در ماده (17) این طرح که به تصویب نمایندگان رسید، آمده است: در صورت ارتکاب تخلفات مذکور در این قانون از سوی سازمانها، کمیته برای اصلاح یک یا چند مورد از موارد ذیل مهلت یک ماهه در نظر خواهد گرفت. مطابق با جرایم:
الف- اخطار شفاهی و مهلت یک ماهه برای اصلاح وضعیت.
ب- اخطاریه کتبی مبنی بر ذکر علت و تشخیص تخلف.
ج – تعلیق فعالیت سازمان حداکثر برای مدت سه ماه.
ت – توقیف پروانه از سه ماه تا یک سال.
د- توقیف مجوز فعالیت و درخواست انحلال با دادگاه صالح.
در تبصره (1) ماده (17) کمیته موظف است قبل از اتخاذ تصمیم از نماینده سازمان ذیربط جهت ارائه توضیحات و مستندات دعوت به عمل آورد.
طبق تبصره (1) در مواردی که مفاد اساسنامه برای تأسیس یا انتصاب اعضای سازمان به مدت دو سال اجرا نشود یا مجوز سازمان ضبط شود، به تصویب نمایندگان نیز رسید. با توجه به تصمیم و رأی کمیته، کمیته مکلف است پرونده را برای انحلال به دادگاه صالح ارجاع دهد. را
در ماده 18، نمایندگان تصویب کردند که انحلال و توقف فعالیت سازمان به دو صورت انحلال اختیاری طبق شرایط مقرر در اساسنامه و انحلال به تصمیم دادگاه صالح است.
در تبصره (2) نیز آمده است: در صورت انحلال سازمان و همچنین اعلام انحلال در روزنامه رسمی توسط وزارت کشور یا استانداری حسب مورد موارد مربوط به انحلال اموال آن مطابق با حقوق دولت و اشخاص تحت قیومیت دادگاهی که دفتر سازمان در آن مستقر است با حضور نماینده وزارت کشور یا حکمرانی حسب مورد و نماینده انجام می شود. دادستان بسته به وضعیت. را
بر اساس تبصره 2 این ماده همچنین مقرر شده است رأی کمیته به استثنای درخواست انحلال ظرف 30 روز پس از ابلاغ توسط کمیته قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری است. دبیرخانه
به گزارش خبرنگار ای بی اس نیوز در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه 11 مرداد ماه جاری به بررسی جزییات دومین گزارش کمیته امور داخلی کشور و مشاوره در خصوص طرح آموزش و توسعه ادامه داد. ابهام ماده 16) این پروژه را به کمیسیون برگرداند تا پس از بررسی در صحن علنی ارائه شود.
با توجه به تبصره 3؛ پس از انحلال سازمان، هر نوع فعالیت تحت عنوان سازمان مذکور جرم بوده و مرتکب به جز حبس به یکی از مجازات های درجه شش ماده (19) قانون مجازات اسلامی محکوم می شود. را
بر اساس تبصره (3) ماده 17 این طرح که به تصویب نمایندگان رسیده است، در زمان ضبط پروانه هر گونه فعالیت منطبق با اهداف و برنامه های سازمان جرم بوده و در صورت مرتکب، نویسنده مشمول یکی از مجازات های درجه شش ماده 19 این قانون خواهد بود. مجازات اسلامی مصوب 1392 جز مجازات حبس دارد.
ماده (19) این طرح نیز به تصویب نمایندگان رسید که به موجب آن سازمان های صاحب پروانه بهره برداری موظفند ظرف مدت یک سال از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون وضعیت خود را با شرایط مندرج در این قانون تطبیق دهند. قانون و ارسال گزارش به کمیته ذیصلاح. . در صورت تایید اقدامات سازمان در کمیته مربوطه، مجوز سازمان تمدید خواهد شد. در صورت وجود دلایل موجه، کمیته ذیصلاح می تواند مدت مقرر در این ماده را حداکثر برای مدت 6 ماه تمدید کند.