سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار ارتش 1400 با اشاره به دستاوردهای این رزمایش گفت: تکیه بر فناوری ها و دستاوردهای بومی و توانمندی های داخلی از دستاوردهای مشترک این رزمایش بود.
همچنین فرمانده کل ارتش قبل از رژه یگان های شرکت کننده در رزمایش از تجهیزات و ادوات نیروی زمینی ارتش از جمله تانک، نفربر، توپ، خودروهای موشک انداز و … دیدن کرد.
امیر دریادار موسوی تاکید کرد: رزمایش ذوالفقار 1400 ارتش، رزمایش مشترک نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران بود و برگزاری این رزمایش همراه با اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتش، نیروی دریایی و توپخانه دفاعی بود. برای افزایش پشتیبانی آتش از نیروهای ضربت. » افزایش حجم آتش و قدرت تخریب آن در برابر دشمن و ایجاد هماهنگی بیشتر نیروها در برابر دشمن.
در این رژه جنگنده های F-4، هواپیماهای شناسایی میراژ و P3F نیروی هوایی ارتش و انواع بالگردهای نیروی دریایی ارتش یگان های سطحی و زیرزمینی را همراهی می کردند.
وی افزود: همچنین تجلی اقتدار ارتش به عنوان بازوی توانمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در منطقه جنوب شرق کشور و تامین امنیت سرمایه گذاری ها در این منطقه، حضور در آبهای بینالمللی و دوردست، توانمندیها و توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.» عنوان مولفهای مؤثر برای تأمین امنیت منطقه و ارسال پیامی قاطع به جمهوری اسلامی ایران با حفظ منافع نظام بود. یکی دیگر از دستاوردهای رزمایش مشترک عملیات ذوالفقار 1400 ارتش جمهوری اسلامی ایران.
وی با اشاره به اهداف رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش گفت: این رزمایش با هدف ارتقای توان رزمی و دفاع از استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران، تداوم و تقویت حضور موثر در آبهای بینالمللی دور برگزار میشود. ارتقای آمادگی ارتش برای ایستادگی در برابر دشمن، شبیهسازی محیط واقعی رزم و اجرای طرحهای عملیاتی بخشهای خاص، افزایش هماهنگی بین نیروهای چهارگانه ارتش و قرارگاه پدافند هوایی مشترک در انجام عملیاتهای مشترک، انتقال دانش و تجربه نسل جوان در یک محیط عملیاتی واقعی، حداکثر استفاده از توانمندی ها در زمینه پهپادهای ارتش، ارزیابی سرعت عملیات، چابکی، دقت و قدرت تخریب سامانه های موشکی. ساحلی، دریایی و هوایی صورت گرفت.
به گزارش ای بی اس نیوز، با حضور سردار سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و جمعی از فرماندهان ارشد ارتش، سرلشکر حسنی سعدی جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) قرار گرفت. و همچنین ناظران پایگاه، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهان ارتش، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش و سایر فرماندهان و مسئولان قدیر از کنار ناوشکن به فرماندهی سهند عبور کردند.
انتهای پیام/
تجهیزات به نمایش درآمده در سان و رژه پایانی رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش تنها بخشی از امکانات مورد استفاده بود که از ظرفیت یگان های محلی شرکت کننده در این رزمایش بهره می برد.
رزمایش ذوالفقار 1400 ارتش مشترک با رژه شناورهای سطحی و زیردریایی از جمله ناوشکن تمام ایرانی دنا به پایان رسید.
امیر دریادار سید محمود موسوی سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 با اعلام خبر فوق گفت: این تجربه با اجرای درام ها و سناریوهای مختلف نظامی در منطقه عملیاتی به وسعت بیش از یک میلیون متر مربع صورت گرفت. “
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز