بیست و سومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات صبح امروز با حضور معاون صنایع عمومی وزارت بهداشت در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران افتتاح شد.
به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیمااین نمایشگاه محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت حراست، جمشید موقایی دبیر انجمن بیسکویت، آب نبات و شکلات ایران، جمعی از فعالان و تولیدکنندگان این صنعت را در فضایی به مساحت 48 هزار متر مربع گرد هم آورد. سرپوشیده و 3000 هزار متر مربع فضای باز. با حضور بیش از 400 شرکت داخلی و 31 شرکت خارجی از 11 کشور مانند هلند، فرانسه، ترکیه و اسپانیا شروع به کار کرد.
این نمایشگاه با هدف معرفی و آشنایی با نوآوریهای جهانی، تبادل فناوریهای صنعتی و ایجاد پل ارتباطی بین تولیدکنندگان داخلی و بازارهای بینالمللی در سه بخش ماشینآلات، مواد اولیه و محصولات قنادی و شکلات برگزار شده و فرصت صادراتی خوبی را ارائه میدهد. توسعه
تنوع محصولات عرضه شده یکی از مهمترین ویژگی های نمایشگاه شیرینی و شکلات است که آن را به یکی از پرمخاطب ترین و موفق ترین نمایشگاه های کشور تبدیل کرده است، نه تنها به عنوان یک رویداد مهم در کشور بلکه نقطه قوت رونق صادرات محصولات ایرانی برای بازارهای جهانی در نظر گرفته شده است.
بیست و سومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات از امروز به مدت 4 روز (28 تا 31 شهریور) از ساعت 8 الی 15 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران پذیرای علاقه مندان است.
بیست و سومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات صبح امروز با حضور معاون صنایع عمومی وزارت بهداشت در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران افتتاح شد.
به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صداوسیمااین نمایشگاه محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت حراست، جمشید موقایی دبیر انجمن بیسکویت، آب نبات و شکلات ایران، جمعی از فعالان و تولیدکنندگان این صنعت را در فضایی به مساحت 48 هزار متر مربع گرد هم آورد. سرپوشیده و 3000 هزار متر مربع فضای باز. با حضور بیش از 400 شرکت داخلی و 31 شرکت خارجی از 11 کشور مانند هلند، فرانسه، ترکیه و اسپانیا شروع به کار کرد.
این نمایشگاه با هدف معرفی و آشنایی با نوآوریهای جهانی، تبادل فناوریهای صنعتی و ایجاد پل ارتباطی بین تولیدکنندگان داخلی و بازارهای بینالمللی در سه بخش ماشینآلات، مواد اولیه و محصولات قنادی و شکلات برگزار شده و فرصت صادراتی خوبی را ارائه میدهد. توسعه
تنوع محصولات عرضه شده یکی از مهمترین ویژگی های نمایشگاه شیرینی و شکلات است که آن را به یکی از پرمخاطب ترین و موفق ترین نمایشگاه های کشور تبدیل کرده است، نه تنها به عنوان یک رویداد مهم در کشور بلکه نقطه قوت رونق صادرات محصولات ایرانی برای بازارهای جهانی در نظر گرفته شده است.
بیست و سومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات از امروز به مدت 4 روز (28 تا 31 شهریور) از ساعت 8 الی 15 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران پذیرای علاقه مندان است.