اخبار اقتصادی روز

همه ارکان رهبری در لایحه برنامه هفتم توسعه گنجانده شده است



یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی به تشریح برنامه هفتم توسعه و نکات مهم آن پرداخت.

امیرحسین بانکی پور فرد در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره نقاط قوت و ضعف برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: اولین برنامه توسعه هفتم که قبل از عید ارسال شد، اصلا رضایت بخش نبود، زیرا بخش زیادی از سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری بود. در برنامه گنجانده نشده است.

وی ادامه داد: در رویکرد جدید برنامه هفتم توسعه، تقسیم بندی ها بر اساس منویات مقام معظم رهبری انجام شد و قالب تغییر کرد، اما هنوز از نظر محتوایی، برنامه هفتم توسعه هنوز انجام نشده است. ثروت لازم را پیدا کرد. .

وی تصریح کرد: با گروه قبلی که برنامه هفتم را به خصوص در مورد قانون جمعیت جوانان تدوین کرده بودند، اختلاف داشتیم و همه مباحث مربوط به جمعیت از این جدول حذف شد. گروه جدید در برنامه هفتم توسعه نکاتی را درباره جمعیت ذکر کردند اما همچنان ضعیف است.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس توضیح می دهد: اصلاحات لازم را برای گنجاندن در این برنامه به آنها ابلاغ کردیم. به عنوان مثال طبق منویات مدیریت و قانون باید نرخ باروری به 2.5 برسد اما این سوال مطرح نشد و اصلاحاتی را که قرار است انجام شود به آنها ابلاغ کردیم.

وی تصریح کرد: پیشنهادهایی را برای تقویت حوزه فرهنگی و آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه اعلام کرده ایم اما هنوز نتیجه آن را نمی دانیم.

بانکی پور خاطرنشان کرد: اتفاق خوشحال کننده ای که در برنامه هفتم توسعه افتاد این است که به مبانی سیاسی رهبر معظم انقلاب از نظر شکلی و منطقه ای توجه شده است.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *