میزان ذخیره گاز چهار برابر شده است
معاون برنامه ریزی وزیر نفت گفت: وزارت نفت وظیفه دارد در صورت تصویب، میزان ذخیره سازی گاز معادل 5 درصد مصرف گاز کشور نسبت به وضعیت فعلی باشد. در حال حاضر سه میلیارد مترمکعب ذخیره سازی در میادین گاز شوریجه و سراجه انجام می شود که بر اساس پیش بینی های پیش بینی شده به 12 میلیارد مترمکعب خواهد رسید. یعنی می توانیم در شش ماه اول سال قسمت قابل توجهی از گاز را ذخیره کنیم و در زمستان و هوای سرد از آن استفاده کنیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، هوشنگ فلاحتیان امروز در حاشیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری با بیان اینکه در حوزه پل سازی داخلی ارتباط مطلوبی بین معاونت مهندسی، تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری وجود دارد، گفت: امور وزارت نفت و شرکت های ساختمانی کردستان: فهرست تجهیزات مورد نیاز تهیه و در اختیار شرکت های ملی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه بیش از 6 هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت هایی که در زمینه تکمیل زنجیره ارزش با کمک موسسات و بانک های عامل فعالیت می کنند، ارائه می شود، گفت: گازهای مشعل به طور کامل حمایت می شوند.
گره احداث پالایشگاه های جدید باز است
معاون برنامه ریزی وزیر نفت با بیان اینکه طی یک سال گذشته جلسات و هماهنگی های زیادی صورت گرفته و تلاش کرده ایم آنچه را که در قالب لایحه قانون دولت در اختیار شورای اسلامی قرار گرفته است، برسیم، گفت: در آینده نزدیک در بخش انرژی، این امر مشکلات آینده کشور را حل خواهد کرد. در صورت تایید، شاهد موفقیت چشمگیری در سراسر جهان خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه ظرفیت پیشنهاد شده است از طریق صندوق توسعه ملی ظرفیت بیشتری برای سرمایه گذاران غیردولتی محقق شود و با تعیین حواله های نفتی به سرمایه گذارانی که برای ساخت پالایشگاه وارد مرحله می شوند کمک کنیم، گفت: امیدواریم با تعیین حواله های نفتی به سرمایه گذارانی که وارد مرحله ساخت می شوند کمک کنیم. که ساخت پالایشگاه ها در برنامه هفتم توسعه افتتاح خواهد شد و شاهد پیشرفت چشمگیری در اجرای این پروژه ها باشیم.
برنامه ریزی فرعی وزیر نفت با بیان اینکه در قالب برنامه هفتم با هدف افزایش تولید نفت خام و میعانات گازی و در عین حال افزایش تولید گاز در نظر گرفته شده است تا بتوانیم جبران کنیم. وی برای برخی از این عدم تعادل ها گفت: در سایر بخش ها نیز برای اینکه فعالیت شرکت ملی نفت ایران رونق بیشتری نسبت به گذشته داشته باشد، مشوق هایی فراتر از بودجه در نظر گرفته ایم. به شرکت ملی نفت تسهیلاتی اعطا می شود که در صورت تصویب این لایحه در شورای اسلامی در آینده نزدیک به تفصیل آن را خواهم گفت.
وی گفت: نگاه وزارت نفت به برنامه هفتم توسعه نگاهی است که در اجرای این برنامه شاهد افزایش تولید نفت، میعانات گازی و همچنین تولید پتروشیمی خواهیم بود. . حساب. طرح های ذخیره سازی گاز در مقایسه با گذشته چند برابر خواهد شد و زمینه شتاب بخشی طرح های پالایشی به طور فزاینده ای مورد توجه قرار خواهد گرفت.
معاون برنامه ریزی وزیر نفت گفت: بیش از 20 میلیون بخاری در نقاط مختلف کشورمان استفاده می شود و راندمان این بخاری ها کمتر از 50 درصد است. برای تولید بخاری های با راندمان بالا حداقل می توان شاهد موفقیت های شگفت انگیزی در این زمینه بود. .
وی با بیان اینکه برای فاز اول بیش از چهار میلیون رادیاتور با حمایت دولت تعویض می شود و به ازای تعویض هر رادیاتور 350 تا 396 دلار بلاعوض در قالب ماده 12 دولت پرداخت می کند. در حوزه خودروسازی قطعا باید بازنگری و تولید خودروها صورت گیرد که هزینه های آن از نظر فنی بررسی شود، مصرف فعلی بنزین و گاز نفتی در ناوگان شهری و برون شهری بازنگری شود و تولید داخل انجام شود. با استانداردهای جهانی
وی با بیان اینکه ساختار مدیریت بهینه سازی مصرف انرژی باید مورد بازنگری قرار گیرد، گفت: قانونگذار در ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر ظرفیت مناسبی ایجاد کرده است تا به هرکس در مصرف سوخت صرفه جویی کند، معادل سوخت عرضه شود. ذخیره.
معاون برنامه ریزی وزیر نفت گفت: در حال حاضر حدود 36 میلیارد دلار اعتبار مصوب شورای اقتصاد برای اجرای طرح های بهینه سازی مصرف انرژی داریم و تحلیل کرده ایم و دیده ایم که سرمایه گذاران ضریب صرفه جویی اولیه سرمایه برای انجام بهینه سازی را ندارند. راهکارها، بنابراین باید سرمایه اولیه برای اجرای این طرح ها را داشته باشند. بشن گفت: برای رفع این مشکل پیشنهاد راه اندازی صندوق بهینه سازی مصرف انرژی را در قالب برنامه هفتم توسعه دادیم تا سرمایه گذارانی که صرفه جویی می کنند تسهیلات دریافت کرده و این طرح ها را اجرا کنند.
انتهای پیام