یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

میانگین قیمت برخی از محصولات غذایی در شهرهای کشور در تیرماه 1403 هجری قمری

11:04 09 اوت 1403

در ژوئیه 1403 هجری قمری میانگین تغییرات قیمت مواد غذایی انتخابی برای گروه های مختلف محصولات غذایی در مناطق شهری کشور به شرح زیر بود:

نان و غلات

در این گروه قیمت شیرینی خشک با 2.3 درصد و ماکارونی با 2.1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آنها

در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوشت بره با 3.3 درصد و گوشت گاو یا گوساله با 1.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ رباتیک با 0.3- درصد است.

محصولات لبنی، تخم مرغ و روغن

در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیرخشک 2.7 درصد و کره پاستوریزه 2.5 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به تخم مرغ مکانیکی 1.9- درصد و روغن نباتی جامد 0 درصد بوده است. 4- درصد است.

میوه ها و آجیل

در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پرتقال» با 27.7 درصد، «سیب» با 20.9 درصد و «هندوانه» با 13.4 درصد بوده و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به «پرتقال» با 27.7 درصد بوده است. هلو” با 13.4 درصد. 23.5- درصد است.

سبزیجات و حبوبات

در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج با 21.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با 13.6-، پیاز با 5.6- درصد و سیب زمینی با 5.2- درصد بوده است.

شکر، نوشیدنی ها و سایر غذاها

در این گروه بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر 6.0 درصد و شکر 5.9 درصد بوده است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

چاپ تراکت کرافت

علل افزایش قیمت تعرفه چاپ تراکت در سال 1404

در سال 1404، بسیاری از فعالان حوزه چاپ و تبلیغات با افزایش محسوسی در تعرفه‌های …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *