پایگاه تجهیزات پدافند هوایی متکی به شرکت های دانش بنیان است
سرهنگ رضا کلهری در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: اساساً تصمیم برای ایجاد تغییرات در ساختارهای سازمانی متاثر از آمار یک ضرورت کارکردی است و وقوع چنین تغییراتی بیانگر پویایی و درک ضرورت انطباق با تغییرات رخ داده است. در حوزه های مرتبط با این ساختار.
وی گفت: بر اساس مدارک و مستندات موجود، یگانهای پدافند هوایی به همراه سایر نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در جنایات نظامی رژیم بعثی از خرداد 1394 دخیل بودهاند و تعداد قابل توجهی از یگانهای هواپیماهای متخاصم نیز در این جنایتها نقش داشتهاند. حتی قبل از شروع رسمی جنگ توسط هواپیماهای پدافند هوایی و رهگیر نیروی هوایی ساقط شد. اما در دوران دفاع مقدس نقش تعیین کننده پدافند هوایی در دو مرحله عملیات والفجر 8 و مرصاد داشت. عملکرد پدافند هوایی در عملیات والفجر 8 و سرنگونی حدود 80 فروند هواپیما و بالگرد دشمن با تکیه بر ابتکارات تاکتیکی و نبوغ شهید ستاری به قدری چشمگیر است که مقام معظم رهبری از تعبیر «دفاع معجزه آسا» استفاده کردند. پدافند هوایی در عملیات مرصاد از حمایت مؤثر نیروی هوایی رژیم بعث در برابر حمله منافقین جلوگیری کرد و عملاً باعث زمینگیری و آسیبپذیری ستون نظامی نفاق شد. در اینجا لازم به ذکر است 19 شهید سایت رادار سوباشی که سد فولادین پدافند هوایی منطقه غرب کشور بود که پس از ساعت ها مقاومت جانانه در پی حملات پی در پی و حملات گسترده به سرنوشت شهید شیرین رسید. دشمن بعثی
وی بیان کرد: بر اساس اعلام منطقه پدافند هوایی جنوب، با توجه به موقعیت راهبردی منطقه مسئولیت و لزوم انجام به موقع و قاطع ماموریت های ذاتی آن، ارتقای مستمر تجهیزات با توجه به سیال و سیال ضروری بوده است. تغییر ماهیت تهدیدات هوایی که حائز اهمیت است با تکیه بر تولیدات داخلی به ویژه در سال های اخیر صورت گرفته است، لذا از همین رسانه اکیداً اعلام می کنم که پایه تجهیزات پدافند هوایی کشور بر پایه تولیدات صنایع دفاع ملی کشور و اعتماد و اعتماد است. اعتقاد جوانان به بنگاه های دانش بنیان
فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب گفت: امسال در راستای اجرای فرامین و فرامین فرمانده معظم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به صورت ویژه برنامه ریزی و عمل به دو شعار امسال پرسش و تبیین شده است. از جهاد
وی تاکید کرد: حمایت از بنگاههای دانشبنیان و بهرهگیری از توانمندیهای دانش و تخصص بومی وظیفه نیروی پدافند هوایی است، آغوش منطقه پدافند هوایی جنوب نیز شامل همه کارشناسان، مبتکران، ایدهپردازان و دانشگاهیان و گروههای پژوهشی است. علم ولایت باز است. بی شک پیمودن این مسیر موجبات ارتقای توان و آمادگی رزمی نیروهای مسلح را فراهم کرده و موجب توسعه بیشتر بنگاه های دانش بنیان و به دنبال آن رونق بیشتر تولید و اشتغال خواهد شد.
واحدهای پدافند هوایی در ژوئن 2018 شروع به کار کردند
کلهری گفت: پدافند هوایی در هر کشوری مبتنی بر سامانههای راداری و موشکی، سامانههای شناسایی، مقابله با حملات الکترونیکی، پهپادها، پایگاههای هوایی تجهیزات کشف و انهدام، سامانههای جمعآوری اطلاعات و سامانههای توپخانه، تجهیزات و سامانههای ارتباطی متعدد است. جهت گیری و استراتژی موثر کلیه تجهیزات دفاعی.
وی ادامه داد: صدور فرمان نورانی فرمانده معظم کل قوا در 10 شهریور 1387 که رسماً منجر به انتزاع فرماندهی پدافند هوایی از نیروی هوایی و تشکیل قرارگاه پدافند هوایی خاتم ال انبیا (ص) و در مرحله بعدی تشکیل نیروی پدافند هوایی ارتش و تبدیل به موقعیت و مأموریت قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) کشور حاصل عمق است. از دیدگاه استراتژیک و تحلیل دقیق وی از ظهور تغییرات اساسی در ابزارها و روش های مدرن مبارزه و تحول عمیق در ماهیت تهدیدات نظامی به ویژه در نبرد هوایی.
کلهری بیان کرد: با توجه به دانش بنیان ها، طبیعتا ماهیت نیروهای مسلح به گونه ای است که توانمندی قابل توجهی برای حمایت و تعامل با بنگاه های دانش بنیان دارند. زیرا طیف وسیعی از حوزه های مرتبط با شرکت های دانش بخشی از نیازهای آتی ارتش ها هستند. زمینه و ظرفیت لازم برای توسعه همکاری و تعامل فراهم است. فارغ از تمرکز ویژه امسال بر موضوع دانش بنیان، در واقع نیروهای مسلح در این عرصه پیشرفت می کنند، به گونه ای که بسیاری از دستاوردهای پیچیده کشور در حوزه دفاعی نیز حاصل خرد و تلاش جمعی است. صنایع دفاعی، جهاد خودکفایی و مراکز تحقیقاتی نیروها و جامعه دانش محروم هستند.
نیروهای مسلح ظرفیت مهمی برای تعامل با شرکت های دانش بنیان دارند
کلهری یادآور شد: شاید برای شما باشد که شهید عبدالرضا بوشهریان از کارکنان گروه پدافند هوایی بوشهر در دوران دفاع مقدس که لقب این منطقه نیز نامش را یدک می کشد در ماموریت دفاع به شهادت رسیده است. پل استراتژیک قطور در آذربایجان غربی توجه به پراکندگی مکان های شهادت در این منطقه که از جزیره خارگ به مناطق مختلف عملیاتی خوزستان و استان های غربی می رود، به اندازه کافی گویای ظرفیت و برد عملیاتی یگان های پدافند مستقر در استان است. روزهای مقدس دفاع همچنین باید به زحمات موثر یگان های پروازی نیروی هوایی ارتش و مأموریت های مشترک با رادار بوشهر در راستای گشت زنی و رهگیری پرندگان متخاصم و اسکورت کاروان های نفتی و دریایی اشاره کنم.
کلهری ادامه داد: اگرچه در ابتدای راه برای قطع وابستگی و تکیه بر ظرفیت های بومی سختی هایی وجود داشت، اما بحمدالله امروز با ساخت پیشرفته ترین تجهیزات و تسلیحات، ناوشکن ها و زیردریایی ها تا جنگنده ها، رادارها و… ، ثمرات اعتماد را در جوانی شاهد بوده ایم و توانمندی های درونی نامحدودی داریم. بررسی اخبار اخیر پهپاد در خصوص رونمایی از شهر موشکی مخفی ارتش با تمامی پهپادهای ایرانی و رزمایش اخیر پهپادی نیروهای چهارگانه ارتش گواه سخنان من است.
فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب خاطرنشان کرد: دو موضوع انگیزه کافی برای ورود به عرصه ساخت ادوات و ادوات نظامی ایجاد کرده بود، اولین گام توسط ارتش آسمان به رهبری حضرت آیت الله خامنه ای رئیس جمهور وقت برداشته شد. با تشکیل جهاد خودکفایی با موفقیت در برداشت
ای بی اس نیوز/ بوشر فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب گفت: قرارگاه تجهیزات پدافند هوایی کشور مبتنی بر تولیدات صنایع دفاعی کشور و اعتماد و اعتقاد به نخبگان جوان در بنگاه های دانش بنیان است.
این مسئول افزود: اهمیت نیروی کار ماهر و متخصص را نباید نادیده گرفت، بی شک پدافند هوایی مجموعه ای از تجهیزات است. همانطور که ملت بزرگوار ما می دانند پس از انقلاب شکوهمند اسلامی از یک سو به دلیل تحریم های ظالمانه تامین نیازهای مادی و نظامی کشور عملا غیرممکن بود و از سوی دیگر نیاز به سازگاری با افزایش و افزایش پیچیدگی و تهدیدات چند بعدی بالقوه و بالفعل، نوسازی و به روز رسانی. استقرار نیروهای مسلح را اجتناب ناپذیر کرد.
انتهای پیام
فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب گفت: بی توجهی به بیان دستاوردهای دوران دفاع مقدس قطعا مضر است. حاصل زحمات فرماندهان و سربازان ارتش، سپاه و مردم این دوران سرشار از افتخار، هم سرمایه و میراث معنوی و هم تجربیات ارزشمند و تخصصی است. ماموریت گروه پدافند هوایی بوشهر و خارک که در مرکز پدافند هوایی استان بوشهر و بخشهای عمده خلیج فارس قرار داشت، تامین پدافند هوایی منطقه با تاکید بر تاسیسات و پایانههای نفتی خارک، نیروگاه هستهای بود. کارخانه در حال ساخت و حفاظت از تانکرها و کشتی های باری. این نیرو در منطقه مستقر شد و به تردد پرداخت و تجهیزات و پشتیبانی تخصصی سایر یگان های پدافند هوایی مستقر در مناطق عملیاتی و سایر نقاط کشور را انجام داد.
پایگاه تجهیزات پدافند هوایی کشور متکی بر بنگاه های دانش بنیان است
فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب ادامه داد: از تحلیل رفتار و ساختار نظامی منطقه غرب آسیا و بررسی رویدادهای نظامی و سیاسی منطقه طی دو دهه گذشته می توان به بعد راهبردها و تصمیم گیری های تعیین کننده پی برد. این تصمیم از منظری دیگر، انقلاب سخت افزاری و نرم افزاری پدافند هوایی کشور در سال های اخیر یکی از پیامدهای قطعی تصمیم مقام معظم رهبری و توجه ویژه به پدافند هوایی بود.