اسماعیل پور “تجاری سازی” را از دیگر ماموریت های این مرکز دانست و توضیح داد: در این راستا لازم است هر حق اختراع ایجاد شده شناسایی ، ارزش گذاری و سرمایه گذاری شده و به طرقی وارد بازار شود.
اسماعیل پور ارائه مشاوره در زمینه توسعه فناوری سلامت و کیفیت ثبت اختراع را از جمله اقدامات مرکز مالکیت فکری فناوری های بهداشتی ذکر کرد و یادآور شد: کیفیت ثبت اختراعات در تجاری سازی و ورود آنها به بازار مشهود خواهد بود. صنعت تعامل دارد
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش و پرورش با اشاره به چهار ماموریت مرکز مالکیت فکری دفتر توسعه فناوری سلامت ، گفت: این مرکز تا 5 سال آینده به صورت خصوصی ادامه خواهد داد. با رویکرد تجاری سازی فناوری ها و ثبت اختراعات. ”
انتهای پیام
وی با تاکید بر اینکه این مرکز در حال حاضر زیر نظر وزارت بهداشت است ، خصوصی سازی آن را ظرف 5 سال اعلام کرد.
وی نمونه دکتری پژوهش محور را نمونه ای از این گونه موارد دانست و گفت: وقتی مالکیت معنوی در این زمینه مبهم باشد ، امکان استفاده از تحقیقات در زمینه دکتری متمرکز وجود نخواهد داشت.در زمینه تحقیقات که در دستور کار قرار دارد. از این مرکز
وی از “توسعه کمی و کیفی ثبت اختراعات ملی و خارجی” به عنوان یکی از دومین ماموریت این مرکز یاد کرد و ادامه داد: در زمینه ثبت کمی ثبت اختراعات ، اقداماتی انجام شده است که باید ادامه و توسعه یابد ، اما در بعد کیفی ، اقدامات فرهنگی ، آموزشی و توانمندسازی مورد نیاز است. یک برنامه مکتوب توسعه یافته و توسط معاون وزیر تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تأیید شده است که بر اساس آن ما باید در توانمندسازی صاحبان فناوری نقش ایفا کنیم.
به گزارش ای بی اس نیوز ، دکتر محمدرضا منزم اسماعیل پور امروز در مراسم افتتاح مرکز مالکیت فکری دفتر توسعه فناوری های سلامت ، با بیان اینکه ماموریت های این مرکز در 4 حوزه تعریف شده است ، افزود: اولین ماموریت این مرکز “انجام پژوهش”. ما در بسیاری از زمینه های مالکیت فکری دارای خلأ هستیم ، در حالی که بسیاری از محصولات کشور با قوانین و مقررات مطابقت ندارند و از سوی دیگر ، در بسیاری از موارد ، مقررات خاصی وجود ندارد.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ، “نظارت بر وضعیت مالکیت معنوی” را از دیگر وظایف این مرکز ذکر کرد و گفت: ما در کشور ، باید بر تعداد اختراعات و تجاری سازی آنها نظارت داشته باشیم. و می دانیم چه تعداد اختراع تجاری سازی آنها نیاز به پشتیبانی دارند ، ما باید سیستمی را در این زمینه راه اندازی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر می توان از سیستم علم سنجی برای این منظور استفاده کرد ، گفت: “برای استفاده از این سیستمها در 2 ماه آینده نیاز به افزودن ستونی در زمینه نظارت بر ثبت اختراع اعضای هیات علمی و دانشجویان است. تکنسین های تجاری. “برای حمایت.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز