به گزارش ای بی اس نیوز ، در این بازدید که صبح چهارشنبه برای اولین بار توسط شرکت ستام صنعت در شهر صنعتی بهارستان انجام شد ، معاون تولید سازمان بازرسی کل از نزدیک در جریان روند این واحد تولیدی قرار گرفت. به شرکت استام صنعت پیشروترین تامین کننده انواع استارت و دینام برای کلیه خودروهای سواری در صنعت خودرو در کشور است و علاوه بر عرضه بازار خودروسازان داخلی مانند ایران خودرو ، سایپا ، گروه بهمن و … ، صادرکننده است. از دومی محصولات خارج از کشور تعداد خطوط تولید شرکت استام در حال حاضر بیش از 30 خط اصلی و شاخه با مجموعه محصولات استارت ، دینام ، فن موتور ، قفل و کلید ، برف پاک کن و برف پاک کن و سیم پیچ و سیم لاک دار می باشد.
در این بازدید علاوه بر اطلاع از اقدامات انجام شده در زمینه تولید ، مشکلات و چالش های هولدینگ فوق الذکر توسط مدیران عامل گروه و شرکت های تابعه توضیح داده شد. مشکلات عمده ناشی از عدم نقدینگی کاری واحدهای تولیدی ، دیدگاه های مختلف بانک های فعال در پرداخت تسهیلات و درخواست اقساط آن ، تفاوت در تعیین مالیات مورد نیاز و مشکلات خاص سازمان تامین اجتماعی علاوه بر عدم تصمیم گیرنده در زمینه وسایل نقلیه و فروش ، به تعویق خودروسازان اشاره می شود.
تعدد دستگاههای مختلف نظارتی در زمینه خودرو و ارائه دیدگاه تخصصی توسط واحدهای نظارتی در این صنعت به عنوان مهمترین تقاضای سازنده مطرح شد. در ادامه این جلسه ، گشایش پرونده های مختلف در مراجع قضایی به صورت متهم به عنوان عامل مهمی در ایجاد موانع تولید عنوان شد و با توجه به حجم عظیم سرمایه گذاری در این واحدهای تولیدی ، چشم انداز وسیع رفع موانع و پشتیبانی ، توسط سرپرستان واحدهای تولیدی از بدنه کنترل درخواست شد.
معاون سرپرست و بازرس امور تولید سازمان بازرسی کل کشور در پایان بازدید خود از شرکت Stam صنعت ، از تلاش های جهادی رزمندگان این واحد تولیدی تقدیر کرد و با سلام به مهندسان و کارگران این حوزه و بازدید از نمایشگاه را مدنظر قرار داد. این صنعت برگزار شد ، تلاش ها و اقدامات انجام شده در داخلی سازی قطعات و افزایش عمق تولید داخلی را بسیار مثبت و ارزشمند ارزیابی کرد و آن را نقطه قوت جمهوری اسلامی در شرایط تحریم برای کاهش ارزیابی و محدودیت دانست. تبادل منابع
در پایان این بازدید ، معاون تولید سازمان بازرسی کل کشور با تبریک به کارگران این واحد تولیدی ، به منظور حمایت از تولید و سرمایه گذاری در این زمینه ، از بازرس خواست موانع و چالش ها ، مشکلات و موانع پیش رو را برطرف کند. تولید. این امر نشان دهنده امور کلی سازمان بود و بازرس را ملزم به پیگیری با نهادهای مسئول مربوط می کرد.
سپس هیأت بازرسی از شرکت تولید کروز بازدید کرد.
شرکت صنایع تولید کروز در سال 1982 تاسیس شد و به مدت سی سال یکی از بزرگترین و پیشروترین تامین کنندگان قطعات یدکی در صنعت خودرو بود و در حال حاضر بیش از 12000 نفر به طور مستقیم در این شرکت مشغول به کار هستند. این شرکت تولید کننده قطعات خودرو مانند فرمان ، قطعات برقی ، کاتالیزور ، ضبط خودرو و … می باشد. این قطعات به شرکت هایی مانند سایپا ، ایران خودرو ، پارس خودرو ، رنو پارس ، بهمن خودرو عرضه می شود.
در پی جلسه تخصصی تامین قطعات اصلی خودرو و کاهش تعداد خودروهای معیوب در سازمان بازرسی ملی ، سهم شرکت کروز در تامین قطعات ACU با توجه به 140 هزار خودروی معیوب قابل توجه بود. این گروه از نزدیک با فرایند تولید و مشکلات این واحد آشنا بودند.
کاهش تولید قطعات الکترونیکی و مدارهای مجتمع در جهان به دلیل مشکلاتی مانند بیماری عروق کرونر قلب و بسیاری از مشکلات عرضه علاوه بر تحریم مبادله کالا به کشور و به ویژه مشکلات نقدینگی تامین کننده برای بخش مورد نیاز واردات در همه موارد ، قطعات به موقع سفارش داده نشد و خودروها ناقص بودند.
هنگام بازدید از شرکت کروز ، با توجه به سه نوبت گروه تولید ، نوع فناوری مورد استفاده در تولید محصولات این شرکت که عمدتا قطعات یدکی خودرو هستند و بر اساس آخرین تکنولوژی روز دنیا ساخته شده اند ، مهم تلقی شد.
بر اساس برخی از سهام ایران خودرو در اختیار کروز ، مدیران این گروه صنعتی تعداد خودروهای ناقص پارک شده روی زمین را یکی از عوامل توقیف پول نقد آنها ذکر کرده اند. شرکت ، یکی از شاخص های منفی مربوط به سهام این شرکت بود و اعلام شد که حداکثر تلاش برای تامین قطعات و کاهش خودروهای معیوب به طبقه طبق برنامه در دستور کار است ، اما این امر به دلیل تکرار در در زمان های مختلف ، به دلیل سیاست نادرست خودروسازان به دلیل واردات مستقیم برخی از این قطعات ، که علاوه بر افزایش قیمت قطعات ، به عرضه کالا از منابع مختلف در خارج از کشور خسارت وارد کرد.
اگرچه این امر بر کیفیت و قیمت این سکه ها تأثیر می گذارد ، اما جذابیت و توجه جدی در این زمینه مورد بحث قرار گرفت.
در جریان بازدید از بخشهای مختلف ، معاون تولید سازمان بازرسی با تأکید بر لزوم حمایت از تولید و احترام به تلاش مدیران ، مهندسان و کارگران این گروه صنعتی ، بر خودکفایی و تعمیق داخلی تاکید کرد. تولید برای کاهش ارزش و عزم و اراده جدی در جهش تولید به منظور ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضای خودرو به گونه ای که امکان کنترل قیمت بازار وجود داشته باشد.
ترکی با اشاره به اینکه سیستم های قیمت گذاری خودرو نیاز به بازنگری قوانین و اصلاحات و اصلاحات دارد تا به تولیدکننده آسیبی نرساند ، بر اهمیت این امر تأکید کرد و بر حمایت سازمان بازرسی ملی برای حمایت از تولید و اقدامات عملی در این زمینه تاکید کرد. موانع برای از بین بردن شکاف ها و تقاضای دولت و سیاست گذاران و خودروسازان به آژانس بازرسی ملی. معاون تولید سازمان بازرسی با اشاره به اینکه بازدید میدانی از خودروسازان نیز در دستور کار است ، ضرورت کاهش خودروهای معیوب در این بازرسی ها و پیگیری ها را مطرح کرد و خودروسازان گفت: خودروهای معیوب خود را طبق برنامه قطع کنند.
در پایان این بازدید یک روزه ، معاون تولید سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد که برگزاری چنین جلساتی و بازدید از واحدهای تولیدی برای رفع مشکلات این واحدها به صورت مستمر و هفتگی در دستور کار قرار می گیرد. و نتایج اعلام خواهد شد
غلامعباس ترکی ، ناظر و بازرس امور تولید ، اشکان میرمحمدی ، بازرس کل امور سکوت و گروهی از بازرسان دو واحد تولیدی ، در پی جلسه تخصصی به منظور رسیدگی به چالش های تامین قطعات اصلی خودروها و نیاز به کاهش خودروهای معیوب در سازمان بازرسی عمومی که این هفته برگزار شد.
انتهای پیام