اخبار سیاسی روز

نظرات خلاف شرع باید توسط هیئتی از مجتهدان بررسی شود

انتهای پیام

احمدی ادامه داد: روزی روزگاری ، زمانی که تعداد قضات اندک بود ، ما سه مرحله داشتیم و اکنون تعداد زیادی قاضی و فارغ التحصیل حقوق و غیره داریم ، اما مهمترین مرحله در این مرحله اعتماد به مردم سراسر جهان و قضات دادگاه عالی. ما می خواهیم نادیده بگیریم.

نعمت احمدی در گفت وگو با ای بی اس نیوز ، درباره اظهارات اخیر رئیس دادگستری مبنی بر اینکه “رویه های پیچیده منجر به فساد می شود و ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری در این شرایط قابل تعقیب نیست” گفت: “ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری هر زمان که رأی “خلاف قانون” باشد ، باید توسط هیئت مجتهد مورد بررسی قرار گیرد و به گفته آقای محسنی اژه ای ، وی همه رأی های خلاف قانون را رد نمی کند و تشخیص قضیه برای قضات دشوار است.

یک وکیل دادگستری گفت: ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری نیازی به تغییر ندارد و اگر رای خلاف شرع باشد که بسیار هم نادر است ، توسط هیئت مجتهدین بررسی می شود.

وی در پایان تاکید کرد: تجدیدنظرخواهی اعمال شود و ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری به تجدیدنظرخواهی ها اضافه شود و اگر حکم خلاف شرع بوده که بسیار نادر نیز هست باید با هیأت نمایندگی بررسی شود. مجتهدین

این وکیل دادگستری افزود: “در سراسر جهان ، مراحل رسیدگی به دو قسمت تقسیم می شود که ماهیت آن شامل دادگاه بدوی و دادگاه تجدید نظر می شود و قسمت دیگر رسمی است. بررسی قضایی عملکرد قضات در دادگاههای بدوی و تجدیدنظر.

این وکیل دادگستری با اشاره به نامه خود به رئیس قوه قضائیه در خصوص ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری گفت: در نامه گفتم ابتدا به حرفه خود عمل کنید. متأسفانه حکم توسط دادگاه بدوی صادر می شود و پس از ارسال به دادگاه تجدیدنظر به بایگانی راکد می رود.

وی ادامه داد: “در مرحله تجدیدنظر ، آنها به ماهیت پرونده ها اهمیت نمی دهند و تمرکز بر این است که آیا قضات به طور رسمی از قوانین و مقررات دادرسی پیروی کرده اند یا خیر.” در این مرحله ، یا رای نقض می شود و به همان شعبه بازگردانده می شود ، یا معیوب است و شکاف سوابق حذف می شود. همین شعبه پرونده ها را بررسی می کند و در صورت قبول رای اولیه ، حکم مورد تأیید قرار می گیرد و بنا به درخواست دیوان عالی کشور به مجمع عمومی می رود و در صورت عدم پذیرش حکم ، طبق نظر رای جدید ، حکم جدیدی صادر می کند. دادگاه عالی

یکی از وظایف اصلی قوه قضائیه بر اساس اصل 168 3 قانون اساسی، نظارت بر اجرای صحیح قوانین است و نظارت بر اجرای صحیح قوانین با نظارت امکان پذیر نیست و نظارت بر اجرای قانون به معنای کلیه پرونده های قضایی است. “او گفت. راهی وجود دارد و آن اصل 161 قانون اساسی است که می گوید دیوان عالی کشور برای نظارت بر قوانین و اجرای قانون تأسیس شده است ؛ بنابراین ، من فکر می کنم قانون اساسی باید اجرا شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *