سخنگوی قوه قضائیه در پایان این نشست خبری گفت: تجمعات موکل در دادگاه و برگزاری جلسات محاکمه در ششمین اوج شیوع کرونا که به گفته یک خبرنگار با تمهیدات لازم از سوی قوه قضائیه همراه نبوده است. ما مصوبات ستاد ملی کرونا را دنبال می کنیم. قبلاً توافق شده بود که قوه مجریه و قضائیه با یک سوم یا دو ثلث فعالیت کنند که در آن زمان مشمول آن بودیم، اما در شرایط فعلی آن محدودیت برداشته شده است تا همه همکاران ملزم به حضور در محل باشند. کار
وی افزود: ما در رسیدگی مهلت گذاشتیم و از قبل به شاکیان ابلاغ می شود که در موعد مقرر در دادگاه های من حضور داشته باشند و این مهلت رعایت می شود؛ اما کسانی که اصحاب دعوا هستند به تنهایی نمی روند و با آنها هستند. از ورود آنها جلوگیری می شود، ترافیک و گاهی درگیری با پلیس ایجاد می شود و مجبور می شوند به دادگاه مراجعه کنند، سعی می کنیم با رعایت فاصله اجتماعی در دادگاه ها جلساتی برگزار کنیم و صندلی ها به اندازه کافی در راهروها وجود دارد. مردم فقط شخص معین را به دادگاه بیاورند و از آوردن او با خود خودداری کنند تا تجمعی صورت نگیرد.
سخنگوی قوه قضاییه درباره تغییر بازنگری در قانون استفاده از سلاح گفت: شکی نیست که رشد و توسعه هر جامعه در گرو امنیت در این جامعه است و نیروی انتظامی نقش مهمی در ارتقای آن دارد. امنیت در جامعه.» به ویژه مردم باید با پلیس همکاری کنند و از اقدامات آنها حمایت کنند.
وی در خصوص وقوع دو قتل در بیزارد فارس و اهواز که تصاویر نامناسبی از سوی رسانه ها منتشر شده است، گفت: انتشار این تصاویر و فیلم ها در فضای مجازی و رسانه ها ممنوع است اما باید تاکید کرد که فضای مجازی متولیانی دارد که باید مواظب آنها باشند و نباید اجازه داد چیزهایی که می تواند احساسات عمومی را جریحه دار کند و برای کودکان و نوجوانان مضر است در فضای مجازی پخش شود. در صورت عدم پیشگیری، عدالت با مسئولانی که اجازه آزادی فضای مجازی را می دهند و رسانه هایی که این تصویر را منتشر می کنند برخورد می کند.
موضوع مزاحمت تلفنی و عدم انطباق حکم با این جنایت از دیگر موضوعاتی بود که خدایان در نشست خبری خود به آن پرداختند و طی آن اعلام کردند: پیشرفت فناوری علاوه بر مزیت هایی که به همراه دارد مشکلاتی را نیز به همراه دارد. . بر این اساس تلفن و دستگاه های مخابراتی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و قانونگذار نیز به این موضوع توجه کرده و هرگونه تداخل تلفنی و مخابراتی را در قانون مجازات اسلامی پیش بینی کرده است، اما این مجازات سبک بوده و از 1 تا 6 ماه حبس در پی دارد.
موضوع ترخیص کالا از گمرک و واردات کالا به کشور با توجه به اینکه بیشتر تخلفات مالکان و مسئولان خطوط کروز در پرونده این شرکت مربوط به گمرک بوده، موضوعی بود که خبرنگاران با خدایان و سخنگوی قوه قضائیه گفت و گو کردند. گفت: این وزارت اقتصاد است که موظف است از بسترهای لازم برای بهبود ورود کالا به کشور استفاده کند نه دادگستری، زیرا این عدالت محلی است که با تخلفات برخورد می کند. متأسفانه در مورد شرکت کروز 8 نفر از کارکنان گمرک رشوه دریافت کرده و یا در امر قاچاق کالا فعالیت داشته اند که در این خصوص برخورد قانونی صورت گرفته و با آنها برخورد قضایی خواهد شد. با این حال، مسئولان باید اقداماتی را برای جلوگیری از تخلفات احتمالی گمرکی انجام دهند.
absnews
سخنگوی دادگستری سپس با اشاره به تذکر این نماینده مجلس مبنی بر لزوم اعلام سرنوشت پرونده کرسنت، با اشاره به ادامه این پرونده، گفت: این پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه ارجاع شده است. در این مرحله برای مختومه شدن پرونده از برخی دستگاه های اجرایی استعلام شده که هنوز پاسخی دریافت نکرده اند و به محض لینک شدن استعلام ها دادگاه تشکیل می شود.
وی افزود: اکنون قانون نحوه حمل سلاح داریم که در سال 94 تصویب شده است. این قانون توانایی هایی دارد که می توان از آنها استفاده کرد. به عنوان مثال، ماده 3 موارد متعددی را تعیین می کند که در آن نیروهای نظامی و انتظامی ممکن است از سلاح استفاده کنند. بر اساس این ماده مقرر شده است که افسران در صورتی مجاز به استفاده از سلاح هستند که از یک سو چاره ای جز استفاده از سلاح نداشته باشند و از سوی دیگر در صورت امکان تیراندازی هوایی از پشت به پایین و بازگشت. در ماده 6 نیز تیراندازی از طریق رانندگی پیش بینی شده است.
وی خاطرنشان کرد: این قانون نه جامع است و نه جامع و سه دهه از تصویب آن می گذرد و نیاز به اصلاح دارد. مواردی وجود دارد که نمی توان از این سلسله مراتب پیروی کرد. وقتی درگیری مسلحانه رخ می دهد و پلیس تیراندازی می کند، یا عملیات انتحاری در حال انجام است، یا زمانی که در مورد یک وسیله نقلیه بحث می شود، باید روشن باشد که آیا وسیله نقلیه شامل زیردریایی است یا خیر. در نتیجه در سال 1395 لایحه ای از طریق دولت به مجلس ارسال شد و به کمیسیون امنیت ملی پیشنهاد فسخ قوه مقننه شد و در چند وقت اخیر مجدداً از سوی دولت ارسال شده و در حال بررسی است. کمیته . امیدواریم شاهد اصلاح قانون باشیم و نیازی به قانون جدید نباشد.
به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری ای بی اس نیوز؛ ذبیح الله خدائیان سخنگوی قوه قضائیه امروز در ادامه نشست خبری خود با اصحاب رسانه درباره اظهارات رئیس قوه قضائیه مبنی بر فعالیت دلالان برای جلوگیری از بازگشت ایرانیان به خارج از کشور گفت: رئیس قوه قضائیه و رئیس جمهور بارها تاکید کرده اند. ; ایرانیانی که قصد بازگشت به وطن خود را دارند با آغوش باز از آنها استقبال می کنند و از هموطنانمان برای بازگشت به کشور و کسانی که قصد سرمایه گذاری در کشور خود را دارند دعوت می کنند.
وی افزود: سخنان حجت الاسلام محسنی مبنی بر ممانعت از بازگرداندن ایرانیان به کشور توسط دلالان، پیش از این نیز اتفاقاتی را به دنبال داشت که ایرانیان را تشویق به بازگشت به کشور می کردند، اما فریب کسانی را می خورند که با ساختگی های ساختگی مانع از بازگشت آنها به کشور می شوند. پرونده های حقوقی و امنیتی “آنها عمل می کنند. برخی از مردم ایران را قلدری می کنند که برگردند و این افراد سعی می کنند ملکی را در داخل ایرانیان به قیمتی خریداری کنند و حتی ملک خود را به نام خود بفروشند. رئیس قوه قضائیه همچنین تاکید کرد که هموطنان فریب آنها را نخورند.
وی افزود: مزاحمت کم نیست و از سال 1377 تا خرداد 1400 حدود 146 هزار مورد مزاحمت تلفنی داشته ایم. از این تعداد حدود 8300 پرونده منتهی به جزای نقدی، حدود 5640 پرونده حبس و 3704 مورد حبس جایگزین داشتیم. بقیه یا به ظن خصوصی رضایت داده اند یا پرونده در جریان است.
وی افزود: در چند سال گذشته چنین افرادی بوده اند که برای پیگیری اموال وکالتنامه دریافت کرده اند، اما آن را برداشته اند، به ایرانیان خارج از کشور اعتماد می شود که بیایند و دنبال اموال خود باشند.
وی افزود: پیش از این موضوع بورس را به سازمان بازرسی کل کشور برده و به مدیران ابلاغ کرده بودیم و برای برخی از مسئولان سابق نیز پرونده تخلف تشکیل و پرونده کیفری در حال تشکیل است. رئیس قوه قضائیه به سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور دستور داده است که وارد عمل شوند و با استفساریه مجلس همکاری کنند تا کار انجام شود.
خدائیان در بخشی دیگر از این نشست درباره ماموریت حجت الاسلام محسنی اژه ای به سازمان بازرسی کل کشور برای همکاری با استفساریه مجلس در بورس گفت: بازار سرمایه یکی از امن ترین بازارهای هر کشوری است که سرمایه های خرد را جمع آوری و در دسترس قرار می دهد. برای تولید.” داده شده. متاسفانه در مقطعی شاهد رشد حباب شاخص بورس بودیم که پس از آن این شاخص آزادانه سقوط کرد. مسئولان وزارت اقتصاد و شورای عالی بورس و سازمان بورس باید دستورالعمل هایی را رعایت کنند که بازار را در مسیر درست قرار دهد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز