سازمان خصوصی سازی به نامه سرگشاده منتسب به احمد توکلی خطاب به روسای قوای سه گانه و اعضای کمیسیون عالی بهره وری، کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه ریاست جمهوری و نمایندگان مجلس واکنش نشان داد و نسبت به تصویب آن ابراز تردید کرد. تولید کالاهای دولتی و سران قوا.
به گزارش ای بی اس نیوز، در پاسخ این سازمان خصوصی آمده است:
«آقای احمد توکلی
عضو محترم شورای فرصت
بدینوسیله به نامه سرگشاده منتسب به جناب عالی خطاب به روسای محترم سه قوه و اعضای کمیسیون عالی بهره وری، ریاست محترم کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی باز می گردم. شورا در رسانه ها و با تردید در تصویب تولید کالاهای دولتی و سران قوا که در تاریخ 30 آبان 1401 به تصویب رهبر معظم انقلاب رسیده است، لازم است ابهام و شفاف سازی پیرامون این طرح مترقی و اساسنامه اصلاحی آن را روشن کند. پاسخ سازمان خصوصی سازی به شرح ذیل در پرونده و در بخش بیان ادعاها و تهمت ها یا سوء تفاهمات ناشی از عدم درک جامع از این قانون مستند است.
1. در نامه سرگشاده منتسب به جناب عالی که با عناوین جنجالی و مبهم در برخی رسانه ها و یا شبکه های اجتماعی با مطالب کذب به اشتراک گذاشته شده است، متأسفانه کذب محض و مصداق بارز افترا و تهمت می باشد. نسبت به افراد افترا و نشر اکاذیب که به استناد ماده 576 قانون مجازات اسلامی و مواد 30، 6، 9 و 1 قانون مطبوعات جمهوری اسلامی ایران، جرم را اعلام و به اتهام ارتکاب جرم تحت تعقیب قرار می دهد. سازمان خصوصی سازی به عنوان مجری طرح تولید دارایی های حفاظت شده دولت.
2. متأسفانه در نامه مذکور بدون توجه به مستندات قانونی و مفاد مصوبات یا آیین نامه ها و آیین نامه های اجرایی تولید کالاهای عمومی که با هدف افزایش بهره وری و توسعه صنعت تدوین و تبیین و ابلاغ شده است. ثروت ملی، با انگیزه های خاص و ادعاهای بی اساس. شاز علاوه بر تخریب حوزه قانون تولید و اساسنامه آن بر اساس شایعات، پیش فرض های نادرست و نتیجه گیری های غیرمنطقی، استدلال و نتیجه ای کاملا نادرست و مغایر با مصالح نظام و ارکان آن نوشته است.
3. بر اساس ماده 15 آئین نامه اجرایی اصلاحی تولید اموال دولتی مصوب جلسه 24/12/1301 شورای عالی تولید و به استناد بند 6 بند 2 شصت و هفتمین شورای عالی هماهنگی اقتصادی. محصول تولید دارایی های عمومی در سامانه مورد نظر پس از کسر هزینه ها توسط دستگاه اجرایی به حساب تمرکز وجوه درآمدی مربوط نزد خزانه داری کل واریز می شود. نیمی از مبلغ واریز شده توسط خزانه بلافاصله به حساب دارایی ثابت موسسه زیر مجموعه ستاد یا استان واریز می شود. مابقی اعتبار طبق تخصیص صادره طبق مصوبات کمیته تخصیص ماده (30) قانون برنامه و دارایی به طرح های ملی و استانی تملک دارایی های ثابت اختصاص می یابد. بر اساس قوانین بودجه سالانه
در تبصرههای 2 و 1 این ماده قانونی آمده است: «با توجه به مصرف درآمد حاصل از تولید داراییهای مازاد هرستان، اولویت با همان استانی است که داراییها در آن قرار دارد و همچنین «تخصیص درآمد حاصل از تولید داراییهای مازاد هراستان». دارایی های وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 100 درصد خواهد بود. در تبصره 3 نیز آمده است: «سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است با اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی، کلیه هزینههای تعیین شده در مصوبه را تخصیص داده و برای اعتبارات مجوز صادر کند. به خزانه داری کل کشور اختصاص می یابد.
4. در تبصره 4 ماده 15 آیین نامه اجرایی تولید دارایی های عمومی به صراحت آمده است که «کلیه وجوه حاصل از تولید دارایی های شرکت های ذی ربط بلافاصله پس از واریز به حساب شرکت مربوطه واریز می شود. این درآمدها در شرکت هایی هزینه می شود که از نظر ضوابط حاکمیت شرکتی به تصویب شورای عالی بهره وری دارایی دولت می رسد.
5- ابهامات و اتهاماتی که احتمالاً ناشی از عدم اطلاع جناب آقای توکلی از نحوه اخذ حق الزحمه در آیین نامه اجرایی اصلاحات تولید دارایی های دولتی است، بدون نیاز به تحقیق در تبصره 5 ماده 15 این آیین نامه به صراحت بیان شده است. و به صراحت اعلام کرد که «هزینههای مدیریت بخشی از حقالزحمهها، درآمد انحصاری مدیرعامل و نحوه استفاده از آن برای پرداخت هزینههای انجام شده در فرآیند تولید از جمله هزینههای شناسایی داراییهای مازاد، حقوقی و داراییها محسوب میشود. تائید، مشاوره و امکان سنجی، تخصص و قیمت گذاری، بازاریابی، تبلیغات و فرهنگ عمومی، هزینه، ستاد اداری، آموزشی و ترغیب کارکنان نمایندگی ها، دست اندرکاران، مدیران اجرایی و افراد موثر در امور بهره وری خواهد بود.
6. این در حالی است که قانونگذار موظف است نحوه صرف هزینه های موضوع تبصره 5 ماده 15 این آیین نامه را کنترل کند و همچنین تصریح کند که گزارش هزینه های موضوع این تبصره به هیأت عالی تخصیص هر شش ماه یکبار، در عین حال، برای اطمینان از شفافیت و نظارت کامل، سازمان حسابرسی را مکلف کرد تا «اجرای حساب حق الزحمه را به طور جداگانه بررسی و افشا کند».
7. در ماده 16 این آیین نامه، همانند اصل 4 سیاست های چهل و چهارم قانون اساسی، در اجرای طرح تولید دارایی به فرهنگ عمومی جایگاه مؤثری داده شده و آمده است: «قوه مجریه توانمند است. فرهنگ سازی و جلب مشارکت عمومی از طریق توانمندی های سازمان. » از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، شهرداری ها، رسانه های عمومی و سایر وسایل اطلاع رسانی استفاده شود. همچنین با تاکید بر اینکه “وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است همکاری های لازم را انجام دهد.” تصریح شده است که «حداکثر یک درصد وجوه حاصل از فروش و تولید داراییها به عنوان حقالزحمه مدیریت به این انتشار اختصاص مییابد».
8. مسئولیت قانونی انتشار مطالب خلاف واقع و خلاف واقع بر اساس قوانین کشور بر عهده ناشر و سردبیران آن و سازمان خصوصی سازی به عنوان عامل اجرای طرح تولید دارایی های عمومی است. ، با رعایت تعهدات قانونی خود و حقوق دولت و مردم عزیز کشور، حق پیگیری برای قوه قضاییه محفوظ است، محتوای ادعای مذکور در قبال این طرح مترقی ناشر و ناشران آن محفوظ است.
9. انتشار و انتشار شایعات بی اساس در قالب نامه سرگشاده خطاب به مدیران نظام و یا تخریب اعتبار و حیثیت افراد با تکیه بر عناوین غیرموجه و تهمت، رفتاری غیراخلاقی و غیرقانونی بوده و مردم را به بدگمانی و بی اعتمادی نسبت به خادمان می رساند. همچنین دولت و ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران. همچنین عدم اجرای تکالیف مقرر در آییننامه اصلاحی تولید داراییهای عمومی و ایجاد مانع در اجرای تصمیمات هیأت مدیره برای تولید داراییهای عمومی توسط افراد، جرم محسوب میشود و مرتکبین مجازات کیفری دارند. مجازات مقرر در ماده (576) قانون مجازات اسلامی بدون تأخیر یا تعلیق. و کاهش ها محکوم خواهند شد.
ده سازمان خصوصی سازی به عنوان مجری اجرای طرح بهره وری از انتقادات سازنده و پیشنهادات جدید برای اجرای بهینه و موثر این طرح ملی با هدف تقویت و افزایش بهره وری، کارایی، صرفه جویی در هزینه ها و بهبود مدیریت و عملکرد استقبال می کند. از دارایی های دولتی و پروژه های نیمه تمام وی ضمن تاکید بر لزوم تبیین مفهوم بهره وری کالاهای عمومی دولت و درآمد و سود آن برای توسعه ثروت ملی و مردمی سازی اقتصاد که همواره مورد تاکید رهبرانقلاب است، آماده پاسخگویی است. سوالات و درخواست های عموم مردم در زمینه بهره وری.
انتهای پیام