رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک گفت: مستندات تخلف شرکت پیمانکار فرعی که در مجموع هشت سال خلاف قانون، عوارض سامانه را که درآمد عمومی است به حساب حقوقی این شرکت واریز کرده است. حواله شد. به سیستم قضایی
به گزارش ای بی اس نیوز، سامانه تدارکات الکترونیکی دولت یا به اختصار ستاد، سامانه ای است که تمامی معاملات از طریق آن به صورت کاملا الکترونیکی و شفاف انجام می شود و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مسئولیت پیاده سازی و نگهداری این سامانه را بر عهده دارد. شهریورماه امسال درگاه پرداخت مالیات سامانه ستاد مختل شد.
از این رو در ابتدای دی ماه مرکز توسعه تجارت الکترونیک اعلام کرد که پیرو تغییر رویه قبلی در خصوص پرداخت کارمزد خریدهای خرد و متوسط در سامانه ستاد، پرداخت کارمزد قسمت مناقصات سامانه ستاد نیز انجام شده است. مطابق با الزامات قانونی اصلاح گردیده و دستگاههای اجرایی و برنده مناقصه لازم است طبق اطلاعیه جدید اقدام نمایند. بر این اساس، طبق نص صریح قانون، پرداخت عوارض سامانه فقط باید به حساب خزانه داری کل کشور واریز شود. لذا با توجه به ایراد قانونی فوق الذکر نهادهای نظارتی و با رعایت قوانین مربوطه کشور، درگاه های پرداخت هزینه مناقصه تا زمان اصلاح بسته می شود، طبق مقررات کشور و طی مراحل قانونی. پرداخت حق الزحمه خدمات مناقصه سامانه ستاد متعاقب ابلاغ به کلیه نهادهای مشمول قانون برگزاری مناقصات (با اصلاحات و الحاقات آن) و سایر کارکنان بخش دولتی و همچنین مدیران کلیه صنایع و معادن اصلاح شد. و مشاغل در 31 استان و جنوب کرمان.
در همین رابطه امین کلاهدوزان – مدیر جدید مرکز توسعه تجارت الکترونیک – در گفت وگو با ای بی اس نیوز، گفت: سامانه دفتر مرکزی در سال 1401 به اندازه 10 سال گذشته شفافیت ایجاد کرده و در حال حاضر بیش از 600 هزار تامین کننده و سازمان ها در این سیستم فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه پیشرفت نظام نمی تواند دلیلی بر نادیده گرفتن اعمال قوانین و مقررات و اجازه تخلف باشد، تصریح کرد: بررسی ابعاد مختلف و وضعیت سیستم ستادی در مدت هشت ماه با جلسات کارشناسی متعدد انجام شد. کارشناسان حقوقی، فنی و مالی در کنار نهادهای نظارتی به ویژه سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات حضور داشتند و نتیجه این بود که این کار نه در جهت قانونی خود است و نه در اثربخشی مالی دولت. این خلاصه اجازه داد اقدامات اصلاحی و روابط با پیمانکار بلافاصله شروع شود.
کلاهدوزان با تاکید بر اینکه خدمات سامانه ستاد به طور کامل فعال است، گفت: رسیدگی به تخلف و اصلاح مسیر موجب توقف سرویس سامانه نشد. مستندات پرونده به صورت کامل و دقیق در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفته است و امیدواریم هر چه سریعتر به این موضوع رسیدگی شود.
امین کلاهدوزان با تاکید بر اینکه تخلف اصلی در سال 1393 صورت گرفته است، گفت: بیش از هشت سال است که شرکت پیمانکاری فرعی حقالزحمه سامانه را که درآمد عمومی است، به حساب قانونی این شرکت واریز میکند که در مجموع تخلف از قانون است. قانون است و کاملاً واضح است که شرکتی که این مبلغ را در اختیار دارد بدون انجام تشریفات قانونی این پول را به دست آورده است، او نمی خواهد این موضوع را روشن کند.
انتهای پیام