به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، احمد اصانلو در مراسم تحلیف روسای کارآموز شعب گشت های مشترک تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه بیشترین شکایت است، گفت: از مردم گرانی نان و لبنیات است و گفت: لبنیات چهار کرسی تنظیم بازار قیمت گذاری شده است و مابقی لبنیات باید با قیمت 31 اردیبهشت امسال عرضه شود اما برخی واحدهای تولیدی لبنیات فکر می کنند قیمت گذاری شده است. مخصوص چهار محصول است و محصولات دیگری را بدون رعایت قوانین قیمت گذاری عرضه می کنند که باعث کاهش تولید لبنیات، تعدیل بازار و در نهایت افزایش قیمت لبنیات باقیمانده می شود.
رئیس سازمان زندان های کشور افزود: با افزایش اقتدار سازمان توسط سران قوا طی 3 ماه گذشته نسبت به مدت مشابه سال گذشته 108 درصد افزایش عملکرد داشته ایم و همه تشخیص می دهند. که تغییر جایگاه سازمان آغاز شده است و امیدوارم بتوانیم راهکارهای تحول سازمانی را در مجلس مطرح کنیم، شورای اسلامی تا رفع خلأهای قانونی ادامه خواهد داشت.
وی افزود: مسئولیت نظارت، بازرسی و کشف تخلفات گرانی یا عدم اجرای ضوابط قیمت گذاری بر عهده سازمان حمایتی، وزارت جهاد کشاورزی و خانه اصناف است و «سازمان سرکوب متولی نظارت نیست. اما با توجه به شرایط بازار و به منظور ایجاد هم افزایی با این دستگاه ها و موسسات منتظر گزارش موسسات مذکور نبوده و فعالانه در بازار حضور دارند.
اسانلو بر حضور مستمر و موثر روسای شعب جدید احکام در بازار با تکیه بر دانش بالای علمی و رعایت عدالت و پاکیزگی در صدور احکام تاکید کرد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با هشدار نسبت به افزایش قیمت لبنیات در واحدهای تولیدی دستور رسیدگی فوری به لبنیات و برخورد با متخلفان را صادر کرد.
آسانلو طولانی شدن مراحل قضایی و عدم حضور مراجع نظارتی را یکی از چالش های قابل توجه تحریم های دولت دانست و افزود: امروز چشم مردم به تحریم است و به همین دلیل این سازمان از اختیارات قانونی برای انجام امور مشترک استفاده می کند. گشتها بر اساس ماده 19 قانون تعزیرات حکومتی علاوه بر رسیدگی به پروندهها در گشتهای مشترک برای تسریع در رسیدگی اقدام میکنند.
در این مراسم 143 رئیس جدید شعب گشت سیار سوگند یاد کردند و نوید ضیایی از آذربایجان غربی، مسعود محمدی از کردستان و مریم فلاح دخت از فارس عناوین نفر اول تا سوم این دوره را کسب کردند. قدردانی شدند
معاون و معاون قوه قضاییه اعلام کرد: در 10 ماه گذشته 647 هزار پرونده تعزیرات حکومتی مختومه و 2 هزار میلیارد تومان از جریمه با اجرای احکام وصول شده است که حکایت از رشد 30 درصدی اجرای احکام سازمانی دارد.
رئیس سازمان ملی تعزیرات کشور با اشاره به اقدامات موثر شعب ستاد کل کشور افزود: ادارات کل استان ها مکمل شعب کشوری در زمینه کنترل واحدهای بزرگ تولیدی و توزیعی هستند و انتظار می رود. که با شناسایی واحدهای لبنی استان خود، تمامی محصولات از نظر قیمت و وزن کالا مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند.
انتهای پیام
به گفته رئیس سازمان سرکوب دولت، تمامی لبنیات تابع مقررات قیمتی هستند و تحریمهای دولتی به عنوان اوج جنگ اقتصادی باید در نظارت بر بازار فعال و جهادی عمل کند تا انتظارات مردم برآورده شود و نتیجه آن به مردم اعلام شود. سرعت رسانه ها تا بازگشت آرامش به بازار کاهش می یابد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز