«جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حمایت از ناآرامی ها از بازنگری تحریم های جدید علیه ایران خبر داد. سنای فرانسه نیز حوادث ایران را نقض حقوق بشر توصیف کرد و خواستار واکنش جامعه جهانی، حمایت از تظاهرکنندگان در ایران و مجازات عاملان سرکوب شد. برخی سفارتخانه های جمهوری اسلامی در این قاره نیز هدف حملات قرار گرفته اند.
روز دوشنبه 28 سپتامبر، وزارت بازرگانی آمریکا سه فروند هواپیمای بوئینگ 747 متعلق به شرکت های هواپیمایی ایرانی را که خدمات باربری به روسیه ارائه می کنند را به فهرست تحریم های خود اضافه کرد. سه روز بعد پلیس امنیت ملی و برخی از مقامات امنیتی تهران اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات و تعدادی از فرماندهان نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی را در لیست مجازات خود قرار دادند. روز جمعه، وزارت خزانهداری آمریکا بیانیهای مداخله جویانه در حمایت از اعتراضات در ایران صادر کرد و اعلام کرد که مجوز کلی برای افزایش حمایت از اینترنت رایگان در ایران صادر کرده است.
در میان همه تحریم ها و حملات علیه ایران، موضع «جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز قابل تامل است. وی با واسطه به جمهوری اسلامی ایران منتقل شد.
طی یک ماه گذشته، آمریکا تحریمهای خود را به بهانه حقوق بشر و به بهانه سرکوب و دستگیری معترضان تشدید کرده است، علیرغم اینکه معترضان جان، معیشت، معیشت و حتی سلامتشان را با کمپین تحریمهای خود تهدید میکنند. برای بیش از چهار سال
در 18 سپتامبر، وزارت خارجه آمریکا تحریم هایی را علیه چهار شرکت ایرانی و یک فرد اعلام کرد. بر اساس این تحریم، «خدمات هواپیمایی سفیران» تحریم شد. این سازمان در تاریخ 2 شهریورماه 10 فرد و 2 نهاد را به دلیل فعالیت سایبری «بادنهاد» ایرانی تحریم کرد.
تولید داروهای حساس و مهم در ایران به دلیل کمبود مواد اولیه وارداتی پس از شروع تحریم ها دشوار است که زندگی برخی از بیماران را به طرز وصف ناپذیری با مشکل مواجه کرده است. فقدان اقلام پزشکی و بهداشتی مانند رگ های مصنوعی، کیت های آزمایشگاهی برای داروهای بیماران خاص و سرطانی، تجهیزات و قطعات لوازم پزشکی مانند ام آر آی، سی تی اسکن، دستگاه های اشعه ایکس و آنژیوگرافی به دلیل این تحریم ها، زندگی و سلامتی را به دنبال دارد. مردم ایران در معرض آسیب و خطر هستند، هلال احمر ایران را نیز شامل می شود.
«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به این مواضع متناقض گفت: همه مردم ایران سالهاست که با تحریمهای ظالمانه آمریکا که معیشت، کار، سلامت و سلامت آنها را هدف قرار میدهد مبارزه میکنند. زندگی معمولی. حتی بچه های پروانه ای هم از تحریم های یکجانبه، غیرقانونی و ظالمانه آمریکا مستثنی نبودند. تحریم خمیرمایه اصلی حقوق بشر آمریکاست.
حالا با چنین سابقه دفاع از حقوق بشر در آمریکا! دولت جو بایدن در تلاش است تا اینترنت ماهواره استارلینک را در اختیار مردم ایران قرار دهد و در این میان ایلان ماسک نیز برنامه های بلندپروازانه خود را تبلیغ می کند. ناگفته نماند که این تحریم ها ایران را از دستیابی به فناوری های جدید باز داشته است.
تشدید تحریم ها و مداخله غرب علیه ایران
در 9 اکتبر، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، به صراحت اعلام کرد: ما قبلاً چندین تحریم علیه نهادهای ایرانی به دلیل اقدامات آنها صادر کردهایم و بله، ما همچنان به دنبال اهدافی برای اعمال تحریمهای بیشتر (علیه ایران) خواهیم بود. .
اعتراضات در ایران پس از مرگ تامل برانگیز «مهسا امینی» بهانه دیگری برای آمریکا و اروپا برای تکرار مطالبات، مداخلات و مواضع خود فراهم کرد که در نهایت به تحریمهای جدید منجر شد. تهدیدها و تحریمها از دهه سوم شهریور تشدید شد و دولت جمهوری اسلامی و شخص رئیسجمهور، نهادها و نیروهای نظارتی و قضایی برای یافتن عوامل و مقصران این حادثه تلخ از نخستین ساعات وقوع آن بسیج شدند. و این تلاش ها همچنان ادامه دارد. . آیت الله سیدابراهیم رئیسی در گفتگو با پدر مهسا از وی به عنوان دختر خود یاد کرد و از به کارگیری تمام توان خود برای بررسی علت مرگ وی گفت. دولت شکایت دست اندرکاران این حادثه را پذیرفته و به دنبال راه هایی برای جلوگیری از تکرار آن است. با این حال، کاتولیک تر از پاپ ها! به این بهانه حملات خود را آغاز کردند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوزدر واکنش به این رویکرد دوگانه عجیب، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران خاطرنشان کرد: «حقوق بشر برای ایران ارزش ذاتی دارد – برخلاف کسانی که آن را ابزاری در برابر رقبای خود می دانند. آمریکا به جای ریختن اشک تمساح باید به تروریسم اقتصادی پایان دهد.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ای بی اس نیوز، اعتراض به یک نهاد یا نتیجه انتخابات، اعتراض به مصوبه یا اعتراض به افزایش قیمت بنزین از مشکلات داخلی هر کشوری تلقی می شود و نظام سیاسی این کشور تصمیم به حل این مشکل می گیرد. چالش همین مشکل بدیهی است، اما زمانی که در داخل مرزهای جمهوری اسلامی ایران قرار میگیرد، به مرکز مداخله، تحریم و مواضع علیه تهران تبدیل میشود و بهانه جدیدی برای تیم تدوین تحریمهای ایران در وزارت ایران فراهم میکند. . دولت و خزانه داری باید تحریم های جدیدی وضع کنند.
دولت کانادا 25 فرد و 9 نهاد از جمهوری اسلامی و 10 هزار نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فهرست تحریم های خود اضافه کرده است. محمدحسن باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انقلاب، محمد صالح هاشمی گلپایگانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات و محمد رستمی رئیس پلیس امنیت اخلاقی از جمله افرادی بودند که از سوی کانادا تحریم شدند.
«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا نیز در 7 اکتبر از تحریم دو شرکت حمل و نقل و انبارداری Jango و WS Shipping واقع در چین خبر داد. وزارت خزانهداری آمریکا در بیانیهای روز پنجشنبه ۱۴ اکتبر، احمد وحیدی، وزیر کشور ایران و عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات ایران را به فهرست تحریمهای خود اضافه کرد.
تحریم شرکت های فناوری و تحقیقات، حمل و نقل و کشتیرانی، فولاد، آهن، آلومینیوم، ساختمان و برق، پتروشیمی، بیمه، طلا، بانک ها، مبادلات پولی و بانکی، معدن، سوئیفت، منابع ارزی ایران در جهان. نیروهای مسلح، صنعت ساختمان، سازمان های هوافضا، قضات، اساتید، افسران فعلی و سابق لشکری و کشوری، دوره های آموزشی، دارو و غذا و حتی کاربردهای تلفن همراه، نمونه هایی از این بشردوستی هستند! این کاخ سفید است که تأثیر مستقیمی بر زندگی و معیشت هر ایرانی دارد.
نماینده دولت آمریکا در امور ایران، همزمان با اعمال محدودیت های اینترنتی در کشور، مدعی شد که نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی با افراد دست اندرکار در ناآرامی ها برخورد خشونت آمیز دارند و آمریکا در این شرایط عمل می کند. که ایرانی ها بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
ما پهنای باند می دهیم نه دارو!
انتقال ارز شرکت های دارویی غیرممکن یا بسیار دشوار شد و دولت آمریکا تنها شرکت تامین کننده داروهای رادیواکتیو مورد استفاده مراکز پزشکی هسته ای در کشور را در فهرست تحریم ها قرار داد و بیش از یک میلیون بیمار را به این مستاصل تبدیل کرد. شرکت، پروژه.
تحریم ها مهمترین ابزار ایالات متحده آمریکا و متحدانش در چهار دهه گذشته علیه جمهوری اسلامی بوده است که شرایط و حوادث از آن استفاده کرده است. برای دولت آمریکا فرقی نمی کند که بهانه تحریم پرونده هسته ای ایران باشد یا اعتراض مردم به برخی رویه های داخلی، این شمشیر داموکلس همیشه بالای سر مردم ایران قرار گرفته تا مانعی برای او باشد. پیشرفت و صلح
بهترین توصیف از این رویکرد متناقض در رفتار و عملکرد دولت آمریکا را میتوان در این ضربالمثل ایرانی خلاصه کرد: «دم خروس کاخ سفید را باور کنیم یا قسم حضرت عباس»؟
اروپا این بازی را نادیده نگرفته است و پارلمان اروپا روز پنجشنبه (23 مهر) در واکنش به درگذشت مهسا امینی قطعنامه ای اتخاذ کرد و خواستار تحقیقات مستقل در مورد شرایط مرگ مهسا امینی شد و خواستار تحریم و مجازات عاملان این حادثه شد. مجازات کرد.
نگاهی به فهرست تحریم های آمریکا علیه مردم ایران در چهار سال گذشته به خوبی نشان می دهد که این مدعی حقوق بشر و دغدغه همیشگی مردم ایران! چگونه زندگی عادی آنها را مختل کرد.