نقش استارت آپ ها در بازار سرمایه چیست؟

بازار سرمایه در سالهای آینده باید به سمت شرکتهای جدید با فعالیتهای تحلیلی و آموزشی و ابزار معاملاتی و همچنین قادر به تغییر فضای پردازش مالی با جدیدترین فناوریهای معاملاتی حرکت کند.
گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا; بازار سرمایه در سالهای آینده باید به سمت شرکتهای جدید با فعالیتهای تحلیلی و آموزشی و ابزار معاملاتی و همچنین قادر به تغییر فضای پردازش مالی با جدیدترین فناوریهای معاملاتی حرکت کند. اگر چنین فضایی در سال های آینده ایجاد شود، می تواند کمک زیادی به فضای بازار سرمایه کند و استارت آپ های فعال در بازار سرمایه این نقش را بر عهده خواهند گرفت و این نقش ممکن است در قالب پردازش مالی بازار سرمایه باشد.اطلاعات و تحلیل ، یا خودشان می توانند ابزارهای معاملاتی ایجاد کنند.
نکته بعدی در مورد استقبال استارتاپ ها در بازار سرمایه است، استارت آپ های زیادی در بازار سرمایه وجود دارد، اما حتی این تعداد هم کم به نظر می رسد، استارت آپ های زیادی در ایران هستند که علاقه زیادی به جذب سرمایه دارند.
پذیرش شرکت های دانش بنیان در بازار سرمایه و تامین مالی آن ها دو موردی است که اگر انجام شود هم می تواند به مجموعه استارت آپی ما کمک کند و هم به بازار سرمایه، چرا که بسیاری از افراد علاقه مند به استارت آپ هایی هستند که موفق هستند و حاکمیت شرکتی آن ها بیشتر مورد احترام است. می تواند سرمایه گذاری کند.
به عنوان نمونه در حال حاضر تپسی را داریم که در بازار سرمایه عرضه شد و با آن دو اتفاق افتاد. اول اینکه تامین مالی برای تپسی آسان شد و دوم اینکه تپسی به سمت تامین مالی از طریق بازار سرمایه رفت.
در حال حاضر حدود 700 شرکت در بازار سرمایه وجود دارد و وقتی به بورس های خارجی نگاه می کنیم، می بینیم که تعداد شرکت ها بسیار بیشتر است و به نظر می رسد اگر بازار سرمایه ما می خواهد جذابیت بیشتری پیدا کند، باید این ارقام باشد. دو برابر شد.
پیام الیاس کردی – کارشناس بازار سرمایه