نادر جلالت در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: با توجه به سال بد زیتون در سال زراعی گذشته، زیتون های برداشت شده به کنسروسازی ها ارسال شد.
به گفته وی، تولید روغن زیتون در جهان در سال گذشته کاهش یافت که این امر منجر به افزایش قیمت روغن زیتون شد.
معظم له ادامه دادند: با توجه به افزایش قیمت روغن زیتون، میزان مصرف سرانه کاهش یافته است که سلامت جامعه را با خطر جدی مواجه می کند.
یکی از اعضای هیئت موسس شورای ملی زیتون نسبت به نمایش روغن های تقلبی در بازارها هشدار داد و گفت: با توجه به گرانی روغن زیتون، زمینه برای عرضه روغن های تقلبی با قیمت های غیر منطقی در بازار فراهم شده است. .
وی با بیان اینکه نیازی به واردات کنسرو زیتون نداریم، افزود: باید سیاست ها به گونه ای اجرا شود که باغداران به کنسرو زیتون متوسل نشوند تا تولید با چالش مواجه نشود.
معظم له گفتند: سرانه مصرف کنسرو زیتون 700 گرم است و مصرف سرانه روغن زیتون از 30 گرم به 250 گرم در 10 تا 12 سال گذشته افزایش یافته و با افزایش قیمت روغن دوباره به 200 گرم رسیده است. سال گذشته .