پرداخت عوارض جایگاه های نفت و گاز تقویت شد – اخبار نفت و انرژی – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز
فروردین افزود: این سامانه با همکاری و تلاش معاونت برنامه ریزی فاوا به بهره برداری رسیده است و تمامی داوطلبان غرفه سازی در سراسر کشور می توانند از طریق درگاه ملی مجوز و G4B وارد سامانه شده و از این خدمات بهره مند شوند. وب سایت ir.
absnews
فروردین با بیان اینکه با توجه به موقعیت و موقعیت جایگاه های ثابت و افزایش استفاده از این جایگاه ها تمهیداتی برای راه اندازی جایگاه های سیار سوخت رسانی در سطح کلان شهرها در حال انجام است، گفت: اجازه دهید این مکان ها را در سطح شهرداری شهرهای بزرگ توسعه دهیم تا بتوانیم ازدحام جمعیت را در مکان های خاص در شهرهای بزرگ نبینید.
فروردین گفت: تشکیل شرکت های خودبرند در کشور از سال 95 با توجه به کوچک سازی و چابک سازی دولت و بر اساس اجرای اصل 44 قانون اساسی و با استفاده از تجربیات سایر کشورها اجرایی شده است.
معاون بازرگانی فروش فرآورده های نفتی داخلی ایران تعداد بنگاه های زنجیره تامین سوخت (دارنده لیبل) در کشور را بالغ بر 70 بنگاه اعلام کرد و گفت: دستورالعملی در دست تدوین است، تدوین دستورالعملی برای بهبود عملکرد این شرکت ها که در صورت وجود به تایید هیئت مدیره شرکت اعلام خواهد شد.
وی بر علاقه مندی این طرح و ایجاد فضای رقابتی بین ایستگاه ها در جهت ارتقای کیفیت خدمات تاکید کرد و اعلام کرد: با تعامل و همکاری شرکت ملی پالایش و پخش، تاملی در جهت بهبود عملکرد این شرکت ها و ساماندهی نحوه توزیع محصولات در دستور کار شرکت ملی صدا و سیما قرار دارد.
این مقام مسئول جایگاههای خدمات کشور را یکی از بازوهای مهم تامین سوخت برشمرد و ادامه داد: کار بزرگی که در صدور این مجوز انجام شده و در برنامهریزی، هزینههای خدمات جایگاهها را به صورت پلکانی در نظر گرفتیم، بنابراین که با فروش 650 هزار لیتر در ماه مبلغی و مبلغی دیگر برای فروش بیش از 650 هزار لیتر در نظر گرفته شد با رعایت سقف بودجه ای که تعیین شده بود.
فروردین با اشاره به صدور مجوز ساخت ایستگاه ها از طریق درگاه ملی مجوز کشور، گفت: بر اساس دستور ریاست جمهوری مبنی بر حذف امضاهای طلایی از دستگاه های دولتی، شرکت ملی صدا و سیما، مطابق این موضوع تصمیم به راه اندازی سامانه انتقال گرفت و مجوز ساخت ایستگاه ها و اتصال آن به پورتال ملی صدور مجوز کشور اعمال شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، رضا فروردین معاون بازرگانی فروش داخلی فرآورده های نفتی ایران گفت: این شرکت در اردیبهشت ماه امسال با معاونت برنامه ریزی وزارت نفت همکاری و جلسات متعددی را با برنامه و بودجه برگزار کرد. سازمان و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان. تولیدکنندگان با مشارکت بازرگانان کشور، کانون حرفهای بازرگانان و کانون انجمنهای حرفهای به نتیجه مطلوبی دست یافتند و پس از آن هیئت محترم وزیران افزایش ۴۵ درصدی حقالامتیاز را تصویب کردند.
این مسئول از ورود بخش خصوصی برای ساخت ایستگاههای بدون اپراتور و در مقیاس کوچک خبر داد و گفت: درخواستهای شرکتها اعلام شده است، اما باید بررسی، تهیه و تدوین شود تا در یک قالب در اختیار متقاضیان قرار گیرد. راه یکپارچه و مدون، با شرایط مساوی وارد این حوزه شوند.
وی روند صدور این مجوزها را که پیش از این در شرکت ملی صدا و سیما در قالب کروما انجام می شد، یادآور شد و افزود: پس از ارسال درخواست متقاضی به منطقه یا منطقه در کمیسیون بهینه سازی و کانال های توسعه عرضه، بررسی شود. و پروانه ساختمانی بر اساس مقررات جاری صادر شده است.
وی با بیان این خبر که در حال حاضر تعدادی ایستگاه کوچک مقیاس در اصفهان در حال فعالیت هستند، گفت: این طرح به صورت پایلوت در این منطقه اجرا شده و تاکنون بازخورد خوبی داشته و مشکل خاصی وجود نداشته است و امیدواریم. که در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
معاون بازرگانی فروش داخلی فرآوردههای نفتی ایران در خصوص روشهای نوین عرضه سوخت در کشور گفت: راهاندازی جایگاههای سوخت سیار، جایگاههای کوچک (تک پمپی) و جایگاههای بدون سرنشین برای تسهیل عرضه سوخت در دست اقدام است. دستور کار این شرکت
وی افزود: تاکنون هشت مرحله بالغ بر 36 میلیون لیتر نفت سفید در رینگ بورس برق فروخته شده است و با این کار بیش از هشت هزار میلیارد ریال درآمد برای شرکت جمع آوری شده است.
وی با اذعان به اینکه شرکت ملی صدا و سیما یک شرکت انحصاری برای عرضه فرآورده های نفتی است، تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم فروش محصول را از حالت ساده یارانه ای خارج کنیم و در این زمینه درآمدزایی کنیم و بخش خصوصی برای اینکه بتواند فرآورده های نفتی را در بازارهای جهانی عرضه کند و مشتقات آن را عرضه کند، عرضه فرآورده به بورس انرژی توسط شرکت ملی صدا و سیما آغاز شد.
فروردین ماه از ارگان های دولتی صاحب زمین خواست همکاری لازم را برای اختصاص زمین برای راه اندازی چنین جایگاه هایی داشته باشند تا این مهم در شهرهای بزرگی که جمعیت زیاد است و راه بندان داریم نیز انجام شود تا خدمات سوخت رسانی تسهیل شود. .
وی حضور بنگاههای توانمند از جمله شرکتهای پالایشی در این حوزه را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد با ورود بخش خصوصی، پروژه برند در حوزه تولید و حمل فرآوردههای نفتی توسعه یابد.
معاون بازرگانی فروش فرآورده های نفتی داخلی گفت: پس از ابلاغ وزارت نفت، شرکت ملی صدا و سیما بلافاصله اقدام به تدوین آیین نامه های مربوطه و ایجاد سامانه ای برای پذیرش درخواست ساخت فرآورده های نفتی کرد. .
وی از اقدام تاریخی در این حوزه افزایش حق امتیاز جایگاه های عرضه نفت و گاز برای اولین بار در کشور خبر داد و تصریح کرد: این اقدام مهم رضایت صاحبان کانال های عرضه و جایگاه داران را در پی داشته است.
فروردین با بیان اینکه از ابتدای سال جاری با هماهنگی های لازم، عرضه بورس به صورت مستمر انجام شده است، تصریح کرد: محصولات با نرخ بین المللی در بورس به فروش می رسد که علاوه بر درآمدزایی، صادرات را نیز به همراه دارد. بخش خصوصی نیز فعال است.