کانال تلگرامی سحام نیوز (منتسب به اصحاب فراری فتنه) در بازنشر یادداشت «احمد زیدآبادی» از فعالان اصلاحات کشور و از محکومان فتنه 88 نوشت: «سید حسن نصرالله، دبیر ژنرال حزب الله لبنان، جو بایدن یک “مرد خانگی” و رئیس جمهور است، او را چهره “آمریکای قدیمی” می دانند. من نمی خواهم در اینجا درگیری بین حزب الله لبنان و دولت ایالات متحده بحث کنم. آنها تا زمانی که دشمن هستند. بحث من در مورد ادبیاتی است که آقای نصرالله در مورد جو بایدن به کار بردند.
سایت ضد ایرانی بی بی سی فارسی در گزارشی نوشت: بر اساس گزارش های ایرانی، دسترسی کاربران اینترنت همراه از ایرانسل و اینترنت همراه اول ایران به گوگل و بینگ، محبوب ترین موتورهای جستجوی مورد استفاده در اینترنت، با فعال شدن غیرقابل برگشت حالت “جستجوی ایمن” که برای کودکان طراحی شده است، آن را محدود می کند.بسیاری از کاربران از این اقدام انتقاد کرده و آن را گامی در جهت اجرای طرح موسوم به “حفاظت از فضای مجازی” دانسته و برخی کاربران نیز این محدودیت ها را تداخل می دانند. کار آنها.
آیا می توان قبول کرد که سایت فارسی بی بی سی به عنوان یک طرفدار خاص تحریم، تحقیر و تفرقه مردم ایران، نگران کسب و کار و شغل هموطنانمان بود؟! در این میان چرا برخی رسانه های ملی از جمله روزنامه شرق با این رسانه ضد ایرانی موافق هستند؟!
قابل تامل است که گرایش اصلاح طلبی رادیکال در داخل و گرایش براندازانه در خارج با خطاب کردن رئیس جمهور آمریکا به نام فروتوت ناراحت می شود. سوال اینجاست که چرا پیش از این که روسای جمهور آمریکا مردم ایران را «شورشگر» خطاب می کردند، این جریان رخ داد! و “تروریست”! همدیگر را خطاب می کردند، آیا رگ های حسادتشان جهید؟
واقعیت این است که اصلاح طلبان تندرو در داخل و جریان ضدانقلاب در خارج به فکر منافع ملی و ناموس مردم ایران نیستند. لازم به ذکر است که اکثر رسانه های منطقه ای و فرامنطقه ای و تحلیلگران بین المللی سفر جو بایدن به غرب آسیا را سفر “رئیس جمهور بی قدرتی” ارزیابی کردند که کشورش دیگر جایگاه رشک برانگیز گذشته را ندارد. جو بایدن در واقع نماد آمریکای در حال زوال است.
در ادامه این مطلب تصریح شده است: «آنها هیچ وقت بزرگترها را به خاطر سن و سالشان مسخره نمی کنند، بلکه برعکس پیران را تکریم می کنند».
جاسوسی از کاربران در انگلیس خوب است، قانونی کردن اینترنت در ایران نه.
این رسانه اصلاح طلب معتقد است که ایران باید از مواضع خود عقب نشینی کند و گسترش دامنه برجام (بخوانید برجام 2، 3 و …) را بپذیرد که در غیر این صورت گزینه بعدی می تواند حمله نظامی به ایران باشد.
این گزارش ادامه میدهد: «گویی افراطگرایان برای اجرای اهداف خود نیازی به قانون ندارند و دستشان برای هر تصمیم فراقانونی باز است. اگرچه بارها و بارها به اشکال مختلف به آن اذعان کردهاند، اما ما کار خودمان را انجام میدهیم و این بار در بحث حفاظت از فضای مجازی، توانایی تندروها برای روی میز گذاشتن حرفهایشان کاملاً محسوس است.
همین چند روز پیش بود که یک شرکت سوئدی به بهانه تحریم های آمریکا علیه ایران از فروش بانداژ برای درمان کودکان پروانه ای در ایران خودداری کرد.
روزنامه اعتماد در یادداشتی به قلم اسماعیل گرامی مقدم، فعال اصلاح طلب نوشت: «در خصوص دستگیری سیدمصطفی تاج زاده، لازم به ذکر است که بررسی دقیق مواضع وی نشان می دهد که مواضع وی ضد امنیتی نیست.
*******
لازم به ذکر است که در سال 2015، دولت انگلستان لایحه ای برای ایجاد اختیارات قانونی برای جاسوسی از کاربران آنلاین در آن کشور و دسترسی به سابقه فعالیت آنها به قانون قبلی اضافه کرد که بر اساس آن ارتباطات برای ذخیره اطلاعات مربوط به سوابق فعالیت الزامی است. کاربران اینترنت به مدت دوازده ماه و امکان دسترسی به پلیس بریتانیا و سایر دستگاه های امنیتی.
در ادامه این مقاله آمده است: از قضا سرنوشت برجام به نوعی با مواضع اسرائیل و عربستان پیوند خورده و به یک آشفتگی گیج کننده تبدیل شده است. اسرائیلیها آشکارا و سعودیها، ظاهراً مخفیانه، دولت بایدن را تحت فشار قرار دادهاند تا هرگونه توافق مربوط به احیای برجام یا «اتهامات ویژهشان» را لغو کند یا توافقی را امضا کند که میتواند به سرعت به نقطه صفر برگردد. یا اینکه توافق اصولی حاصل نشود و در نتیجه جمهوری اسلامی با فشار بی سابقه و حتی تهدید به اقدام نظامی مواجه شود.
جنجال رسانهها و رسانههای مخالف منتسب به اصلاحطلبان، مخالف قانونیسازی فضای مجازی است، در حالی که این اقدام سالها در بسیاری از کشورهای جهان از جمله انگلستان – که هزینه بیبیسی فارسی را دولت پرداخت میکند- انجام میدهد.
گروه ویژه فارس: خط ویژه رصد روزانه روزنامه های سراسری و عملیات رسانه ای رسانه های ضد انقلاب است. در این مشاهده بر آنیم تا خطوط مشترک برخی رسانه های ملی و ضدانقلاب را تحلیل کنیم.
این عضو فعال جریان برانداز و ضدانقلاب خارج از کشور نیز اعتراف کرد: در خارج از ایران اعتراضات زیادی به دستگیری تاج زاده و حتی رهبر شبکه من و تو (شبکه ضدایرانی وابسته به ایران) صورت گرفته است. فرقه بهائیت زاله) نیز به دستگیری تاج زاده اعتراض کردند.
روزنامه هم میهن – به سردبیری «غلامحسین کرباسچی» در یادداشتی نوشت: اگرچه اطلاعات دقیق و موثقی از ماهیت اختلافات ایران و آمریکا در مورد احیای برجام به رسانه ها درز نکرده است. می توان فرض کرد که ایالات متحده قصد عقب نشینی از موضع خود را دارد، هیچ حداقلی در برابر احیای برجام وجود ندارد مگر اینکه طرف ایرانی با گسترش دامنه مذاکرات و فراگیر کردن آن موافقت کند.
چرا صدای این آقایان بلند نشد که دولت بایدن به محموله تجهیزات دارویی و پزشکی به ایران در آغاز اپیدمی کرونا سنگ اندازی کرد؟! چرا وقتی دولت آمریکا دارو را برای بیماران خاص ممنوع کرد، این جنبش اعتراض نکرد؟!
نگرانی مدیر شبکه ضد ایرانی «مرد و تو» از دستگیری تاج زاده
در کنار واکنش منفی این رسانه ضد ایرانی، روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «نشت امنیتی» نوشت: گزارش هایی مبنی بر قفل شدن پارامترهای جستجو از سوی گوگل و بینگ، دو موتور جستجوی محبوب جهان، وجود دارد. در حالت ایمن و بسیاری از نتایج فیلتر شده، در برخی اپراتورها مانند همراه اول، ایرانسل داستانی دارد، به نظر می رسد در ساعات اولیه صبح سه شنبه اتفاق افتاده و تا زمان نگارش این خبر ادامه دارد. بر اساس پیگیری اپراتور، آن به نظر میرسد تغییرات جستجو نه از سوی این شرکتها، بلکه از لایههای بالایی است. “فرزندان”.
به رئیس جمهور آمریکا گفتند فروتوت، به اصلاح طلبان حمله کنید!
توصیه مشترک جریان برانداز و اصلاح طلبان در کلید ججاپ 2 و 3
در ادامه این مقاله آمده است: «تاج زاده در گفتگوی اخیر تاج زاده با یکی از براندازان عمیقاً از دیدگاه اصلاح طلبی در ایران دفاع کرد و مخالفت خود را با مواضع براندازان به صراحت اعلام کرد. فردی که علنا و آشکارا در اتاقی که ده ها هزار نفر حضور دارند، با صدای بلند و صریح اعلام می کند که مخالف سرنگونی جمهوری اسلامی است، نه تنها علیه امنیت رفتار نمی کند، بلکه در جهت تقویت گام برمی دارد. امنیت و مبانی روانی جامعه.
از سوی دیگر، «محسن سقاگارا» یکی از اصلاح طلبان فراری و همکار سازمان جاسوسی آمریکا در گفت وگو با شبکه ضد ایرانی اینترنشنال اعلام کرد: اگر ایران قهرمانانه امتیاز ندهد، مذاکرات به نتیجه می رسد. بن بست کامل.”
همزمان با واکنش این روزنامه اصلاح طلب و ادعای تمایز بین تاج زاده و جریان برانداز، «علی افشاری» عضو سابق دفتر تحکیم وحدت و همکار بنیاد کمک ملی آمریکا (شاخه سازمان جاسوسی آمریکا) گفت. در گفتوگو با وبسایت سعودی-انگلیسی «ایران اینترنشنال»، «بهنظر من خیلی جدی فکر میکنم که آقای تاجزاده باید آزاد شود و از حقوقش دفاع شود».
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز