یک انقلاب زنده انقلابی است که بتواند خود را از مضرات محافظت کند

یکی از مهمترین نیازهای امروز ما وحدت ملی است. وحدت ملی سد، دیوار محکم در برابر دشمن است. لیگ ملی؛ وحدت ملی همان چیزی است که در پیشرفت پیروزی انقلاب و سپس در پیشرفت انقلاب، وحدت ملی نقش بسزایی داشت. امروز باید این وحدت را هر چه بیشتر افزایش دهیم.
قرار بود ارتش در کنار مردم بایستد و ایستاد و انقلابی ماند. یکی از چیزهای مهمی که همیشه روی آن حساب می کنم این است که انقلابی بمانم. برخی انقلابی هستند، اما انقلابی نمی مانند. انقلابی می شوند اما انقلابی نمی مانند. ارتش انقلابی باقی ماند. این را بگویم که من از روز اول سربازی بودم، اوایل انقلاب، تقریباً از روزهای اول انقلاب، در ارتش بودم. امروز ارتش ما – ارتش جمهوری اسلامی – خیلی انقلابیتر از اولش است، مومنتر است، معتقد است، آمادگیش بهتر از روزهای جوشش است.
واقعه 19 بهمن 57 مقدمه ای مؤثر برای پیروزی نهضت، برای ظهور عملی و واقعی انقلاب بود. این ماجرا فقط این نبود که حالا یک عده جوان مثلاً از نیروی هوایی به استقبال رهبر مهم انقلاب آن روز آمدند. نه، این حرکتی بود که در پیروزی خود انقلاب تأثیر داشت. برای چی؟ چون موج ایجاد می کرد. این حرکت امواج ایجاد کرد. دلیل موج آفرینی او تفکر سریع او بود. دو سه ساعت، سه چهار ساعت بعد از این حادثه روزنامه عصر امروز تهران عکس این حادثه را منتشر کرد و ناگهان اوضاع خیلی تغییر کرد. از طرفی مردم تشویق شدند، احساس کردند ارتش مخالف آنها نیست. زیرا تنها ابزار رژیم منفور و ظالم پهلوی سرکوب مردم با کمک ارتش بود. مردم دیده اند که نه، ارتش در جهت آنها، در جهت مردم، در جهت انقلاب است. الهام گرفتند. از طرفی روحیه از بین رفته بود.
ادامه بده…
هدف دشمن به زانو درآوردن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است. البته آنها برعکس می گویند. رئیس جمهور آمریکا نامه ای به من نوشت، ده پانزده سال پیش در نامه خود به وضوح گفت. که ما قصد نداریم سیستم شما را تغییر دهیم. در همان زمان خبر دادیم که در مراکز خصوصی خود در مورد چگونگی براندازی و نابودی نظام اسلامی و جمهوری اسلامی بحث می کردند. بیشتر دروغ می گویند.
انقلاب زنده انقلابی است که بتواند خود را از این آفات محافظت کند. انقلاب خودش را مصون نگه داشت. بله، ما هم مشکل داشتیم.
اما حرکت یک حرکت صعودی مداوم و حرکت به سمت پیشرفت بود. هم پیشرفت مادی و هم پیشرفت معنوی. دیده اید که در دهه هشتاد چقدر جوک های مسخره ای به مردم گفته می شد. طبق آمار و گزارش ها، حدود هفتاد درصد افرادی که در اعتکاف امسال اعتکاف کردند، 80 ساله بودند، همین طور است. ملت پیشرفت کرده است. هم از نظر معنوی و هم مادی. الان که به ارتش اشاره کردم در نهادهای دیگر به غیر از ارتش چند ده برابر پیشرفت کرده اند. پیشرفت، نوآوری، پیشرفت، نوآوری، دست پر، منطق قوی، همه جا پخش شده است. این پیشرفت انقلاب است. این انقلاب زنده است. لازمه زنده بودن این است که بتوانیم آن نیازها را تامین و برآورده کنیم.
در زمان حادثه 19 بهمن، معلوم نبود که نتیجه چه خواهد بود. موارد ممکن است یک یا دو ماه دیگر طول بکشد. این جوان های نیروی هوایی نمی دانستند قرار است چه اتفاقی بیفتد، ریسک کردند، شجاعت نشان دادند و آمدند. این نشان داد که ارتش آینده مخاطره آمیز است و ارتش در طول سال ها کاملاً مخاطره آمیز بوده است. اینها نشان داد که ارتش در مقابل متجاوز مشت بسته است. مهاجمان آن روز البته ماموران آمریکا و حکومت پهلوی بودند و بعداً مهاجمان دیگری پیدا شدند و ارتش با همه آنها مقابله کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، گزیدهای از سخنان حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار به شرح زیر است:
مقایسه ارتش جمهوری اسلامی با ارتش دوران پهلوی یکی از اجمالی به حقیقت و هویت انقلاب ماست.
ارتش قبل از انقلاب، ارتش دوران پهلوی بسیار جاه طلب بود. حالا، بیشتر شما یادتان نیست، شاید برخی از شما آن روزها را دیده اید. ارتش چیز بسیار بلندپروازانه و گرانی بود. اما در شهریور 1320 که کشور مورد تهاجم قرار گرفت، همین ارتش نتوانست چند ساعت بیشتر مقاومت کند و کاملاً متلاشی شد. ارتش با آن همه شکوه متلاشی شده است. و این در حالی است که قبل از آن شخصی در راس ارتش بود که خود یک ارتش بود. خب رضاخان ارتشی بود، یعنی نظامی بود و تا می توانست روی ارتش کار می کرد، سعی می کرد قدرت را اعمال کند، همان ارتشی که زیر نظر رضاخان بود نتوانست یک مدت مقاومت کند. چند ساعت دیگر در شهریور 1320.
بعدها در زمان محمدرضا دوباره به ساختن و تقویت ارتش پرداختند. ارتشی ایجاد کردند که در 28 اوت 2032 همراه با جاسوسان آمریکایی و انگلیسی علیه دولت و مردم شورش کردند. مردم را سرکوب کرد. این ارتش آن روز چنین بود. ارتش بی هویت، ارتش شکست خورده بیگانگان.
خب درگیری هست این تفاوت ها نباید به عیب تبدیل شود. گاهی زنان را مطرح می کنند، گاهی بحث شیعه و سنی را مطرح می کنند، گاهی مسائل مختلف دیگری را مطرح می کنند و گاهی برای ایجاد اختلاف، اختلاف نسلی را مطرح می کنند.
همزمان با 29 بهمن سالروز بیعت تاریخی جمعی از مسلمانان با امام خمینی (ره) در سال 57، جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش صبح امروز با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. چهار شنبه).
این تصویری که از آن روز در روزنامه ها چاپ شد و همه این تصویر را در این سال ها دیده اند، امام آنجا، مظهر قدرت، مظهر عزت، مظهر ایمان تزلزل ناپذیر، مانند کوه کاملاً نمایان است. مثل قله دماوند این امام همونجاست. این مرد بزرگ به این جوانان متعلق به دوران لشکر ملکوت با عزت و اقتدار می نگرد. با هوای مهربان و پدرانه به او نگاه می کند. آن روز هنوز جزو ارتش بودند، ارتش پهلوی. نگاه امام به این جوانان، نگاهی پدرانه است، در کمال دلسوزی، در کمال اطمینان. آن روز هیچکس تصورش را هم نمی کرد که ممکن است یک نفر در این جمع باشد که نیت بدی داشته باشد، نه، امام اعتماد کامل داشت، اطمینان کامل داشت، همین طور به آنها نگاه می کرد و حرف می زد. خب الگوی ارتش جدید شد، یعنی معلوم شد ارتش جدید اینطوری تشکیل می شود.
راهبرد به زانو درآوردن جمهوری اسلامی چیست؟ ایجاد اختلاف، ایجاد بی اعتمادی. وقتی بی اعتمادی به وجود می آید، امید و امید به آینده نیز از بین می رود. بی اعتمادی احزاب سیاسی نسبت به یکدیگر، گروه های مردمی نسبت به یکدیگر، بی اعتمادی مردم به دولت، بی اعتمادی به دولت نسبت به مردم، بی اعتمادی به این سازمان نسبت به این سازمان، بی اعتمادی به یکدیگر.
چرا می خواهند جمهوری اسلامی را به زانو درآورند و نابود کنند؟ خب دلایل متعددی وجود دارد. بالاخره جمهوری اسلامی آمد و این ماده معدنی مهم، استراتژیک، مفید و غنی طبیعی و انسانی را از دستش گرفت. یکی از دلایل به شرح زیر است. اما دلیل دیگر این است که این جمهوری اسلامی خواستار استقلال و باج ندادن شده است.
امروز ارتش به جای اینکه حق نگاه و لمس بخشی از هواپیمای جنگنده را که از آمریکایی ها خریده است نداشته باشد، امروز خود این هواپیما را می سازد. می داند امروز ارتش مشغول تولید قطعات، ساخت آثار بزرگ، ساخت آثار شگفت انگیز است، مانند آنچه دیروز نشان دادند – سرلشکر موسوی و دیگران حضور داشتند، در تلویزیون نشان دادند – این نوع کاری که ارتش امروز انجام می دهد مایه خرسندی و افتخار است. وضعیت ارتش امروز سازنده، مبتکر، مبتکر است.