انتهای پیام
بر اساس گزارش ها، پرداخت تسهیلات به بنگاه های دانش بنیان در نیمه نخست امسال افزایش یافت. کارشناسان ایجاد بنگاه های دانش بنیان را در تثبیت و حفظ اشتغال موثر می دانند و فعالیت دانش بنیان را در قالب تعاونی به دانش آموختگان توصیه می کنند.
بنگاه های دانش بنیان شرکت های کوچک و متوسطی هستند که با هدف تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات و توسعه و بومی سازی فناوری ها ایجاد می شوند. این بنگاه ها ریسک سرمایه گذاری پایینی دارند و به همین دلیل بسیاری از کارشناسان تشکیل فعالیت های دانش بنیان در قالب شرکت های تعاونی را به فارغ التحصیلان توصیه می کنند و آن را بهترین بستر برای مشارکت و اشتغال فارغ التحصیلان و جویندگان کار می دانند.
در بندهای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و همچنین در سیاست های کلی برنامه ششم توسعه، شکل گیری اقتصاد دانش بنیان به عنوان راهکاری برای حرکت خوب اقتصاد مقاومتی مورد تاکید قرار گرفته است. .
بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران در گفت وگو با ای بی اس نیوز، یکی از الزامات تولید دانش بنیان و اشتغال زا را بهره گیری از توانمندی های بخش اساس تعاونی ها دانست و گفت: در سال های اخیر سالها تشکیل و حمایت از تعاونیهایی متشکل از فارغالتحصیلان دانشگاهی در رشتههای دانشآموزی و استارتآپها را در دستور کار قرار دادهایم و معتقدیم اقتصاد مبتنی بر دانش رمز رشد و شکوفایی اقتصاد ایران است. قرن جدید
وی می گوید: با توجه به آمار فارغ التحصیلان بیکار، ایجاد بنگاه ها و تعاونی های دانش بنیان می تواند زمینه ایجاد درآمد و اشتغال پایدار را برای فارغ التحصیلان خلاق و مبتکر فراهم کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، بنگاه های دانش بنیان به عنوان موتور محرک و عامل محوری در پیشرفت اقتصادهای دانش بنیان تلقی می شوند که نقش مهمی در پایداری بنگاه ها ایفا می کنند. امکانات
بر اساس اعلام اتاق تعاون ایران، در شش ماهه نخست امسال، تعداد تسهیلات ارائه شده به بنگاه های دانش بنیان نسبت به مدت مشابه سال قبل 100.2 درصد افزایش داشته و در این مدت 1404 واحد دانش بنیان افزایش یافته است. بنگاه های مستقر در قالب 7612 فقره تسهیلات معادل 584.8 هزار میلیارد ریال پرداخت شد.
به گزارش ای بی اس نیوز، امسال از سوی مقام معظم رهبری منصوب شد«مولد، دانش بنیان و اشتغال زا» نام برده شده بود. اهمیت این نامگذاری در این است که کلیدواژه دانش بنیان بین دو کلمه تولید و اشتغال قرار می گیرد تا بحث تولید و اشتغال پایدار در قالب فعالیت های دانش بنیان بیشتر بسط یابد.
پیش از این مهدی مسکنی – معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی – با اشاره به فعالیت 101 تعاونی دانش بنیان در کشور از ایجاد 250 تعاونی دانش بنیان تا پایان سال خبر داده بود.
در راستای نامگذاری شعار سال، اتاق تعاون ایران به عنوان تعاونی مردمی در کشور، تقویت و تمرکز تعاونی های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت های بخش تعاون را در دانش قرار داد. بخش تولید مبتنی بر در دستور کار.
بر اساس گزارش ها، اشتغال دانش بنیان در سال جاری نسبت به سال گذشته 45 درصد افزایش داشته است. به گفته معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سهم اقتصاد دانش بنیان از تولید ناخالص داخلی کشور بین ۰.۵ تا ۳ درصد است. البته این رقم ایده آل نیست و تا رسیدن به نقطه مطلوب راه زیادی در پیش است، اما با توجه به آغاز حرکت هایی در این زمینه در سال های اخیر، نیاز به تدابیر و تدابیر بیشتری برای دستیابی به دانش بنیان است. اقتصاد توسعه
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز