پروازهای تاخیری 4 درصد افزایش یافت
همچنین شرکت های هواپیمایی چابهارایر و عطیر به ترتیب با 56 درصد و 54 درصد و شرکت های هواپیمایی ماهان، اساجت و پارسایر به ترتیب با 10 درصد، 10 درصد و 22 درصد بیشترین و کمترین درصد تاخیر پروازهای برنامه ریزی شده را داشته اند. ماهان، آساجت و پارسایر بهترین عملکرد را دارند.
در جدول منتشر شده از سوی شرکت فرودگاه ها، نام 20 شرکت هواپیمایی فعال ذکر شده است که در آبان ماه 1401، مجموعاً 13 هزار و 718 پرواز و 4560 پرواز با تاخیر بیش از 30 دقیقه و تعداد پروازهای خروجی با تاخیر 367 پرواز بوده است. هزار و 198 دقیقه معادل 6120 ساعت و 255 روز بوده که 33 درصد پروازها را شامل می شود و نسبت به مهر ماه 1401 با 13 هزار و 640 پرواز خروجی و 3947 پرواز خروجی با تاخیر که 29 درصد پروازها را شامل می شود، چهار درصد افزایش داشته است. .
تعداد کل پروازهای فرودگاه های تحت نظارت یا مالکیت شرکت در آبان ماه 1401 نسبت به ماه گذشته (مهر 1401) در فرود و برخاست یک درصد، در اعزام و پذیرش مسافر 2 درصد و در اعزام و 3 درصد افزایش داشته است. دریافت بار و پست
در حالی که میانگین تاخیر پروازهای تاخیری در مهرماه 86 دقیقه بود، این رقم در آبان ماه به 81 دقیقه رسید که نشان از کاهش میانگین تاخیرها دارد. و در عین حال تنها کیش ایر میانگین تاخیر پروازی بیش از 100 دقیقه (112 دقیقه) داشته است.
پروازهای داخلی از فرودگاه های تحت نظارت یا مالکیت شرکت در آبان 1401 نسبت به مهرماه 2 درصد در فرود و برخاست، 4 درصد در ارسال و پذیرش مسافر و 2 درصد در ارسال و دریافت بار و پست افزایش داشته است. در عین حال، پروازهای بین المللی از فرودگاه های تحت نظارت یا مالکیت شرکت در آبان 1401 در فرود و برخاست 11 درصد، در ارسال و پذیرش مسافر 13 درصد و در ارسال و دریافت بار و پست 11 درصد کاهش داشته است. .
در آبان 1401، حداقل 80 درصد از کل پروازها به ترتیب در 10 فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، کیش، اهواز، اصفهان، بندرعباس، تبریز، خلیج فارس (اصلاویه) و کرمان نشست و برخاست کردند. همچنین حداقل 80 درصد پروازهای داخلی به ترتیب از 10 فرودگاه مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز، اصفهان، بندرعباس، تبریز، خلیج فارس (عسلویه) و کرمان به زمین نشسته و انجام شده است. حداقل 80 درصد از فرود و برخاست پروازهای بین المللی در چهار فرودگاه مشهد، شیراز، تبریز و اصفهان انجام شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، بر اساس گزارش منتشر شده از سوی مرکز اطلاعات و آمار جامعه فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، مجموع پروازهای انجام شده از فرودگاه های تحت نظارت یا مالکیت این شرکت در آبان ماه امسال نسبت به در همین ماه پارسال تعداد نشست و برخاست 12 درصد و ارسال و پذیرش مسافر 1 درصد کاهش و ارسال و دریافت محموله و پست نسبت به ماه مشابه سال قبل 7 درصد کاهش داشته است. .
میانگین زمان تاخیر برای پروازهای تاخیری ایرلاینهای داخلی در آبان به 81 دقیقه رسید که نسبت به میانگین تاخیر 86 دقیقهای در اکتبر کاهش داشت، اما پروازهای تاخیری در آبان 33% پروازها را تشکیل میدهند که نسبت به 29% پروازها افزایش نشان میدهد. در ماه اکتبر یافت شد
پرترددترین مسیر پروازهای داخلی در آبان ماه امسال مشهد-تهران با ۸۱۶ پرواز بوده و مهرآباد، مشهد، کیش، شیراز، اهواز و اصفهان بیشترین نشست و برخاست داخلی را به ثبت رساندند. پرترددترین مسیر پروازهای بینالمللی نجف-مشهد با ۱۳۹ پرواز است و بیشترین مسافران در این مسیر بوده و بیشتر پروازهای بینالمللی در فرودگاههای مشهد، شیراز، تبریز، اصفهان، لارستان و بندر عباس به زمین نشسته و انجام میشوند.
افزایش حمل و نقل و پذیرش مسافر نسبت به مهر 1401
پروازهای داخلی از فرودگاه های تحت نظارت یا مالکیت این شرکت در آبان ماه 1401 نسبت به ماه مشابه سال قبل 14 درصد در نشست و برخاست، 2 درصد در اعزام و پذیرش مسافر و 8 درصد در ارسال و دریافت بار کاهش داشته است. و پست. در عین حال، پروازهای بین المللی از فرودگاه های تحت نظارت یا مالکیت این شرکت در آبان ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل 31 درصد در فرود و برخاست، 20 درصد در اعزام و پذیرش مسافر و 4 درصد در اعزام افزایش داشته است. و دریافت بار و پست.
انتهای پیام
در همین حال، در آبان ماه 1401 نسبت به ماه گذشته، شرکت های تابان، ساها و پویایر به ترتیب 15، 15 و 11 درصد و شرکت های هواپیمایی آسمان، معراج و کاسپین به ترتیب 3، 3 و 2 درصد کاهش در پروازهای برنامه ای مسافری داشته اند. بیشترین و کمترین تغییرات درصد پروازهای تاخیری را به ثبت رساندند، به عبارتی شرکت های هواپیمایی آسمان، معراج و کاسپین بهترین نتایج را نسبت به ماه گذشته داشتند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز