له است و رهبری (عالی) نیز ذکر شده است. بر این اساس طی ماه های اخیر با همکاری همه جانبه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، هدف از فرآیند و چگونگی تعیین میزان پیشرفت شبکه ملی اطلاعات و شاخص های کمی و کیفی آن بررسی و جمع بندی شد.
وی گفت: بررسی های فنی و کارشناسی حاکی از پیشرفت 23 درصدی این شبکه در آغاز به کار دولت سیزدهم بود و بر این اساس پیشرفت این شبکه در سال جاری بسیار مطلوب و رضایت بخش ارزیابی شده است.
بر اساس اعلام مرکز ملی فضای مجازی، دوهاریان گفت: یکی از مهم ترین اقداماتی که در ماه های اخیر انجام شده، عملیات گسترده شناسایی نقاط ضعف، مشکلات و کاستی ها در لایه دسترسی و تجمیع بوده است. نقاط اشباع و عوامل ناپایداری به خوبی شناسایی شده و هماهنگی های لازم برای تهیه برنامه های عملیاتی و اقدامات لازم صورت گرفته است که قطعا با رفع این مشکلات وضعیت شبکه بهبود خواهد یافت.
انتهای پیام
وی با بیان اینکه تشکیل و اجرای الگو و شاخص های ارزیابی شبکه ملی اطلاعات باعث بهبود روند برنامه ریزی و طراحی پروژه ها و طرح ها شده است، گفت: از این پس می توان به صورت مستمر و بر اساس توافق و دقیق و به روز – نشانگرهای تاریخ – به روز بودن گزارش از پیشرفت این مانیتور و ارزیابی شبکه که یک دستاورد بزرگ است. علاوه بر این، شاخص های کیفیت در این زمینه اهمیت فوق العاده ای دارند که مهم ترین آنها میزان رضایت کاربران است که عمدتاً به سرعت و کیفیت خدمات مربوط می شود. بر این اساس، انتظار می رود با توسعه شبکه ملی اطلاعات، سرعت و کیفیت دسترسی به خدمات به گونه ای باشد که بهره مندی کاربران عام و به طور خاص بنگاه های اقتصادی به طور مستمر بهبود یابد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز