در بخشهای بعدی این مراسم شرکتهای سرمایهگذاری معین کوثر، سرمایهگذاریهای صنایع و معادن، شرکت تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس، شرکت کشاورزی و صنعتی شریف آباد، شرکت شهاب و شرکت صنایع غذایی بهچین و همچنین در طرحهای دانش بنیان برگزیده شدند. توسط کوثر امسال از طرح بذر گندم پربازده (شتاب دهنده امنیت غذایی ایران) و طرح بازیابی غذای دام از محتویات شکمبه کشتارگاه ها (شرکت بیداران اکسیر گستر البرز) تقدیر شد.
عزیزی سپس گفت: از سازمان کوثر انتظار داریم که فرمان حضرت آقا را اجرا کنند، دستور دادند پروژه های عظیم زیربنایی ملی پیشگام بر اساس آینده و به روز اجرا شود. این افتخار نظام اسلامی است. 90 درصد کالاهای اساسی و مواد غذایی باید در داخل کشور تولید شود و ذخایر ژنتیکی افزایش یابد. این یکی از نقاط قوت راهنمای عالی است. تاکیدی که در پایان باید داده شود.
فخاری در ادامه با بیان اینکه وقتی نوسانات بازار زیاد است و قیمت ها سر به فلک می کشد و سفره های مردم تنگ می شود، مردم از سیستم انتظار دارند، گفت: ما به عنوان یک نهاد کمک به کنترل و ثبات بازار را برعهده گرفته ایم. .
آخرین سخنران اختتامیه نمایشگاه موضوع محور سازمان کوثر، علیرضا یوزباشی، دبیر این رویداد و مدیرعامل موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر بود که گزارشی از برگزاری این رویداد از چهار روز به شرکت کنندگان ارائه کرد و گفت: مشکلات 37 شرکت این سازمان شمارش شد که تعداد نیازها 286 مورد بود که از این تعداد 124 مورد نیاز فناورانه بود. ما هفت رویداد داشتیم، 84 مورد نیاز توسط مدیران به تکنسین ها ارائه شد. بیش از 292 شرکت دانش بنیان در رویداد ما ثبت نام کردند و بیش از 250 شرکت در این رویداد شرکت کردند. از 124 نیاز، 90 مورد توسط شرکت های دانش تهیه شد.
مدیرعامل سازمان کوثر همچنین درباره سامانه ای که در این مراسم رونمایی شد، توضیح داد: همکاران ما چندین ماه است که روی سامانه هوشمند مدیریت منابع کوثر کار می کنند. در این سیستم منابع مالی و به طور کلی تجارت در یک شاهراه اطلاعات مالی به هم متصل می شوند.
نمایشگاه مشکلمحور سازمان اقتصادی کوثر در حالی کار خود را به پایان رساند که مدیرعامل این سازمان از معرفی سامانه کنترل و تثبیت بازار، معرفی برخی از بهترین تیمهای استارتآپ و معرفی طرحهای دانشبنیان منتخب خبر داد. امسال شناخته شد.
وی افزود: پس از آن ساخت هوشمند را آغاز کردیم که دو قسمت آن در این نمایشگاه رونمایی شده و می شود. یکی از آنها سامانه بامک بازار مشترک کوثر است که در روز اول رونمایی شد. تمامی محصولات سازمان اقتصادی کوثر در این سامانه عرضه می شود. پایلوت طرح ما در حال حاضر جامعه ایثار در تهران حدود 100 هزار نفر است که این محصولات با قیمت درب کارخانه به آنها تحویل داده می شود. مرحله بعدی جامعه خود انکار سراسری است. همچنین برای سه دهک پایین جامعه ایثارگر هر سه ماه یک میلیون تومان از کارت کیف پول آنها برداشت می شود و می توانند به صورت رایگان خرید کنند. در فاز سوم هرکسی می تواند از این سامانه خرید کند و قیمت آن به میزان قابل توجهی کمتر از قیمت بازار است. در فاز چهارم سایر افرادی که محصولات دارند می توانند محصولات خود را در این سامانه آپلود و عرضه کنند.
پس از آن ابراهیم عزیزی (نماینده کرمانشاه در مجلس) نیز با بیان اینکه در نظام مقدس اسلامی که برای اجرای احکام نورانی اسلام در نظر گرفته شده است باید دستورات مقام معظم رهبری را هدف قرار داد، گفت: : تاکید مقام معظم رهبری بر پیشرفت، عدالت، رشد اقتصادی و بهره وری عوامل تولید و…
تیم های برتر کارآفرینان استارتاپ ویکند ایثارگان نیز به شرح زیر معرفی شدند: تیم اول: ایثاریار – تیم های دوم: بانوکس و سربازان مزرعه – تیم های سوم: وستاپ و هانراسرا.
به گزارش ای بی اس نیوز، مراسم پایانی این رویداد که از سه روز پیش در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز شده بود، عصر جمعه (14 اسفند 1401) همزمان با ولادت با سعادت امام حسین (ع) برگزار شد. پاسدار با حضور مدیران و کارکنان سازمان اقتصادی کوثر و شرکت های تابعه آن، چند تیم از استارت آپ ها و برخی مدیران از جمله علی بیرونخانی (رئیس موسسه عالی آموزش و پژوهش، مدیریت و برنامه ریزی)، محمود پاکدل (معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، ابراهیم عزیزی (نماینده کرمانشاه در مجلس) و علیرضا قیطاسی (مدیرعامل بانک دی) ایجاد شد.
وی همچنین در خصوص سیستم مدیریت هوشمند منابع با طرح این سوال که اقتصاد چیست، ادامه داد: دلیل وجود این سیستم که اکنون در سر زبان ها است، تعریف متفاوتی از اقتصاد است که تنها مکان هایی مانند سازمان کوثر می توانند در رأس قرار گیرند. . دلیل وجودی اقتصاد تامین سود برای اکثریت سهامداران نیست، بلکه هدف تامین معیشت اکثریت است. ما هیچ تجارتی نداریم که فقط حساب های خود را جمع آوری کند و محاسبه کند که چقدر رزق و روزی ایجاد کرده است.
ناصر فخاری (مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر) در ابتدای این مراسم به تشریح اهداف رویداد مشکل محور سازمان کوثر پرداخت و گفت: راهبردی به نام اقتصاد رهنمودی را به مدت 15 ماه معرفی کرده ایم. این به معنای رفاه، هوش، بهره وری و جستجوی استعداد است. از همان ماه اول سیستمی به نام ANSAK برای استعدادیابی رونمایی کردیم و به قول خود عمل کردیم و هیچ قرار ملاقاتی خارج از انساک و مرکز سنجش نگرفتیم.
نمایشگاه رویداد مسئله محور سازمان کوثر با رونمایی از سامانه هوشمند مدیریت منابع این سازمان و همچنین کتاب هوشمند کار خود را تکمیل کرد.
انتهای پیام
سپس روح الله رحمانی (مدیر مرکز هوش مصنوعی دانشگاه تهران) به ایراد سخنرانی پرداخت و ضمن ارائه داستانی از خود پس از تحصیل در آمریکا و کار در شرکت هایی مانند مایکروسافت به چالش مهاجرت نخبگان پرداخت و گفت: این جوانان هستند. بر اساس این اعتقاد که به سمت آینده و آنها معتقدند در طرف مقابل چمن سبزتری وجود دارد که به آنها امکان می دهد به تمام رویاهای خود برسند، اما پس از تحصیل در آمریکا و کار برای آخرین فناوری، سرانجام به پوکی رسیدم و افسرده شدم و پرسیدم خدایا منو از اونجا نجات بده
فخاری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه این سامانه نیازی به ورود داده ندارد، گفت: از فردا اگر همه دستگاه های نظارتی از ما اطلاعاتی بخواهند به آنها دسترسی می دهیم تا همه اطلاعاتی را که می خواهند به دست آورند. برای شروع به سازمان امور مالیاتی اعلام کردیم، این نرم افزار را به سیستم مودیان شما متصل خواهیم کرد. تمام درآمدهای ما به صورت خودکار به سازمان امور مالیاتی مرتبط می شود و دیگر نیازی به اظهارنامه و دفتر نیست. کسانی که تشکل های انقلابی را متهم به عدم پرداخت مالیات می کردند، اکنون می بینند که سازمان اقتصادی کوثر خود را یک سازمان انقلابی معرفی نمی کند، بلکه سیستم خود را برای محاسبه و پرداخت مالیات در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می دهد. شفافیت را خودمان شروع کردیم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز