نفت و زیرساخت ها از سال 2017 به هدف اصلی هکرها و حملات سایبری تبدیل شده اند و شبکه های برق دومین آسیب پذیر هستند و یک چهارم کل حوادث سایبری را تشکیل می دهند.
آمارهای گردآوری شده توسط پلاتس نشان می دهد که دارایی ها و زیرساخت های نفتی از سال 2017 به هدف اصلی هکرها و حملات سایبری تبدیل شده اند و یک سوم کل حوادث سایبری در پنج سال گذشته را تشکیل می دهند.
حوادث سایبری سال گذشته شامل حمله هکری در ازای باج به آرامکوی عربستان سعودی، بزرگترین صادرکننده نفت جهان بود که در آن آنها تلاش کردند 50 میلیون دلار از این تولیدکننده نفت دولتی اخاذی کنند.
در اوایل فوریه، بخش فرآوردههای نفتی اروپا با حمله سایبری به تأسیسات بارگیری سوخت در آلمان مواجه شد که به پایانههای اصلی آمستردام-روتردام-آنتورپ سرایت کرد. در مجموع 17 پایانه (11 در آلمان و 6 در آمستردام-روتردام-آنتورپ) بسته شد.
به گفته اویل سنتینل اویل، انرژی، اموال و منابع در ایالات متحده بیش از هر کشور دیگری در ایالات متحده هدف حملات سایبری قرار گرفته است و یک سوم حملات سایبری از سال 2017 علیه اهداف آمریکایی بوده است. سپس بریتانیا و عربستان سعودی چهار یا سه حمله سایبری انجام دادند.
absnews
به گفته پلاتس، سازمان بین المللی دریانوردی که بر کشتیرانی جهانی نظارت دارد، در سال 2020 یک حمله سایبری بر روی وب سایت خود انجام داد. این آژانس مسئول تنظیم مقررات دریایی، مانند مقررات جدید با هدف کاهش آلودگی و الزام مالکان کشتی به استفاده از سوخت های پاک تر است.
به گزارش ای بی اس نیوز، آخرین به روز رسانی پروژه تحقیقاتی «Oil Security Sentinel» پایگاه خبری S&P Global Platts حاکی از آن است که حملات سایبری به زیرساخت های انرژی و مواد خام در حال افزایش است و در پنج سال گذشته 35 حادثه بزرگ به ثبت رسیده است.
امنیت سایبری در دهه گذشته به یک تهدید بزرگ برای صنعت و بازارهای کالا تبدیل شده است، زیرا هکرها به دنبال سرقت اطلاعات و فلج کردن جریان منابع هستند. سال گذشته، قیمت فرآورده های نفتی در ایالات متحده پس از حمله باج افزار به شرکت خط لوله استعماری و تعطیلی شبکه خط لوله این شرکت، جهش کرد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز