«هفت خان رستم» برای کسب و کارهای دانش بنیان هفتاد خان شد
صنایع پایین دستی با توجه به عرضه محصولات در بورس چگونه باید به تولید خود ادامه دهند؟
انتهای پیام
علی راضی جلالی در مراسم افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه تجهیزات ساخت صنعت نفت خوزستان که امروز 26 بهمن ماه در اهواز برگزار شد، اظهار داشت: قانون تولید جهشی- گوسفند، اولین تولید، قانون ترک تشریفات و بسیاری از مقررات تولید دانش در بسیاری از کشورها. وزارتخانه ها توسط مجلس تصویب و توسط نهاد ریاست جمهوری ابلاغ شده است، اما اتفاق خاصی در این حوزه نمی افتد.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان با اشاره به تهیه نامه ای به وزیر علوم برای تسهیل در دریافت پتروشیمی برای بنگاه های تولیدی کوچک خارج از بورس گفت: در صورت تصویب مصوبه ای در دولت و 2 درصد. تولید و پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی در صورت تامین انرژی برای تولیدکنندگان صنایع پایین دستی، تضمین میکنم 20 هزار شغل در خوزستان ایجاد شود.
رضی جلالی با اشاره به نهایی شدن کارخانه نوآوری و فناوری با جامعه ملی مناطق نفت خیز جنوب افزود: محل کارخانه نوآوری و شکوفایی نفتی نیست و اگر خارج از این مجموعه باشد اشتباه است. . .
رازی جلالی گفت: با حمایت استاندار خوزستان و سایر مسئولان استانی در نظر داریم اکوسیستم فناوری و نوآوری را به جایگاه اصلی خود در خوزستان برگردانیم.
راضی جلالی با اشاره به وجود 400 واحد قطعه سازی و 1800 واحد در شهرهای صنعتی خوزستان تصریح کرد: این بنگاه ها به دلیل نداشتن مجوز توسعه توان رقابت با بنگاه های خارجی در استان را ندارند.
ای بی اس نیوز/خوزستان رئیس پارک علم و فناوری خوزستان هفت خوان رستم را تبدیل به هفتاد خان برای بنگاه های دانش بنیان دانست و گفت: وقتی از اکوسیستم فناوری صحبت می کنیم به این معناست که همه عوامل و بازیگران آن در کشور مانند قانونگذاران، بانک ها، مشاغل و تولیدکنندگان و نهادهای نظارتی باید با یکدیگر هماهنگ باشند، اما چنین چیزی وجود ندارد.
قطعه سازان خوزستانی اجازه توسعه ندارند
به گزارش ای بی اس نیوز، وی با بیان اینکه هفت خان رستم تبدیل به هفتاد خان برای کسب و کارهای دانش بنیان شده است، افزود: وقتی از اکوسیستم فناوری صحبت می کنیم به این معناست که همه عوامل و بازیگران آن در کشور مانند قانون گذاران، بانک ها. ، کسب و کارها و تولیدکنندگان و نهادهای نظارتی باید با هم همکاری کنند تا هماهنگ باشند، اما چنین چیزی وجود ندارد.
اگر دو درصد پتروشیمی ها به صنایع پایین دستی…
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: اینکه چرا ضمانت نامه های صادر شده از سوی صندوق پژوهش و فناوری خوزستان در شرایطی که قانون وجود دارد مورد پذیرش شرکت ها و صنایع بزرگ قرار نمی گیرد، سوالی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با انتقاد از شرایط سخت دریافت پتروشیمی ها و محصولات به مقصد صنایع پایین دستی پتروشیمی و تولیدکنندگان خرد، گفت: چگونه می توان انتظار داشت که صنایع پایین دستی پتروشیمی با توجه به عرضه همه پتروشیمی ها در بورس کالا به تولید خود ادامه دهند.
وی افزود: ضریب و درصد حضور پرقدرت و قدرتمند شرکت های تولید ملی شاغل در استان با وجود شرایط سخت در نظر گرفته نشده است.