12:48 – 8 سپتامبر 1403 ق
محمدمهدی برادران امروز پنجشنبه هشتم شهریور در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان و ساختمان با بیان اینکه صنعت ساختمان و ساختمان باید به سمت صنعتی شدن و استفاده از فناوری های نوین حرکت کند، گفت: موضوع صنعت ساختمان برای دستیابی به بهره وری بالاتر مهم است، باید بازدهی را در کاهش هزینه ساخت مسکن افزایش دهیم.
معاون کل صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه در فضا و انرژی ساختمان نیازمند بهره وری هستیم، گفت: شهرداری ها در سال های گذشته نتوانستند استانداردهای ساختمانی را اجرا کنند، نسبت به برخی کشورها با چالش های جدی مواجه هستیم.
برادران با اشاره به اینکه امروز شاهد کاهش استفاده از مصالح در فضاهایی با طراحی های جدید هستیم، گفت: در ساخت و ساز ساختمان نیازمند استفاده از تخصص جهانی هستیم و توانایی صادرات به کشورهای همسایه را داریم و اقداماتی در این زمینه انجام شده است. سطح جهانی سطح منطقه ای
وی با بیان اینکه تقاضا داریم بتوانیم محصولات نهایی صادراتی را از طریق توافقات منطقه ای در قالب تهاتر ارائه کنیم، گفت: حمایت از صنایع تکمیلی در حوزه صنعت منجر به تولید پرمعامله می شود.
معاون صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت در حضور اتابک گفت: وی از پیشگامان صنعت ساختمان بوده و مسئولیت آن را بر عهده داشت. از طرح اجرایی اکباتان که پروژه های ناقصی را برای بهره مندی ما در صنعت ساختمان به اتمام رساند، ضمن اینکه در صنعت سیمان و فولاد نیز سابقه دارد.
وی با بیان اینکه تعهد دولت پیگیری برنامه هفتم یعنی دستیابی به رشد اقتصادی هشت درصدی است و صنعت ساختمان باید به این سمت برود تا سایر صنایع نیز شکوفا شوند، گفت: بیش از 120 صنعت مرتبط با ساخت و ساز هستند. و با رونق ساخت و ساز، بهره وری این صنایع نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
برادران با اشاره به توسعه شهری در شهرهای جدید گفت: در این صنعت باید به بخش خصوصی و مشارکتی توجه شود اگر در صنعت ساختمان رشد بالایی داشته باشیم، شاهد ایجاد اشتغال خواهیم بود.
وی با بیان اینکه آسیب های زیادی در صنعت ساختمان داریم که در اثر زلزله با آن مواجه هستیم و نباید از طرح های کلان غفلت کرد، گفت: ساخت سالانه یک میلیون خانه در دستور کار است که باید با ساخت و ساز انجام شود همچنین توجه داشته باشید که تجهیزات و یراق آلات داخلی با راندمان و مصرف بالا باید ذکر شود و در حال حاضر 700000 مبرد کم مصرف را ردیابی کرده ایم و همچنین بیش از 20 میلیون بخاری داریم که باید به سمت کم مصرف هدایت شوند.