دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

نظر اعضای اتاق بازرگانی در مورد نظامی سازی/نظام قضایی برای حفظ وجهه بخش خصوصی

پس از اعلام تصمیم آخرین جلسه شورای عالی نظارت مبنی بر لغو انتخاب حسین صلاح ورزی به عنوان رئیس خانه ایران، وی و همراهانش با بهانه های بی مورد بر حضور غیرقانونی خود تاکید می کنند. این موضوع با مخالفت شدید اعضای اتاق های بازرگانی و فعالان اقتصادی مواجه شده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، سرانجام پس از چهار ماه تاخیر، تصمیم ابطال انتخاب حسین سله ورزی به عنوان رئیس خانه ایران تایید و در جلسه شورای عالی نظارت بر خانه تجارت اعلام شد.

اگرچه صلاح ورزی و همراهان در ماه‌های اخیر بر قانونی بودن حضور خود به‌عنوان رئیس مجلس ایران تاکید کرده‌اند، اما پس از تصمیم شورای عالی نظارت به‌عنوان عالی‌ترین مرجع نظارت بر انتخابات مجلس، اصرار آن بر حفظ کرسی ریاست جمهوری به نظر می رسد علاوه بر تخطی از قانون، از جایگاه مجلس بخش خصوصی سوء استفاده می کند و دخالت قوه قضاییه در این موضوع یکی از نیازهای نیروی انتظامی و حفظ منافع اقتصادی بخش خصوصی است.

در همین زمینه احمد ایماندوست، عضو اتاق بازرگانی مشهد و همچنین عضو شورای نمایندگان اتاق بازرگانی آبادان در دوره نهم در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: در جریان انتخابات اخیر رئیس جمهور اتاق ایران 312 نفر از 317 عضو اتاق بازرگانی استان ها حضور داشتند و از 168 تشکل و 163 نفر در انتخابات سبد رای شرکت کردند. آقای صلاح ورزی در مجموع 265 رای به دست آورد و اگر تشکل ها را از این تعداد آرا کم کنیم در مجموع 102 نفر از اعضای اتاق بازرگانی به ایشان رای دادند و به طور متوسط ​​می توان گفت که از هر شهرستان 3 نفر اتاق بازرگانی به او رای داد، او عنوان رئیس اتاق را برگزید و بیشتر آرای او توسط سازمان ها و انجمن ها داده شد.

عضو اتاق بازرگانی مشهد درباره صندوق صلاح ورزی اضافه کرد: متأسفانه آرایش رای گیری انجمن ها و تشکل ها به گونه ای است که می توانیم برخی از این انجمن ها را ناکارآمد بدانیم و آنها را با هم ادغام نکنیم و از تعداد آنها بکاهیم. انجمن ها به حفظ صندوق های رای در زمان انتخاب رئیس اتاق بسنده می کند. آقای صلاح ورزی نیز در زمان انتخاب خود از رای این بخش حداکثر استفاده را کرد.

ایراندوست با تاکید بر نقش نهادهای نظارتی در انتخابات مجلس ایران تصریح کرد: در هیچ کشوری بدون مشورت نهادهای نظارتی نمی توان مسئولیت های کلیدی و حساس را انجام داد. اما آقای صلاح ورزی از ابتدا به صورت غیرقانونی در انتخابات شرکت کرد و از آنجایی که انجمن نظارت نیز از سوی ایشان منصوب شده بود، این مجوز را از انجمن اخذ کردند و در مدت جابجایی وزیر برکنار شده، ایشان از نظر قانونی سکوت اختیار کردند. وزیر در انتخابات، خود را معرفی کرد.

وقتی از آقای سله ورزی پرسیدند چرا در انتخابات شرکت کردید، ایشان پاسخ دادند که خبرگزاری دولتی خبر رد صلاحیت من را مخفی کرده است! در صورتی که در 3 خرداد وزارت امنیت رد صلاحیت او را اعلام کرده بود.

همچنین لازم به ذکر است که طبق قانون و مقررات، اعضای هیأت مدیره باید دارای صلاحیت وزارت اطلاعات باشند و البته این وزارتخانه نمی تواند مکاتبات رسمی با بخش خصوصی از طریق نمایندگی مربوطه خود در وزارت اطلاعات انجام دهد. حریم خصوصی، یعنی وزارت امنیت. صمت موضوع ممنوعیت استفاده از سلاح را به صورت کتبی به انجمن نظارت اعلام کرد. البته آقای سله ورزی و اطرافیانش با کلمات بازی می کنند که چرا وزارت اطلاعات مستقیماً این کار را نکرد!

وی در خصوص لزوم دخالت دستگاه قضایی به منظور حفظ حرمت قانون و همچنین نهادهای نظارتی گفت: اگر قرار باشد نهادهای نظارتی افراد را رد صلاحیت کنند اما هیچ کس به آن توجهی نداشته باشد و صدارت در ستاد مذکور تصدی می کند، امروز هم می بینیم که دیگر نمی توان برای آرا و نظرات مراجع نظارتی متصور شأن بود.

بنابراین ادامه حضور آقای صلاح ورزی یک اقدام مجرمانه است و تیم ایشان به نشر اکاذیب پرداخته و یک بار اظهارات وزیر اقتصاد در خصوص نتایج جلسه شورای عالی نظارت را کذب اعلام کرده اند، سپس سخنان خود را تغییر داده است. و گفت که تاکنون قطعنامه ای امضا نشده و با پرتاب پول به برخی رسانه ها به دنبال انتشار این موارد دروغین است.

به همین دلیل قوه قضاییه باید قاطعانه در قبال اقدامات آقای صلاح ورزی وارد عمل شود و از آسیب بیشتر بخش خصوصی به مجلس جلوگیری کند. ضمناً پیشنهاد من این است که شورای عالی نظارت برای اینکه دیگر شاهد حضور و تصاحب کرسی‌های مجلس ایران توسط برخی چهره‌های خاص به منظور منافع آن نباشیم، محدودیت حضور 2 دوره را تعیین کند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *