دعوت از شرکت های ایرانی برای کشف فرصت های سرمایه گذاری در قطر
وزیر صنعت و بازرگانی قطر ضمن ابراز امیدواری از اینکه نهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری های ایران و قطر بتواند صفحات جدیدی از همکاری بین بخش های مختلف دو کشور را باز کند، گفت: روابط دو کشور به سمتی رفته است. جهش خاص در سال های اخیر و در این راستا از برخی شرکت های ایرانی دعوت به عمل آمده تا فرصت های سرمایه گذاری در قطر را جویا شوند.
به گزارش ای بی اس نیوز، شیخ محمد بن حمد بن قاسم آل عبدالله آل ثانی در مراسم اختتامیه نهمین اجلاس همکاری مشترک ایران و قطر اظهار کرد: این اجلاس فرصت مهمی برای پیگیری توافقات صورت گرفته در هشتمین اجلاس سران و آن است. می تواند به توسعه روابط تجاری، صنعتی و اقتصادی کمک کند و دستیابی به اهداف اقتصادی دو کشور بسیار موثر خواهد بود.
وزیر صنعت و تجارت قطر و رئیس نهمین کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و قطر تاکید کرد: روابط مستحکم و پایدار دو کشور جمهوری اسلامی ایران و دولت قطر و همچنین روابط دوجانبه طی سالهای گذشته وجود دارد. ، روابط مستحکم دو کشور و بازدیدهای رسمی را نشان می دهد. هر دو طرف در یک مسیر قرار دارند و این نشان دهنده عمق روابط موجود بین دو کشور است.
وی ادامه داد: قراردادها و تفاهم نامه های زیادی بین دو کشور منعقد شده است که نشان دهنده سطح روابط تجاری دو کشور است و امید است نهمین نشست کمیسیون مشترک بتواند صفحات جدیدی از همکاری را در بخش های مختلف باز کند. . از هر دو کشور، از جمله شرکت های خصوصی و استراتژیک.
وی بیان کرد: چالش هایی که امروز در دنیا با آن روبرو هستیم ایجاب می کند که همکاری های اقتصادی، تجاری و صنعتی بیشتری ایجاد کنیم تا بتوانیم بر این چالش ها فائق آییم.
رئیس قطری نهمین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و قطر تاکید کرد: از این طریق می توانیم منافع مشترک دو کشور را حفظ کرده و سطح مبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور را بالا ببریم.
وی با بیان اینکه روابط ایران و قطر در سال های اخیر جهش ویژه ای داشته است، گفت: امید است بخش خصوصی بیش از پیش به توسعه روابط دو کشور کمک کند. در این راستا به شورای بازرگانان دو کشور اطمینان زیادی داریم تا بتواند تجارت، سرمایه گذاری مشترک و تبادل کالا بین دو کشور را بهبود بخشد.
آل ثانی یادآور شد: بر اساس آمار بانک جهانی، اقتصاد قطر در منطقه خاورمیانه پیشرفت چشمگیری داشته است و پیش بینی می شود امسال رشد 3.3 درصدی داشته باشد. همچنین بر اساس همین آمار، کشور قطر در سال 2023 موفق به کسب مقام اول در جذب سرمایه گذاری خارجی شد.
وی همچنین افزایش تولید داخلی قطر را مورد تاکید قرار داد و افزود: این نشان می دهد که سیاست های دولت قطر در تنوع بخشیدن به تولید و ایجاد مشتاق سرمایه گذاران برای استقرار در این کشور موفق بوده است.
وزیر صنعت و تجارت قطر در ادامه سخنان خود زمینه های سرمایه گذاری در قطر را بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: این موضوع می تواند زمینه بسیار مناسبی برای همکاری بخش خصوصی دو طرف باشد. در این راستا می توان به صنایع سبک، غذا، دارو، صنایع استراتژیک و سایر حوزه های نوظهور که پاسخگوی نیازهای داخلی قطر است اشاره کرد.
وی گفت: زمینه های سرمایه گذاری که در قطر ایجاد شده و بر اساس قوانین جدید مصوب در این زمینه به سرمایه گذاران خارجی اجازه می دهد 100 درصد سهام قطر را در اختیار داشته باشند. این فرصت در زمینه های مختلف اقتصادی و تجاری فراهم شده است و به افراد امکان سرمایه گذاری در املاک را نیز می دهد.
وزیر صنعت و تجارت قطر ادامه داد: علاوه بر این، ما از مزایا و خدماتی که به سرمایه گذاران در مناطق آزاد ارائه می شود و مطابق با استفاده از موقعیت جغرافیایی ممتاز قطر است، بهره مند می شویم.
آل ثانی در ادامه از شرکتهای ایرانی برای بررسی فرصتهای سرمایهگذاری در قطر دعوت کرد و گفت: امیدواریم شاهد مشارکتهای اقتصادی بیشتری بین دو طرف باشیم. در این راستا، بخش هایی را که از آنها ارزش افزوده می گیریم، اولویت بندی می کنیم.
وی گفت: این امر زمینه لازم را برای همکاری موثر بخش خصوصی با یکدیگر و دستیابی به اهداف خود فراهم می کند.
رئیس قطری نهمین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و قطر یادآور شد: همکاری دو کشور ایران و قطر با در نظر گرفتن توانمندی ها و امکانات دو طرف و همچنین روابط راهبردی مشترک دو اقتصاد نشان دهنده آینده امیدوار کننده در آینده، این ممکن است برنامه کاری کمیسیون مشترک را به سمتی سوق دهد که منجر به دستیابی به اهداف مشترک شود.
وی بیان کرد: در این راستا می توان شاهد افزایش همکاری ها در حوزه های بازرگانی، صنعتی، اتاق های بازرگانی ایران و قطر، آب، فاضلاب، صنایع دستی، گمرک، بهداشت، تحقیقات علمی، حمل و نقل دریایی، مخابرات و کشاورزی بود. ، مناطق آزاد، کارگری، ورزش و مواردی از این قبیل.
وی تاکید کرد: در کمیسیون مشترک پیشنهادهایی را تدوین کرده ایم که حاصل کار کارشناسان است و امیدواریم از همین جا گامی جدید و جهشی جدید در روابط اقتصادی و تجاری دو کشور سپری شود. .
انتهای پیام