معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تدوین اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای اولین بار در شورای اسلامی خبر داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، غلامحسین حسینی نیا با اشاره به آخرین جلسه مشترک با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات شورای اسلامی در ۱۸ آذرماه در مرکز تخصصی فناوری خودرو، اظهار کرد: اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سال ۱۳۹۵ در دستور کار قرار گرفت. در پی جلسات متعدد با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و اصرار اعضای کمیسیون بر لزوم تدوین اساسنامه با در نظر گرفتن نظرات کارشناسان و صاحب نظران تدوین شد.
ایشان اصلاح ساختار سازمان آموزش فنی و حرفه ای از سطح ستادی به شهرستان ها، اولویت بندی و طراحی مسیرهای شغلی مربیان، ایجاد مراکز آموزش فنی و حرفه ای هیئت مدیره در کنار مراکز دولتی ثابت و مدارس آزاد، پیش بینی تخصیص مجدد 2 درصد را بیان کردند. وی درآمد حاصل از اجرای قانون کارآموزی، اصلاح ساعت کار مربیان، تشکیل شورای مهارت در تمامی استان ها به صورت رسمی و با قانون مشخص را از جمله موارد مطرح شده در آن قانون برشمرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه ادامه داد: با توجه به نظارت و گزارش مکرر مسائل معیشتی و رفاهی کارکنان ساعی و خدوم، چالش های قانونی و مشکلات درآمدی، منابع مالی و ساختاری این سازمان با حضور نمایندگان از افراد محترم در شورای اسلامی و پس از تعیین مدت زمانی توسط اعضای ناظر شورای اسلامی به شورای عالی آموزش و پرورش، آموزش فنی و حرفه ای و مهارتی و پس از جلسات مکرر با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و اخذ با عنایت به نظرات پیش نویس اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای تهیه شد که برای ارائه در صحن مجلس توسط نمایندگان پیشنهاد دهنده آماده است.
حسینی نیا با اشاره به 19 گروه هدف این سازمان افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای وظیفه ارائه آموزش های غیر رسمی حرفه ای در بخش های دولتی و خصوصی را بر عهده دارد و دارای 640 مرکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی، 5400 کارگاه و حدود 12000 و 500 مرکز است. آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد یکی از ظرفیت های این مجموعه است که با هدف تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر و گسترش چارچوب مهارتی به آموزش مشغول هستند.
به گزارش ای بی اس نیوز، ضرورت نگارش اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و بررسی طرح رتبه بندی مربیان، تلاش کمیسیون آموزش بر اساس مهارت های یادگیری، قانون گذاری جدید و تغییرات ساختاری برای چابک سازی مهارت آموزی در کشور، برگزاری منظم جلسات شورای عالی حرفهآموزی، عدم موازی کاری و هماهنگی 13 نهاد فعال در حوزه حرفهآموزی، بهروزرسانی قوانین و مقررات در حوزه حرفهآموزی برای افزایش آمار اشتغال در کشور، جبران کمبود اعتبارات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به ویژه در قوانین مالی و طرح های توسعه از جمله مواردی بود که در بازدید اعضای شورا مطرح شد. آموزش و پژوهش شورای اسلامی در مرکز تخصصی فناوری خودرو ۱۸ آذرماه در جلسه ای با حضور حسین حقوردی ناظر مجمع در شورای عالی آموزش و پرورش و آموزش فنی، حرفه ای و شایسته – پیشنهادات و نکات مصوب در جلسه قبل بررسی و در نهایت به تایید سازمان رسید.
انتهای پیام