اخبار سیاسی روز

نقطه عطف اعلام مرحله دوم، آمادگی برای طلوع آفتاب ولایت بزرگ است

فرمانده کل ارتش ادامه داد: برای دفاع از تئوری نظام انقلابی، پایبندی به اصول و حساس بودن به حدود با رقبا و دشمنان، توانا در ضربه زدن محکم به ضد. دشمن متجاوز، «با الهام از مدیریت جهادی با ایمان اسلامی و اعتقاد به اصل ما می توانیم»، «میل به پیشروی در عرصه خدمت به مردم»، «در راستای عدالت خواهی، عدالت خواهانه و عدالت خواهانه» “به کارگیری بینش انقلابی، روحیه انقلابی و اقدام جهادی”” تلاش، هوشیاری، سرعت عمل و ابتکارات” یکی دیگر از ویژگی های پسندیده فرماندهی.

امیر سرلشکر موسوی گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانات مرحله دوم چندین اشاره به مدیریت و اقدام جهادی داشتند. قبل و بعد روی فرهنگ جهادی و مدیریت جهادی و موضوعات مرتبط تمرکز داشتند. بنابراین رهبری و مدیریت جهادی از منظر الگوی مطلوب رهبری معظم له است.

به گزارش ای بی اس نیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در سومین همایش الگوی فرماندهی مطلوب در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر ضمن عذرخواهی از ایام شهادت حضرت زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه (س) فراتر از آن است. این خطبه طولانی، عوامل ضعیف امت اسلامی را «از دست دادن گوهر ایمان و علم»، «انصراف امیرالمومنین (ع) از صحنه حاکمیت شرکتی و «تفریح ​​و رونق شرکت» توصیف کرده است. “. بنابراین، الگوی ایده آل ما جامعه ای است که در آن فردی که جوهره ایمان و معرفت را در خود حفظ می کند، حاکم باشد، وسوسه آسایش، رفاه و روحیه اشرافی گری نباشد.

لشکر امیر سرلشکر موسوی ادامه داد: برای میدان دادن و کمک به نهادهای فرهنگی و مبارزه منطقی با کانون های ضد معنوی و اخلاقی، «پایبندی به سیاست های اقتصاد مقاومتی در حوزه مسئولیت و نظارت»، از حرام بپرهیزید. و سوءظن و پیشگیری و مبارزه قاطع با مفاسد «اداری، اخلاقی، اقتصادی و امنیتی»، «توجه به وظیفه قانونی در دفاع از استقلال کشور»، «تلاش برای حفظ و ارتقای عزت و اقتدار ملی و ارزش‌های انقلابی» داشتن سبک زندگی ایرانی – اسلامی و ترویج و مبارزه با سبک زندگی «غربی»، «حفظ حیثیت و اصالت کلام فرمان انقلاب» از دیگر ویژگی‌های مطلوب فرماندهی است.

فرمانده کل ارتش تأکید کرد: وقتی به بیانیه مرحله دوم نگاه می‌کنیم به یکسری ویژگی‌ها می‌رسیم که تصور می‌کنم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به معنای گذراندن موفقیت‌آمیز هستند. مرحله دوم، شما باید این ویژگی ها را داشته باشید.”

وی گفت: در سه سطح می توان الگوی فرماندهی مورد نظر را از بیانیه مرحله دوم انقلاب اسلامی استخراج کرد. یکی «سطح تفصیلی با ذکر اسناد و با استفاده از اندیشه و نظریه مقام معظم رهبری»، دوم «جمله» و سوم «متن اعلامیه را بدون ذکر مستندات و اجتهاد از ایشان بگیرید». مجموعه ای از نظریه ها.

وی افزود: من ویژگی هایی را برای کنترل بهینه شناسایی کرده ام. «توجه عمیق و عملی به ظرفیت‌های امیدوارکننده نیروی کار مستعد و کارآمد»، «تمرکز بر بهره‌برداری از دستاوردها و ظرفیت‌های استفاده نشده گذشته»، «امید و خوش‌بینی به آینده»، «پیشگام در شکستن جایگاه تبلیغات دشمن»، تزکیه نهال امید “به خود و دیگران”، “رفع ترس و ناامیدی از خود و دیگران”، “توجه ویژه به امر حیاتی علم، دانش و پژوهش و مدیریت آن با مدیریت جهادی”، داشتن اخلاق و منش معنوی و رفتار و ارائه زمینه رواج آن در جامعه یکی از این ویژگی هاست.

وی ادامه داد: فرمانده باید صبور باشد یعنی در مسیری که می رود و هدفی که دنبال می کند هیچ مانع، مشکل و چالشی او را متوقف، کند و حواس او را پرت نمی کند. یعنی مقاومت فعال در برابر عوامل شیطانی، مفسده و تخریب کننده داشته باشد. یعنی ظرفیت ها، آبرو و سرمایه اش را وقف دین، انقلاب و آرمان هایش کند. این فرمانده در زمان ظهور شایسته سربازی است.

انتهای پیام/

امیر موسوی با تشریح میزان حکم فرمان مطلوب در بیانیه مرحله دوم انقلاب اسلامی، گفت: «فرمانده صبر می کند، می رود، عمل می کند و صبور است» یک جمله دستوری الگوی مطلوب است.

وی تاکید کرد: روند کار و تلاش با نیت الهی و رعایت موازین دینی مبتنی بر علم، “استفاده از تجربیات”، “خرد”، “شناخت واقعیات میدانی و بینش جهانی و استفاده موثر و کارآمد”. منابع انسانی و مادی برای رفع عمدی «موانع، مبارزه و رویارویی منفعلانه، شجاعانه و نوآورانه با دشمن واقعی و حرکتی امیدبخش و رو به جلو در همه عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، نظامی، علمی و اقتصادی مبتنی بر فرهنگ جهادی است. دیدگاه مقام معظم رهبری

فرمانده کل ارتش افزود: این تصور را دارم که بیانیه مرحله دوم یک نقطه عطف بزرگ یا یک احیای بزرگ دارد و آن آمادگی برای طلوع آفتاب ولایت بزرگ (ارواحنا فدا) است. پس اگر بخواهیم فرمان مورد نظر را در یک جمله بیان کنیم، باید بگوییم که فرمانده صبر می کند، می رود، عمل می کند، صبور است و سزاوار ظهور با تمام مقتضیات و شرایطش به معنای واقعی کلمه است. در نتیجه این انتظار، اراده و به دنبال آن جد، تلاش می کند و این انتظار و این اراده را در صحنه عمل خود نشان می دهد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: مرحله اصلی و نقطه عطف اعلامیه، مرحله دوم انقلاب، آمادگی برای طلوع آفتاب ولایت بزرگ (ارواحنا فدا) است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *