وی گفت: متأسفانه در یک سال گذشته علاوه بر مهاجرت نخبگان علمی و علمی، بسیاری از کارآفرینان و سرمایه گذاران خسته و ناامید از چشم انداز اصلاحات کشور را ترک می کنند. رشد در نسل جوان کارآفرینان نوپا. کافی است از مدیران ارشد استارت آپ های ایرانی که در ماه های اخیر تعدادی از کارکنان خود را به دلیل مهاجرت از دست داده اند بپرسید تا به عمق تاسف بار این مشکل پی ببرید. مهاجرت جوانان و سرمایه گذاران کارآفرین به کشورهای دیگر باید نقطه عطفی جدی برای سیاست گذاران و دولتمردان باشد و به جای ساده سازی یا پنهان کردن آن در انکار، این واقعیت تلخ را بپذیرند و به دنبال ریشه کنی و رفع موانع باشند. .
رئیس اتاق بازرگانی تهران می گوید: با وجود همه شعارها و وعده ها، نه تنها هیچ افتضاحی در حوزه تولید رخ نداده است، بلکه هر سال شرایط برای سرمایه گذاران سخت تر می شود.
رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به تجربه موفق تعدادی از کشورهای منطقه و آسیا در ثبت پیشرفت های بزرگ اقتصادی، گفت: در کنار آثار سیاسی، موضوع این است که سنگاپور، مالزی را چگونه نجات دهیم. ، چین، ترکیه و بسیاری از کشورهای دیگر از فقر و نابودی پیدا شد و وارد قلب توسعه شد؟ چه شیمی در رفتار آنها نهفته است که راه را برای آنها هموار می کند؟ آیا امروز دسترسی به آن برای کشور ما غیرممکن به نظر می رسد؟ باید با اطمینان گفت که رمز عبور از این شرایط، برنامه ریزی دقیق و حکمرانی خوب است.
absnews
به گزارش ای بی اس نیوز، مسعود خوانساری امروز در مراسم امین الضرب اظهار کرد: تفسیر وضعیت موجود به عناصر روشنی مانند تحریم های خارجی، وضعیت سیاست داخلی، خود تحریمی، افزایش تورم، افزایش نقدینگی، سیل کسری بودجه دولت و بی انضباطی مالی. و به طور خلاصه می توان به فضای نامناسب کسب و کار اشاره کرد. هر یک از آنها قدرت ایجاد یک اقتصاد سالم و پویا، اما بالاتر از همه، و بالاتر از همه، یک حکومت نامطلوب را دارند.
وی با بیان اینکه وضعیت کنونی اقتصاد ایران نگران کننده است، گفت: با نگاهی به این وضعیت و تایید آن، تقریبا همه مدیران و تصمیم گیران کشور تاکید می کنند که اولین موضوع امروز بازسازی اقتصادی ایران بر اساس اجرای مولفه های خیر است. حکومت داری، دوری رفتاری غیر کارشناسی و جناحی است نتیجه رفتارهای دهه های اخیر کاهش سرمایه اجتماعی است که باید با اصلاح روند صحبت از این موارد سیاه نمایی نیست و حرفی نمی زند. به زبان بیگانه، اما در دل کسانی است که با وجود همه گرفتاری ها از این کشور حمایت کردند، دست از کارهای خود برنداشتند و به تولید ادامه دادند. حکمرانی خوب در سطح کشورهای توسعه یافته
خوانساری ادامه داد: امروز فعالان اقتصادی در کانون طوفان هایی ایستاده اند که وزش بادهای آن شرایط آنها را بیش از پیش متلاطم می کند. توافق یا عدم توافق، تضاد منافع در وزارتخانه ها، عدم عزم جدی برای حل مشکلات جاری، ناهماهنگی های سازمانی به ویژه در نهادهایی مانند گمرک، تامین اجتماعی، سازمان امور مالیاتی، بانک ها و چندین دستگاه دیگر در کنار قیمت گذاری الزامی و اصرار بر اقتصاد دولتی و عدم واگذاری مشاغل به بخش خصوصی، همگی نمونههای بارز مسائلی است که یک کارآفرین ایرانی برای جنگ روزمره با آن مواجه است.