ای بی اس نیوز/ سمنان سمینار «توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر در صنایع و نواحی صنعتی» با حضور نمایندگان ستبا و مدیران عامل شرکت های توزیع انرژی و شرکت های برق منطقه ای و نواحی صنعتی استان سمنان با صاحبان و مدیران صنایع برگزار شد. سمنان. استان
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر محمدنژاد سیگارودی، مدیرکل دفتر توسعه سامانه های کوچک مقیاس ساتبا، برنامه های وزارت نیرو و همچنین اقدامات ساتبا در دولت سیزدهم برای ایجاد مدل های مختلف سرمایه گذاری در توسعه انرژی های تجدیدپذیر را تشریح کرد. ایستگاه های برق.
محمد نژاد با بیان نقش و اهمیت صنایع به عنوان محرک های تولید و اقتصاد کشور، ضرورت و نحوه همکاری صنایع در زمینه تامین برق و امکان غلبه بر مشکلات عدم تعادل الکتریکی را تشریح کرد.
محمدنژاد مزایای توسعه انرژی های تجدیدپذیر را برای کشور شامل کاهش آلاینده های زیست محیطی، کمک به غلبه بر عدم تعادل گاز طبیعی، افزایش امنیت انرژی و کاهش تلفات در شبکه حمل و نقل و توزیع، رقابت پذیری و حتی برتری اقتصادی انرژی های تجدیدپذیر نسبت به انرژی های تجدیدپذیر برشمرد. . توسعه برق فسیلی
قاسمی نژاد، رئیس گروه توسعه نیروگاهی و صنایع خورشیدی ستبا نیز جزئیات مدل های سرمایه گذاری توسعه انرژی های تجدیدپذیر و سازوکارهایی را که در ستبا برای حمایت و جذب سرمایه گذار برنامه ریزی و نهایی شده است، تشریح کرد. قوانین و مقررات مربوطه در این زمینه به ویژه ماده 16 قانون رد تولید، دانش پایه را برای صاحبان صنایع تبیین کرده است.
حسینی نژاد مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان با اشاره به مصرف 50 درصدی برق استان توسط صنایع، توضیحاتی در خصوص لزوم توسعه هر چه بیشتر نیروگاه های تجدیدپذیر و پاک ارائه کرد و در ادامه نصب و راه اندازی حدود دو نیروگاه را مورد تاکید قرار داد. مگاوات نیروگاه خورشیدی امسال و پیش بینی کرد که تا پایان امسال اتصال یک نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی دیگر به شبکه محقق شود.
وی از ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر استان گفت و خاطرنشان کرد: این ظرفیت در حال حاضر 30 مگاوات است که 20 مگاوات آن تحت مدیریت برق منطقه ای استان سمنان است.
مهندس باقری مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان با ارائه توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه ایجاد شهرک های انرژی خورشیدی و مزایای ایجاد آن اظهار کرد: طی دو ماه گذشته با همکاری SATBA و در تعامل با برق و مراجع منطقه ای. شرکت های توزیع برق، مطالعات اجرای فاز خورشیدی در 3 شهر صنعتی سرخه، سمنان و مهدیشهر انجام شد و طی بهمن ماه سال جاری تفاهم نامه 5 طرفه برای این منظور با حضور معاون وزیر نیرو و رئیس ستبا و استاندار سمنان.
باقری افزود: سطح خدمات ارائه شده برای فاز خورشیدی شهرهای صنعتی موجود هزینه واگذاری زمین را برای متقاضیان به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و مهمتر از آن متقاضیان احداث نیروگاه خورشیدی می توانند صاحب زمین شوند. با پرداخت تنها 20 درصد هزینه اولیه و مابقی هزینه به صورت اقساطی، 10 سال پرداخت کرده و بلافاصله قرارداد را با ساتبا معاوضه و شروع به ساخت نیروگاه می کند.
وی ادامه داد: مجوزها موجود است و زیرساخت میادین در شهرهای انرژی خورشیدی یا فاز خورشیدی شهرهای صنعتی آماده است.
در پایان نمایندگان ساتبا و مدیران عامل شرکت توزیع نیروی برق و شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان در یک پنل پرسش و پاسخ تمامی شبهات و سوالات صاحبان صنایع و نامزدهای ساخت تجدیدپذیر را بیان کردند. نیروگاه ها در زمینه اطلاعیه ها و بخشنامه ها و همچنین سوالات و موارد فنی، قراردادی، اقتصادی پاسخگوی اتصال به شبکه و…
انتهای پیام