به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، عیسی زارع پور در مراسم افتتاح سه سامانه هوشمند سورتینگ انواع مرسولات پستی که صبح امروز یکشنبه در محل سورتینگ و تبادل مرسولات پستی در گروه مرسولات پستی برگزار شد. خبرنگاران در پاسخ به سوالات خود در مورد وضعیت پوشش و ارتباط. فیبر نوری در کشور گفت: پروژه فیبر نوری طبق استانداردهای جهانی در دو مرحله انجام می شود که مرحله اول «Homepass» یعنی عبور فیبر از نزدیک منازل است که به آن «پوشش» می گوییم که در حال حاضر در حال انجام آن هستیم. به روز رسانی تا 300 متر به استاندارد فعلی، و احتمالا تا 100 متر برای سال آینده.
وی افزود: در مرحله بعد اگر فردی درخواستی بدهد، اپراتور موظف است ظرف یک ماه سرویس ارائه دهد، به این شرط می گویند نقطه پوشیده است، یعنی فیبر بسته می شود. به منازل مردم و ما سرویس روزانه را خواهیم داشت و در نهایت هرکس درخواست می کند اپراتور باید ظرف مدت یک ماه بتواند سرویس را برای فرد برقرار کند، به این شرط این نقطه در سایت iranfttx سبز می شود.
زارع پور ادامه می دهد: مردم این گزینه را بخواهند و مودم خود را ارتقا دهند. بسیاری از اپراتورها مودم را به صورت اقساطی روی سرویس حساب می کنند و به سختی هزینه زیادی برای مردم خواهد داشت.
وی در خصوص آخرین وضعیت اجرای فیبر نوری در کشور گفت: امسال هدف گذاری برای اجرای فیبر نوری در کشور تکمیل 35 تا 40 درصدی پوشش فیبر نوری کشور بوده که بحمدالله حدود 7 میلیون خانه مسکونی شده است. تحت پوشش. در آن زمان طی مراسمی که این هفته خواهیم داشت، پوشش هفت میلیون فیبر نوری در کشور را اعلام می کنیم و تا پایان سال این تعداد افزایش می یابد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه امیدواریم تا سال آینده این تعداد حداقل دو برابر شود، گفت: اپراتورها شناسایی و شهرها تفکیک شده اند، بیش از 500 شهر از 1400 شهر مجوزهای لازم را دریافت کرده اند. و توافقات شهرداری که کار را تسریع می کند.» این امکان وجود دارد و در قانون برنامه و بودجه بندی وجود دارد که براساس آن شهرداری ها و نهادهای ذیربط باید برای پروژه فیبر نوری با وزارت ارتباطات همکاری کنند.
وی افزود: از طریق ارائه این سرویس می توان سرعت اینترنت را تا حد بالایی افزایش داد و هم اکنون مشترکانی که از این سرویس استفاده می کنند از سرعت 1000 مگابیت بر ثانیه برخوردار می شوند.
absnews+