رئیس برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت با اشاره به دلایل کاهش تولید از میادین نفت و گاز کشور گفت: عدم شناخت آناتومی و ظرفیت مخازن، دبی طبیعی، عدم استفاده از روش های بهره برداری بیش از حد و نادرست است. یکی از میادین نفت و گاز کشور و استفاده نابهنگام از روشهای مستدل از دلایل کاهش تولید است.
وی افزود: در دهه 1950 تولید نفت خام ایران از میادین جوان از مرز 6 میلیون و 200 هزار بشکه در روز گذشت و امروز ایران دوباره به میادین توسعه نیافته خود که هنوز به بهره برداری نرسیده است متکی است و می تواند با سرمایه گذاری تولید خود را افزایش دهد و فناوری روز در مزارع قدیمی به میزان قابل توجهی افزایش خواهند یافت.
انتهای پیام
وی با بیان اینکه راه ارتباط با مخازن نفت و گاز چاه است و باید بر مطالعه آنها تمرکز کرد، گفت: نمودارهای پتروفیزیکی، تولید، تصویربرداری، قطر، فشار و دما و چاه آزمایی امروزه ابزار ارتباط با مخازن است.
مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت گفت: در حال حاضر میانگین برداشت از چاه های نفت و گاز در کشور در حوزه نفت یک میلیون و 500 بشکه در روز و در حوزه گاز یک میلیون و 500 هزار مترمکعب است.
مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت با بیان اینکه نفت و گاز ثروت کشور است و باید برای بهبود برداشت از مخازن سرمایه گذاری افزایش یابد، خاطرنشان کرد: به لطف فناوری ها می توان استخراج مدرن از میادین نفت و گاز ایران را به راحتی انجام داد. 15 تا 40 درصد افزایش یافته است.
زیبادی با بیان اینکه نفت و گاز ثروت کشور است و برای افزایش برداشت باید سرمایه گذاری در صنعت نفت افزایش یابد، گفت: در حال حاضر با استفاده از فناوری های روز می توان تولید نفت و گاز از میادین نفت و گاز کشور را افزایش داد. به راحتی بین 15 تا 40 درصد افزایش یابد، میانگین برداشت جهانی از چاه های نفت و گاز اکنون 35 درصد است و این رقم در ایران 23.4 درصد است.
به گزارش ای بی اس نیوز، کریم زبیدی امروز در اولین همایش ملی افزایش بهره وری چاه های نفت و گاز با بیان اینکه میانگین برداشت نفت از چاه های برخی از میادین مناطق نفت خیز جنوب کشور 37 هزار بشکه در روز بوده است، گفت: گاهی باید با سرمایه گذاری و اقدامات فناورانه و همکاری دانشگاه های کشور تولید را در میادین قدیمی مانند مارون، گچساران، آغاجاری و اهواز افزایش دهیم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز