اولین فرودگاه فوق سبک بخش خصوصی کشور بسته شد
ای بی اس نیوز/ خراسان رضوی مدیر اولین فرودگاه فوق سبک بخش خصوصی کشور از تعطیلی این فرودگاه به دلیل عدم حمایت و مشکلات مالی خبر داد.
محمدرضا کاویانی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: این مجموعه که بزرگترین فرودگاه فوق سبک کشور بود در اسفند ماه سال 1392 در زمینی به مساحت 17 هکتار احداث و پس از 2 سال به صورت شخصی به بهره برداری رسیده است. هزینه ها
وی بیان کرد: تاکنون مسئولان کشوری و استانی زیادی از این فرودگاه بازدید کرده و قول های زیادی برای رفع مشکلات داده اند اما تاکنون هیچ یک از وعده ها محقق نشده است.
مدیر اولین فرودگاه فوق سبک کشور در بخش خصوصی در کاشمر با بیان اینکه مشکلات موجود و کمبود سرمایه باعث شد فرودگاه را تعطیل کنم و چهار فروند هواپیما را بفروشم، گفت: چون کسی حمایت نکرد و این فرودگاه صرفه اقتصادی نداشت مجبور شدم. تا پارسال ببندم
وی گفت: با وجود اینکه تمامی مجوزهای فرودگاهی همچنان معتبر است، اما چون باید ماهانه 200 میلیون تومان از منابع شخصی خود را خرج می کردم، نتوانستم آن را فعال نگه دارم.
کاویانی گفت: علیرغم اینکه قرار بود بعد از راه اندازی فرودگاه زمین را تحویل دهند اما در پاسخ من گفتند که وزیر قبلی در موافقت با این طرح اشتباه کرده و اکنون هر سال از من اجاره می گیرند. همه آن برای من هزینه دارد
گفت: حالا که دیگر هواپیما ندارم. فقط برای نگهداری فرودگاه باید ماهیانه بیش از 35 میلیون تومان هزینه کنم. لازم به ذکر است 17 نفر نیز بیکار شدند.
مدیر این فرودگاه گفت: با وجود اینکه بیش از 500 میلیارد تومان برای این فرودگاه هزینه کردم، حتی با قطع و تسطیح جاده موافقت نکردند و تمام کارها را با هزینه شخصی انجام دادم.
وی تاکید کرد: متأسفانه دو جناح سیاسی در این شهرستان به فکر توسعه نیستند، مسئولان ارشد استان چندین بار به کاشمر آمده اند و هر بار از تعطیلی فرودگاه کاشمر مطلع شده اند اما نشدند. فقط یک بار برای این پروژه که توسط بخش خصوصی ساخته شده است حضور پیدا کند.
کاویانی با بیان اینکه نه تنها به هیچ کدام از نامه های من پاسخ ندادند، بلکه نتوانستم وقت ملاقات بگیرم، تصریح کرد: با وجود اینکه به این کشور خدمت می کنیم، هیچکس از من حمایت نمی کند.
وی افزود: یکی از افرادی که در کاشمر گلخانه دارد 9 میلیارد تومان برایش تاییدیه گرفتند اما یک ریال هم برای این فرودگاه تایید نکردند و گفتند اگر نصب بخواهم باید 18 درصد بگیرم. “
مدیر اولین فرودگاه فوق سبک کشور در بخش خصوصی ادامه داد: هواپیماهای 100 و 80 سرنشین به راحتی در این فرودگاه جابجا می شوند. حتی تهران هم اعلام کرد که باید مجوز تاکسی هوایی بگیرم اما دیگر پولی برای پرداخت آن ندارم.
وی گفت: اگرچه به دلیل وجود این فرودگاه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با مجوزهایی که من دارم مجوز فعالیت دبیرستان هوانوردی را گرفت، اما به دلیل تعطیلی آن فرودگاه، تمامی کلاس ها را لغو کردند.
کاویانی با ابراز تاسف از اینکه هیچ مسئولی نخواست پای درد دل من بنشیند و فقط شعار حمایت از بخش خصوصی را سر دهد، گفت: ناملایمات باعث شد از سرمایه گذاری در این شهر پشیمان شوم. حتی وقتی هواپیمای من سقوط کرد، هیچکس برای بررسی مشکل نیامد، فقط شایعه پراکنی کردند.
وی با اشاره به توانمندی های منطقه در زمینه های مختلف صنعتی، کشاورزی و گردشگری افزود: این فرودگاه علاوه بر جابجایی مسافر می تواند نقش موثری در صادرات محصولات کشاورزی منطقه به کشورهای همسایه در رونق اقتصادی کشور داشته باشد. شهر و حتی شهرهای مجاور.
وی با اشاره به قرار گرفتن این شهرستان بر روی خط گسل زلزله گفت: مجموعه کاویان فراز شرق قطعا در مواقع بحران و اضطرار به شهر و حتی رهبری استان کمک خواهد کرد.
این فرودگاه فوق سبک در سال 2015 به طور رسمی افتتاح شد و با دریافت کد OIMQ از سازمان هواپیمایی بین المللی، این فرودگاه در سراسر جهان شناخته می شود.
این فرودگاه طی پنج سال با اعتباری بالغ بر 85 میلیارد ریال توسط سرمایه خصوصی ساخته و به بهره برداری رسید.
انتهای پیام