نقش کاربردی نانوتکنولوژی در کاهش هزینه مصالح ساختمانی

یک فعال اقتصادی در حوزه دانش با هدف کاهش هزینه ها و ارتقای کیفیت سازه ها گفت: تولید مصالح ساختمانی در حوزه فناوری اقدامی موثر در توسعه محصولات مبتنی بر دانش و افزایش عرضه آن است. به بازار.
ابوالفضل زارع بیدکی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در حوزه زیرساخت مسکن و عمران روستایی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، گفت: بنگاه دانش بنیان شروع به تولید ساخت و ساز کرد. مواد در زمینه فناوری با هدف کاهش هزینه ها و ارتقای کیفیت کار.
از محصولات تولیدی شرکت دانشبانیان می توان به چسب کاشی، چسب بتن، رزین های آب بند و اسپری های مخصوص «MDF» و چوب اشاره کرد.
زارع بیدکی افزود: با توجه به توسعه محصولات دانش بنیان در بخشهای مختلف از جمله آئروسلهای ویژه چوب در صنعت ساختمان و کابینتسازی، نقش کاربردی این محصولات برای ارتقای ایمنی و کیفیت ساخت و ساز مهم و ضروری است. .
این فعال اقتصادی دانش گفت: زمانی که «MDF» مبلمان بر اثر برخورد آب به چوب مبلمان از بین می رود با استفاده از این اسپری می توان آسیب آب وارد شده به مبلمان را تا 50 درصد ترمیم کرد و سرویس آن. عمر را می توان افزایش داد
معرفی فناوری نانو به مصالح ساختمانی
یک فعال اقتصادی در زمینه تولید چسب کاشی و سرامیک در بازار افزود: چسب های موجود با فناوری نانو ساخته می شوند و همین امر دلیل مقاومت بالاتر و افزایش زمان نگهداری آنها نسبت به سایر چسب های رایج کاشی و سرامیک است. زیرا چسب های معمولی پس از 6 ماه نگهداری خراب می شوند.
وی خاطرنشان کرد: قیمت نهایی محصولات تولید شده با فناوری نانو در رقابت کامل با محصولات مشابه موجود در بازار است، زیرا این محصولات از مقاومت بسیار بالایی برخوردار بوده و به دلیل کاهش قیمت تولید برای مصرف کننده نهایی مقرون به صرفه هستند.
هدف صادرات محصولات دانش بنیان به بازارهای جهانی
زارع بیدکی درباره صادرات محصول این بنگاه دانش بنیان افزود: در حال حاضر محصول این بنگاه در بازار داخلی به فروش می رسد و هدف آن تمرکز بر صادرات محصولات دانش بنیان به بازارهای جهانی است.
بیدکی افزود: دانش این بنگاه دانش بنیان علاوه بر تولید محصولات نانویی می تواند در زمینه تولید کاشی و محصولات تخصصی سرامیک در کارخانه کاشی و سرامیک نیز فراهم شود و در این راستا همکاری خوبی صورت گرفته است. با تعداد زیادی کارخانه در این زمینه