تفاهم نامه ای بین معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری برای پرداخت 200 میلیون تومان وام اشتغال از قرض الحسنه به زوج های روستایی متولد شده در دهه 60 به امضا رسید.
گزارش خبرگزاری صداوسیماسید امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی، توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در مراسم امضای تفاهم نامه پرداخت وام اشتغال به زوجین روستایی متولد 60 با بیان اینکه هدف از این تفاهم نامه حمایت از تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده در مناطق روستایی، عشایری و محروم کشور است. بر اساس تفاهم نامه امروز به زوج های روستایی متولد دهه 60 امسال 200 میلیون تومان تسهیلات وام 4 درصدی پرداخت می شود.
مدنی گفت: ارائه این تسهیلات با هدف جلوگیری از افزایش سن ازدواج و تسهیل در اجرای سیاست های جوانان و باروری و همچنین اجرای برنامه های مشترک با هدف توانمندسازی اقتصادی زنان است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به توجه ویژه شهید آیت الله رئیسی به روستاها و مناطق محروم کشور، به تشریح عملکرد دولت سیزدهم در تکمیل ساخت و ساز زیرساخت ها و اشتغال در حوزه روستایی پرداخت. گفت: در دولت سیزدهم اقدامات بسیار ویژه ای در مناطق روستایی کشور انجام شد. در مقایسه با دولت های قبلی، این منحصر به فرد بود.
وی افزود: در این دولت شش هزار و 880 کیلومتر راه آسفالته، 32 هزار کلاس درس، آسفالت راه 15 هزار روستا، نوسازی 740 هزار واحد مسکونی روستایی، آبرسانی به 5 هزار و 300 روستا، اینترنت 7 هزار و 500 روستا و گازرسانی به 6 روستا، وجود دارد. ، ساخت 519 واحد خانه بهداشت، برق رسانی 510 روستا و احداث 242 واحد شبکه کامل خانه های بهداشت انجام شد که در مجموع 28 هزار و 527 پروژه با اعتباری بیش از 161 هزار میلیارد تومان در 25 هزار و 751 روستا. .
نماینده توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در مجلس در خصوص آمار اشتغالزایی در روستاهای کشور افزود: در دولت سیزدهم 952 هزار و 635 دهستان با 140 تسهیلات ایجاد شد.
در این مراسم انسیه خزعلی با ارائه گزارشی از میزان وام های اعطایی سال گذشته به زوج های روستایی در دهه 60 طی توافق قبلی، گفت: شرایط اعطای وام توسط بانک ها تسهیل شود تا افراد بیشتری بتوانند از این وام استفاده کنند. . .
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: با توجه به اینکه مردان برای یافتن کار از روستاها به شهرها مهاجرت می کنند، این تفاهم نامه در راستای افزایش جمعیت و فرزندآوری و همچنین مهاجرت معکوس روستائیان بسیار موثر خواهد بود.