شافعی در ادامه این نامه با برشمردن مشکلاتی که اجرای این بخشنامه بانک مرکزی برای واحدهای تولیدی به همراه داشته است، از درخواست کمیتههای تخصصی اتاق ایران برای توقف اجرای بخشنامههای مذکور خبر داد. بانک مرکزی با فوریت و درخواست: بخشنامه های صادره و ابلاغ شده در شورای پول و اعتبار مورد بررسی قرار گیرد و نسبت های مندرج در بخشنامه ها افزایش یابد، بنابراین با افزایش نسبت های مندرج در بخشنامه های مذکور به کمترین میزان در دو ماه آخر امسال و ماه های اول سال. در آینده از تولید حمایت می شود و امکان پرداخت دستمزد کارگران و کارمندان به ویژه توسط بنگاه های کوچک و متوسط فراهم می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، در بیانیه بانک مرکزی در خصوص سیاست های کلان احتیاطی برای کاهش و کنترل ریسک های بانکی، شبکه بانکی کشور در تاریخ 29 آذرماه 99 به اطلاع شبکه بانکی رسید که «مبلغ اختصاص یافته به رشد دارایی های سایر بانک ها و موسسات اعتباری (به استثنای بانک های تخصصی) حداکثر معادل 2 درصد در ماه است» و «به منظور ارتقای کیفیت ترازنامه بانک ها و مؤسسات اعتباری، اداره کنترل می تواند رشد دارایی های بانک یا مؤسسه اعتباری را کمتر تعیین کند». بیش از 2 درصد”
به گزارش سایت اتاق ایران، غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران در این نامه خاطرنشان کرد: از زمان اجرای این بند، بانک های عامل به ناچار روند اعطای وام به واحدهای تولیدی را متوقف و تسهیلات مصوب را رها کردند. پرداخت ؛ از آنجایی که این بخشنامه مبتنی بر تورم 24 درصدی است و اکنون که تورم به بالای 40 درصد رسیده است و واحدهای تولیدی با پرداخت عیدی، پاداش، حقوق و مزایای سنگین کارگران و کارمندان مواجه هستند، تسهیلات پرداختی برای رفع نیاز واحدهای تولیدی کافی است. به کشور نمی دهد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران در نامه ای به وزرای اقتصاد و صنعت و همچنین رئیس کل بانک مرکزی خواستار توقف سیاست های پیشگیرانه این بانک شد.
absnews
این ابلاغیه تنها در تاریخ 15 آذرماه سال جاری توسط شبکه بانکی اجرا شد و پس از آن با اعلام شفاهی بانک مرکزی مقرر شد از 15 آذرماه امسال بانک های عامل بند مذکور را اجرایی کنند که مرادی نسبت به آن اعتراض کرد. تعلیق تسهیلات واحدهای تولیدی توسط اتاق ایران.