وزیر کشور گفت: برای ساختن ایران قدرتمند به دانشگاهی قوی نیاز داریم و از دیدگاه اساتید و بزرگان دانشگاه ها برای توسعه کشور و تامین منافع ملی با جان و دل استقبال می کنیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، احمد وحیدی در دومین دیدار با جمعی از اساتید برجسته دانشگاه که به مناسبت بازگشایی دانشگاه ها در وزارت کشور برگزار شد، بر اهمیت دانشگاه ها در تحقق اهداف عالی انقلاب و کشور تاکید کرد. . ، و افزود: میل به تغییر در جامعه نشانه پیشرفت است. و ارتقاء در کشور است و از دل تلخی های دفاع مقدس و رعب و وحشت و تهدیدهای فراوان، اقتدار امنیتی جامعه امروز محقق شده است.
در این نشست جمعی از اساتید برجسته علوم انسانی از جمله دکتر تقی آزاد آرامکی، دکتر جواد تطاح، دکتر مصطفی تقوی، دکتر حمید جلایی پور، دکتر علی ربیعی، دکتر علی شکوریراد، دکتر بیژن عبدالکریمی، دکتر صدیق حضور داشتند. کوشکی، دکتر ابراهیم محسنی، دکتر سعید معیدفر، دکتر جواد میری و دکتر کیومرث یزدان پناه حضور داشتند.
وزیر کشور خطاب به اساتید حاضر در این جلسه با تاکید بر اینکه «لفاظی و تفرقه گروهی و جناحی مشکلات جامعه و مردم را حل نمی کند»، اظهار داشت: انقلاب اسلامی پیامی جهانی برای بشریت داشت و نباید این پیام جهانی باشد. با تقسیم بندی های نادرست و غیر واقعی محدود شود. کارآمدی و توجه به اهداف عالیه انقلاب و کشور بر همه چیز اولویت دارد.
وحیدی با تاکید بر اهمیت درخواست دولت از دانشگاه و اساتید برجسته برای حل مشکلات کشور، افزود: اگر دانشگاه در رکود گیر کرده و نتواند مشکلات خود را حل کند، چگونه می تواند برای مشکلات کشور راه حلی بیابد. جامعه. دانشگاه باید در مسیر اصلی توسعه و پیشرفت قرار گیرد و این مسئولیت و وظیفه اساتید برجسته دانشگاه است.
وزیر کشور ادامه داد: برای ساختن ایران قدرتمند به دانشگاهی قوی نیاز داریم و از دیدگاه اساتید و بزرگان دانشگاه در توسعه کشور و ارتقای منافع ملی با جان و دل استقبال می کنیم. »
احمد وحیدی با اشاره به اینکه در دوران قبل از پیروزی انقلاب هیچ چیز قابل دفاعی نبود، خاطرنشان کرد: حقایق و حقایق عمیق انقلاب به درستی بیان و بازگو نمی شد و از زبان مناسب برای بیان این موضوعات مهم استفاده نمی شد.
وی افزود: مسیر انقلاب اسلامی در طول تاریخ با رشد و پیشرفت همراه بوده است و با تبیین وضعیت واقعی کشور می توان از مهاجرت نخبگان کشور جلوگیری کرد.
وحیدی با تاکید بر شکست توطئه دشمن در ایجاد اغتشاش و ناامنی با محور قرار دادن دانشگاه گفت: تفرقه های جناحی و سیاست کاذب موجب از بین رفتن حقیقت می شود در حالی که در چارچوب آرمان ها و چارچوب کلی نظام جمهوری اسلامی است. ایران، وحدت را باید با گفتوگوهای مستمر و سازنده تقویت کرد. وفاق ملی و اجتماعی باید مورد توجه قرار گیرد و در این راستا، اگر به پیشرفت کشور پایبند هستیم، باید فعالانه به موضوعات مهمی مانند انتخابات بپردازیم.
در ابتدای این نشست جمعی از اساتید برجسته علوم انسانی از جمله دکتر تقی آزاد آرامکی، دکتر جواد تطه، دکتر مصطفی تقوی، دکتر حمید جلایی پور، دکتر علی ربیعی، دکتر علی شکوریراد، دکتر بیژن عبدالله حضور داشتند. کریمی، دکتر صادق کوشکی، دکتر ابراهیم محسنی، دکتر سعید معیدفر، دکتر جواد میری و دکتر کیومرث یزدان پناه به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.
معاصر بودن بی سابقه جامعه ایران، لزوم توجه بیشتر به مشکلات دانشگاه ها و دانشجویان از سوی دولت، روند نادرست انتخاب مدیران دانشگاه ها، جهانی شدن مضاعف گفتگوها با وجود فضاهای مجازی و لزوم افزایش آگاهی فنی در این زمینه از نکاتی است که توسط اساتید حاضر در این جلسه مطرح شد.
از دیگر موضوعات مطرح شده توسط اساتید برجسته دانشگاه در این جلسه می توان به لزوم پرهیز از موقتی شدن دانشگاه و لزوم پرهیز از شکاف بین دولت و ملت، ایجاد سیاستی با هدف حل مشکلات دانشگاه ها و ایجاد امنیت روانی، نیاز به حمایت از رشد نیروهای مستقل جدید در عرصه سیاست و مدیریت کشور است.
مواجهه با قطبی شدن جامعه و لزوم پایبندی به اصول یکپارچگی در جامعه، نیاز به تعریف دقیق شرایط فعلی و ترسیم آینده، نیاز به اعتمادسازی از سوی دولت، نیاز به بازسازی و راه اندازی مجدد جامعه برای حضور در انتخابات با تقویت جدی تشکل ها و انجمن های دانشجویی. در راستای ایجاد رقابت به عنوان مهمترین شرط حضور در انتخابات و مدیریت شمارش جامعه توسط وزارت کشور از دیگر نکات مهمی بود که توسط اساتید حاضر در جلسه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام