فاطمی امین افزود: در حال حاضر هدف اصلی ما از سرمایه گذاری در شرق هرمزگان توسعه اشتغال در این مناطق است و نکته بعدی تلاش برای استفاده بیشتر از ظرفیت های موجود به عنوان مثال کشتی سازی است.
سید رضا فاطمی امین روز جمعه در دومین روز از سفر خود به هرمزگان در بازدید از واحد تولید آب شرب یام یام بندرعباس با بررسی اضافه کردن گروه های کالایی دیگر به منظور درج قیمت تولید کننده بر روی محصولات خود افزود: یک سری دیگر تا 2 هفته آینده قیمت تولید کننده را اعلام خواهد کرد.
فاطمی امین گفت: سیستم توزیع را شفاف می کند و به عبارتی تعیین می کند که سیستم توزیع چقدر برای مردم هزینه داشته باشد و در کنترل بازار برای وزارتخانه موثر باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ایجاد زنجیره های آلومینیومی بالادستی و پایین دستی را برای دستیابی به ظرفیت آلومینیوم جنوب در مرحله دوم ضروری دانست و گفت: دیروز آلومینیوم دوسود به ظرفیت 300 هزار تن در سال رسیده است که این نوید را می دهد. تا به جایگاه بسیار خوبی در صنعت آلومینیوم دست یابد.
وی افزود: در صنایع پایین دستی می توان کار بسیار خوبی انجام داد و با ظرفیت تولید کارخانه آلومینیوم جنوب مانند صنعت فولاد، این صنعت نیز می تواند به جایگاه خوبی دست یابد و بخش مهمی از نیاز کشور را تامین کند. “.
وی تصریح کرد: کالاها بسته به وزن و ابعاد دارای هزینه حمل و نقل هستند که بسته به ابعاد و وزن آنها بین 15 تا 30 درصد محاسبه می شود.
وی افزود: اگر بتوانیم کشتی های ایرانی و همچنین ساخت سفارش در داخل کشور را تعمیر کنیم، ظرف 2 سال برای 2 هزار شغل در بندرعباس ایجاد می شود.
وی نقطه مثبت این اقدام را ایجاد رقابت در سیستم توزیع دانست و اظهار داشت: با درج قیمت مصرف کننده بر روی محصولات در سیستم توزیع، علاوه بر ایجاد رقابت، کاهش چشمگیری قیمت ها را به همراه خواهد داشت و از سوی دیگر کمک شایانی می کند. تولیدکنندگان به آنها قیمت واقعی تولید را روی محصولات درج خواهند کرد.
آلومینیوم جنوب به ظرفیت 300000 تن در سال رسیده است
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: به عنوان مثال آب معدنی که در گذشته قیمت مصرف کننده آن 40 هزار ریال بود، اکنون قیمت تولیدکننده آن 20 هزار ریال است که با احتساب حداکثر قیمت حمل و نقل و ذخیره سازی، قیمت است.» مصرف کننده 26000 ریال خواهد بود که با کاهش 14000 ریال قیمت قابل توجهی خواهد بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخشی دیگر از سخنان خود یادآور شد: استان هرمزگان از نظر صنعت، معدن و تجارت از جایگاه بالایی در کشور برخوردار است اما البته مشکلاتی نیز وجود دارد که باید آنها را حل کنیم. کمک فعالان اقتصادی
فاطمی امین مرحله دوم را ایجاد صنایع بالادستی و پایین دستی آلومینیوم دانست و گفت: صنایع بالادستی عمدتاً برق تولید می کنند، یک نیروگاه هزار مگاواتی در حاشیه این نیروگاه در حال ساخت است و مورد دیگر آلومینا است که عمدتاً بوکسیت و بوکسیت است. آلومینا واردات آلومینیوم به دلیل کمبود ذخایر کارخانه های آلومینیوم صورت می گیرد که سرمایه گذاری خوبی در این زمینه است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت هرمزگان درج قیمت تولیدکننده را از الزامات مهم واحدهای تولیدی عنوان کرد و گفت: یکی از طرح هایی که در وزارت صمت در حال پیگیری است، درج قیمت تولیدکننده و وارداتی است. . روی کالا.”
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز