وی افزود: شیوع ملخ یکی از اتفاقات غیرمنتظره و موضوعی بحرانی در کشور است و در این راستا به طور جدی به دنبال تامین اعتبار برای مبارزه با ملخ در جنوب کشور هستیم.
علایی مقدم ضمن تاکید بر تلاش مدیران و دستگاه های ذیربط در امر مبارزه با آفت ملخ گفت: مبارزه با این آفت نیازمند همت جدی روسای سازمان های جهاد کشاورزی شش استان جنوبی کشور است. هماهنگی و همکاری کلیه دستگاههای مرتبط »
وی افزود: با فعال سازی شبکه های رصد و پایش تاکنون پایش و پایش برای کنترل ملخ ها در مقیاس 19 میلیون هکتار انجام شده است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه 50 میلیارد تومان برای مبارزه با ملخ درخواست شده است، گفت: از این مبلغ تاکنون 10 میلیارد تومان وصول شده و به وزیر جهاد کشاورزی و با دستور رئیس جمهور، مابقی این مبلغ تا پایان سال پرداخت می شود تا توزیع شود.
وی گفت: امسال سال استثنایی در مبارزه با ملخ است.
به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، شاهپور علایی مقدم در وبینار اولین ستاد مبارزه با ملخ با حضور مسئولان حفظ نباتات استان های بوشهر، خوزستان، هرمزگان، فارس، جنوب کرمان و سیستان و استان بلوچستان یکی از اجزای پرورش است. وی امنیت غذایی را حفظ غلات در برابر گزش عوامل مخرب گیاهی به ویژه ملخ ذکر کرد و گفت: مبارزه با ملخ مقدمه ای برای امنیت غذایی کشور است.
باید بگویم؛ اولین ستاد صحرایی آمادگی ملخ بیابانی با حضور رئیس سازمان حفظ نباتات، مدیر مبارزه با آفات مردمی، معاونین بهبود تولیدات گیاهی و مسئولان حفظ نباتات استان های بوشهر، خوزستان، هرمزگان، فارس، جنوب کرمان و سیستان و استان های بلوچستان در سالن غدیر برگزار شد و در این جلسه مدیرکل مبارزه با آفات، معاونان بهبود تولیدات گیاهی و مسئولان حفظ نباتات استان های دعوت شده گزارشی از وضعیت و اقدامات انجام شده ارائه کردند.
این مقام مسئول ادامه داد: به همین منظور با تشکیل ستاد مرکزی مبارزه با ملخ ها و متناسب با آن در استان های آسیب دیده، آمادگی لازم برای مقابله با این آفت فراهم شده است تا حتی در طول زمان نیز آمادگی کامل داشته باشند. نوروز و تعطیلات».
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور درباره زحمات همکاران حفظ نباتات استان برای مبارزه با ملخ گفت: حفظ سلامت همکاران در این امر بسیار مهم است و پیشنهاداتی در این زمینه به ستاد مدیریت بحران ارائه خواهد شد. “
absnews
علایی مقدم گفت: سموم مورد نیاز برای مبارزه با این آفت آماده شده است و در صورت نداشتن هجوم و طغیان ملخ باید به سموم یکساله اختصاص دهیم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز