پیروزی در جنگ با استفاده از تمامی توانایی ها امکان پذیر است
علی نصرت، پژوهشگر علوم شناختی نیز در سلسله نشست های سوهانک روز دوشنبه گفت: در حال حاضر همه اقشار جامعه با هجمه جدی مواجه هستند و باید با استفاده از علوم شناختی مردم را از این حملات آگاه کرد. . .
در نشست های ویژه دوشنبه های سوهانک که به همت دانشکده علوم اجتماعی و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و با حضور دانشجویان، اساتید و پژوهشگران برگزار می شود، موضوع مهم روز بررسی و به صورت هفتگی راهکار ارائه می شود.
نصرالله گفت: با توسعه و پیشرفت فناوری های ارتباطی، کنشگری از انحصار دولت خارج شده و همه می توانند در این زمینه فعال و موثر باشند.
در ادامه رضا حسنوی استاد دانشگاه مالک اشتر نیز در این نشست به تبیین ابعاد مختلف جنگ پرداخت و هدف از این جنگ را نفوذ به عرصه دانش، ذهن و از دل افراد و مدیران جامعه و جامعه دانست. گفت: نوع جنگ بر اساس عنصر دانش است.
وی افزود: بیرون آمدن از محاصره تبلیغاتی و مقابله با جریان تحریف بدون جهاد امکان پذیر نیست، مگر اینکه همه دست اندرکاران به ویژه رسانه ها، دانشگاه ها و مراکز فرهنگی و پژوهشی اولین روایت درست و مسئولانه کشور را داشته باشند. گذشته و حال.”
نویسنده کتاب مدیریت بحران در رسانه های حرفه ای گفت: جهاد نیازمند تبیین اقدام عملی اقشار مختلف به ویژه رسانه و دانشگاه است و نباید به حرف و شعار اکتفا کرد و خواست مسئولان و رسانه ها را بیان کرد.
به گزارش روز چهارشنبه ای بی اس نیوز، اکبر نصراللهی در نشست تخصصی این هفته سوهانک با موضوع جنگ افزود: جنگ چند لایه، بین رشته ای و تکامل یافته، پیشرفته تر، جامع تر و سنجیده تر از جنگ های گذشته و البته خوب است. بی تفاوتی مسئولان و دستگاه های مختلف اعم از رسانه ها، دانشگاه ها و مراکز آموزشی با وجود تذکرات مکرر مقام معظم رهبری به این جنگ ها غیرطبیعی است.
وی افزود: جنگ شناختی متاثر از آرایش جدید رسانه هاست و بر شناخت و ادراک افراد فعال در این حوزه تاثیر می گذارد.
رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه افزود: راه حل و راهبرد مقابله با جنگ شناختی دشمن، سکوت و انکار نیست، بلکه استفاده بهتر و بیشتر از فناوری های نوین ارتباطی به ویژه شبکه های اجتماعی، ارتقای شناختی است. مشاهده شناختی دشمن، تحلیل شناختی دشمنان.” ، برنامه ریزی و عملیات شناسایی علیه دشمن را انجام خواهد داد.
نصرالله گفت: متأسفانه تاکنون در حوزه جهادی کار جدی و عملی صورت نگرفته است.