دهقانی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز در این مراسم گفت: خدا را شاکرم که به برکت و حمایت چندین ساله رهبر عزیز انقلاب، جریان علم و فناوری در کشور به جایی رسیده است که اعتقاد همه مجموعه های تاثیرگذار آن رمز پیشرفت کشور امروز علم و فناوری است.
سازمان اقتصادی کوثر یک سازمان دولتی وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران است که مدیریت واحدهای اقتصادی وابسته به این بنیاد را بر عهده دارد. این سازمان در سال ۱۳۷۲ ایجاد شد تا واحدهای پراکنده بنیاد را در پوشش یک تشکل اقتصادی واحد گرد هم آورد. در حال حاضر سازمان کوثر دارای بیش از 40 بنگاه اقتصادی است که در زمینههای دامپروری و کشاورزی، بازار سرمایه، صنایع نفت و گاز، تجهیزات پزشکی و دارویی، بهداشت و درمان، برق و الکترونیک، ساختمان و ساختمان، خدمات مالی و بازرگانی فعالیت میکنند. . عمل می کنند.
وی همچنین گفت: طبیعتاً از آنجایی که جامعه نخبگان بزرگی داریم، از تشکل های تابعه می خواهیم که در اولویت ساماندهی کسب و کارها و اندیشمندان و نخبگان، خانواده های شهدا، ایثارگران و جانبازان و همچنین توانمندی های آنها در حوزه های مختلف باشد. باید از فناوری، پزشکی، حقوق، اقتصاد و علوم پزشکی برای حل مشکلات و ظرفیت علمی کشور استفاده کرد.
انتهای پیام
امیرحسین قاضی زاده همچنین از آمادگی سازمان اقتصادی کوثر برای ورود به تمامی حوزه های تولیدی شناخته شده از سوی وزارتخانه های صلح و جهاد کشاورزی خبر داد و افزود: سازمان های وابسته به بنیاد شهید هم اکنون در تلاش هستند تا اقدامات راهبردی در نظام تولید کشور انجام دهند. آنها این ایده را پذیرفتند که از یک سو حکمرانی نیاز به اعتماد دارد و از سوی دیگر تولید آن نباید کار کسی باشد. به عنوان مثال در بحث تعمیر موتورهای نیروگاه اتمی بوشهر شاید تنها شرکتی که توانست وارد تعمیر موتورهای هسته ای شود مجموعه های وابسته به سازمان اقتصادی کوثر بود. ما معتقدیم که کشور باید با حمایت عمومی و با یک سیستم تجاری چابک، با تصمیم گیری قوی و پشتوانه نسبتا قابل قبولی که داریم به سمت جلو حرکت کند، باید وارد این سوال شد که امروز مسئله نظام تولید کشور است.
دهقانی ادامه داد: بنیاد شهید که مزین به نام شهید است، امروز در عرصه اقتصاد، کار و بازار پیشرفت کرده است، مانند گذشته مانند دوران جنگ، علاوه بر رفع مشکلات خود می تواند یک اگر بخواهیم باور کنیم گامی جدی در میدان جنگ واقعی بگذاریم. چه جنگ جنگ اقتصادی باشد و چه جنگ شغلی، نهضت بنیاد شهید نه تنها یک جنبش اقتصادی و نوآورانه است، بلکه یک جنبش آرمان گرایانه است.
وی افزود در این نمایشگاه برای مشکلات و مشکلاتی که زیرمجموعه ها با آن مواجه هستند راه حل خواهیم یافت. در این نمایشگاه دستاوردهای بنگاه های اقتصادی کوثر و بنیاد شهید انقلاب اسلامی در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد.
توانایی مردم از اقتصاد دانش بنیان ناشی می شود
داریم وارد جایی می شویم که کار هرکسی نیست
علیرضا یوزباشی دبیر نمایشگاه مسئله محور سازمان اقتصادی کوثر در این مراسم خاطرنشان کرد: 124 شماره از شرکت های تابعه سازمان اقتصادی کوثر واگذار شده که از این تعداد 7 شماره مهم است. وی از تمامی شرکت های دانش بنیان حاضر در این نمایشگاه خواست راهکارهای خود را در خصوص این مشکلات اعلام کنند.
در پایان این مراسم از سامانه “بامک” (بازار مشترک کوثر) رونمایی شد که قرار است محصولات سازمان اقتصادی کوثر را با تخفیف 15 تا 50 درصد زیر قیمت به درب منازل خانواده های شاهد و ایثارگر تحویل دهد. در فاز اول
زیرمجموعه اقتصادی بنیاد شهید با نفوذ به عرصه های صعب العبور تولیدی از یک سو وارد عرصه هایی می شود که نیاز به بیمه دارد و از سوی دیگر تولید آن برای همه نیست.
به گزارش ای بی اس نیوز، مراسم افتتاحیه نمایشگاه مسئله محور سازمان اقتصادی کوثر با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، کشوری برگزار شد. حضور مقامات و سفرای کشورهای خارجی در نمایشگاه بین المللی تهران.
وی همچنین گفت: مرزها و دانش است که در زنجیره های پایین دستی ده ها برابر ارزش و فرصت های شغلی ایجاد می کند.
وی ابراز امیدواری کرد: اتفاقات فرخنده ای در این نمایشگاه رخ دهد و شاهد شکل گیری قراردادهایی باشیم که انشاالله موثر واقع شود.
دانش در زنجیره های پایین دست ده ها برابر ارزش بیشتری ایجاد می کند
سردار رحیمی رئیس سازمان بسیج علم و فناوری کشور در این مراسم گفت: اعلام می کنیم که آمادگی داریم ظرفیت مردمی را به اقتصاد دانش بنیان کشور بیاوریم تا مردم را شناسایی، ساماندهی، ساماندهی و هدایت کنیم. ورود به مشاغل دانش بنیان باید عرصه ها را برای ورود بنگاه های دانش و سازماندهی آنها آماده کنیم. وظیفه ما ایجاد اقتصاد مردم محور و حمایت از همه توانمندی های مردم است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز