نیازی به عرضه مرغ منجمد نداریم
مهدی بوسیف خانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ گفت: قیمت فعلی مرغ زنده 56 تا 57 هزار تومان و مرغ گرم 80 هزار تومان است.
قیمت پای مرغ 80 هزار تومان، سینه 180 هزار تومان و فیله مرغ 200 هزار تومان اعلام شد.
یوسف خانی ادامه داد: مرغداران به دلیل بالا بودن هزینه های تولید از گرانی مرغ گلایه دارند. اکنون انتظار می رود ستاد تنظیم بازار و تغییرات قیمت تشکیل شود.
رئیس اتحادیه طیور و ماهی با بیان اینکه نیازی به عرضه مرغ منجمد نداریم، افزود: با توجه به شرایط مناسب جوجه ریزی، تولید مرغ گرم کفایت می کند.
وی حداکثر نیاز جوجه ریزی ماهانه را 110 تا 120 میلیون قطعه اعلام کرد و گفت: بنابراین ماهیانه 250 تا 260 هزار تن گوشت مرغ تولید می شود در حالی که بر اساس سیاست وزارت جهاد باید 150 تا 160 میلیون قطعه جوجه ریزی شود. هر ماه انجام می شود که مبلغ اضافی است و بستگی به نیاز کشور دارد.