معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: دولت از توان خود در تخصیص اعتبارات در حوزه بهداشت و درمان حداکثر استفاده را کرده است و دغدغه دولت در حوزه بهداشت و درمان کمتر از این نیست. مجلس
به گزارش ای بی اس نیوز و به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، داود منظور، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه بودجه در جلسه امروز سه شنبه 10 دی ماه شورای اسلامی کشور. روز نوزدهم پس از قرائت گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص ارزیابی اثربخشی سیاست ها و اقدامات عملیاتی دستگاه های مسئول برای ساماندهی مشکلات زنجیره تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی در کشور، مجلس گفت: بحث دارو و تجهیزات پزشکی یکی از مسائل مهم زندگی مردم است. در این زمینه باید چند نکته را در نظر گرفت. ابتدا باید امید را در بین مردم ترویج کنیم. ایجاد امید در بین مردم وظیفه دولت و مجلس است. در توصیف موقعیت شرایط را پیچیده یا اغراق نکنید، بلکه رویکردی سازنده داشته باشید.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: از نمایندگان منتقدی که به حوزه پزشکی انتقاد کرده اند می خواهم تلاش های وزارت بهداشت را ببینند و زحمات خود را زیر سوال نبرند. در حال حاضر وضعیت پزشکی به وضعیتی رسیده است که قابل مقایسه با دو سال گذشته نیست.
منظور گفت: در این مدت حدود هفت هزار تخت بیمارستانی تامین و حدود پنج هزار تخت بیمارستانی افتتاح شد. حدود 1000 خانه سالمندان به بهره برداری رسیده است، برای 25000 پرستار و 1800 معلم مجوز کار صادر کرده ایم. پیش بینی می شود سال آینده 1200 معلم استخدام شوند.
وی افزود: از نظر تخصیص اعتبار امسال 295 پروژه اختصاص یافت. به این ترتیب 75 درصد از اعتبارات حوزه بهداشت و درمان توسط دولت تخصیص و پرداخت شد.
معاون رئیس جمهور گفت: بنابراین دغدغه دولت در حوزه بهداشت و درمان کمتر از مجلس نیست و تلاش می کنیم موارد باقی مانده را با جدیت پیگیری و رفع کنیم. در حال حاضر مابه التفاوت 4200 تومان تا 28000 تومان را پرداخت کرده ایم، هنوز مواردی وجود دارد که باید دقیق بررسی و پرداخت شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: ماده 46 الحاقی که مربوط به بیماران صعب العلاج است اجرا نمی شود. » در بودجه امسال 7 پروژه با این موضوع پیش بینی شده بود که تاکنون 70 درصد آن تامین شده است.
منظور با بیان اینکه اکنون به سمت سامانه الکترونیکی اطلاعات درمان حرکت می کنیم، افزود: تقریبا تمام نسخه های پزشکی در حال کامپیوتری شدن است. پیگیری ها به خوبی انجام شده و صورتحساب شفاف است.
وی در خصوص تخصیص اعتبار به حوزه درمان گفت: یکی از حوزه هایی که امسال بیشترین اعتبار را به آن اختصاص داده ایم حوزه درمان است و حدود چهار میلیارد و 273 میلیون دلار اختصاص داده ایم. سه و نیم میلیارد دلار آن تنها 28 هزار و 500 تومان است که از این مبلغ سه میلیارد و 382 میلیون دلار تامین شد. بنابراین موضوع منابع مورد نیاز حوزه تبدیل را هم به صورت تخصیص پولی و هم به صورت ریالی به دقت دنبال می کنیم و قانون در این بخش به طور کامل اجرا شده است. دیوان محاسبات بررسی خواهد کرد که کدام بخش از قانون اعمال نشده است.
گزارش دیگری حاکی از آن است که پیشنهاد دولت برای افزایش، احیای حقوق مستمری بگیران و بهبود معیشت مستمری بگیران در سال 1403 به تصویب کمیسیون تلفیق رسید.
به منظور اجرای تناسب حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری، در ماده (س) تبصره (6) لایحه بودجه سال 1403، منابع لازم ناشی از افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده برنامهریزی و ارسال شد. دولت برای تصویب به شورای اسلامی. کمیسیون تلفیق بودجه سال 1403 نیز تصویب شد. منابع به دست آمده از طریق این بند در سال 1403 حداقل معادل 50 حمت است که برای تعدیل حقوق بازنشستگان به کارگران مساوی استفاده می شود.
این تعدیل ها به افزایش ضریب حقوق یا مستمری سالانه بازنشستگان اضافه می شود. یعنی در سال 1403 علاوه بر میانگین رشد 18 درصدی، حقوق بازنشستگان مشمول پرداخت جبرانی بند (ق) تبصره (6) لایحه قانون مالی 1403 می شود.
با این اقدامات در مجموع نرخ رشد دستمزد بازنشستگان نزدیک به نرخ تورم برآورد شده در سال آینده خواهد بود.
سازمان برنامه و بودجه کشور همچنین اعلام کرد: دولت در طول اجرای برنامه هفتم توسعه و در قالب بودجه سالانه، سالانه بخشی از بدهی حسابرسی شده خود را از محل سهام قابل واگذاری دولت به سازمان تامین اجتماعی واریز می کند. قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی. املاک مازاد بر نیاز دستگاه های اجرایی، پرداخت نقدی در بودجه سنواتی، ضمانت های قانونی و امتیازات توافقی تسویه می شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، توجه به وضعیت معیشتی بازنشستگان و کارکنان سازمان تامین اجتماعی به منظور کاهش اثرات تورم بر زندگی آنان و حفظ قدرت خرید آنان است. یکی از سیاست های دولت سیزدهم در تعامل با شورای اسلامی است که منجر به تصویب بند الحاقی (2) ماده (29) برنامه هفتم توسعه شد.
بر اساس الحاقیه (2) ماده (29) برنامه هفتم توسعه، «دولت موظف است در اجرای قانون برنامه، بدهی حسابرسی شده خود را به سازمان تأمین اجتماعی در قالب «بودجه سالانه از محل تأمین اجتماعی» پرداخت کند. بدنه امنیتی'. اقدامات قابل واگذاری دولت در قالب قانون اجرای سیاست های کلی، اصل 44 قانون اساسی و اصلاحات بعدی آن، واگذاری املاک مازاد بر نیاز دستگاه های اجرایی، پرداخت نقدی در بودجه سنواتی، ضمانت های قانونی و امتیازات مورد توافق.
در تبصره این بند آمده است: «طبق دستور این بند هر سال حداقل 10 درصد بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی باید پرداخت شود. » همچنین سازمان تامین اجتماعی مکلف شد با تایید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به تعدیل مستمری بازنشستگان خود از محل منابع مذکور اقدام کند.
انتهای پیام