امروز، دولت آلمان در نظر دارد تا سه نیروگاه هسته ای آخر خود را مطابق با برنامه تولید انرژی های تجدیدپذیر خود برای همیشه تعطیل کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از خبرگزاری رویترز، آلمان امروز سه نیروگاه هسته ای آخر خود را می بندد. این پایان برنامه هسته ای شش دهه ای آن است که برخی از شدیدترین اعتراضات را در اروپا به دنبال داشت اما سال گذشته با جنگ در اوکراین کوتاه آمد.
با تصمیم برلین برای اجرای طرح تأمین انرژی بادی و خورشیدی کاملاً تجدیدپذیر تا سال 2035، سه نیروگاه Isar 2، Amsland و Nekarostheim 2 تا نیمه شب شنبه آن را برای همیشه خاموش کنید.
این سه نیروگاه که حدود 6 درصد از برق آلمان را تامین می کنند، قرار بود تا پایان سال 2022 تعطیل شوند.
تصمیم برای تعطیلی این نیروگاه ها بر اساس قانون تصویب شده توسط پارلمان در دولت آنگلا مرکل، صدراعظم سابق آلمان و پس از انفجار نیروگاه هسته ای فوکوشیما در ژاپن در سال 2011 اتخاذ شد. با این حال، نگرانی ها در مورد انرژی بحران زمستان 2022 به دنبال جنگ اوکراین و کاهش صادرات گاز روسیه به اروپای غربی، گمانه زنی ها در مورد تمدید بهره برداری از این سه نیروگاه را افزایش داده است.
راکتورها بروک دورف، گرونده و گانمینگن سی پس از 35 سال فعالیت، در دسامبر گذشته تعطیل شدند.
آلمان که دولت جدیدش از حذف تدریجی انرژی هستهای حمایت کرده است، قصد دارد تا سال 2030 از طریق توسعه زیرساختهای انرژی بادی و خورشیدی، سهم انرژیهای تجدیدپذیر در تامین انرژی مورد نیاز کشور را به 80 درصد افزایش دهد.
هزینه برچیدن، بسته بندی و پاکسازی زباله های رادیواکتیو برای هر نیروگاه هسته ای آلمان حدود 1.1 میلیارد یورو (1.25 میلیارد دلار) خواهد بود.
برچیدن کامل نیروگاه های هسته ای آلمان تا سال 2040 تکمیل خواهد شد.
انتهای پیام